Menu
Winkelwagen

Beeldkaarsen

Bijzondere Figuurkaarsen in de vorm van een Torso, Man en Vrouw

Vroeger dienden kaarsen alleen voor noodzakelijke verlichting bij bijvoorbeeld stroomuitval. Tegenwoordig is de kaars niet meer weg te denken ter decoratie en als romantische licht. Dit is zo’n kaars die door de sculptuur alleen al, de elegante welvingen van een mannen en vrouwenlichaam, de aandacht op zich vestigt.

Beeldkaars Torso man Brons Beeldkaars Torso man Brons
Uitverkocht
Model: Beeldkaars
Beeldkaars Torso man Brons Bijzonder moderne beeldkaars in de vorm van een mannentorso, deze stijlvolle kaars is met de hand gegoten en van plantaardige was gemaakt. Deze prachtige mannen torso is een sieraad in uw interieur. Afmetingen: 170x100mm Kleur: Brons ..
€14,95 Excl. BTW:€12,36
Model: Beeldkaars
Beeldkaars Torso man Goud Bijzonder moderne beeldkaars in de vorm van een mannentorso, deze stijlvolle kaars is met de hand gegoten en van plantaardige was gemaakt. Deze prachtige mannen torso is een sieraad in uw interieur. Afmetingen: 170x100mm Kleur: Goud ..
€14,95 Excl. BTW:€12,36
Model: Beeldkaars
Beeldkaars Torso vrouw Goud Bijzonder moderne beeldkaars in de vorm van een vrouwentorso, deze stijlvolle kaars is met de hand gegoten en van plantaardige was gemaakt. Deze prachtige vrouwen torso is een sieraad in uw interieur. Afmetingen: 170x100mm Kleur: Goud ..
€14,95 Excl. BTW:€12,36
Model: Beeldkaars
Beeldkaars Torso vrouw Zilver Bijzonder moderne beeldkaars in de vorm van een vrouwentorso, deze stijlvolle kaars is met de hand gegoten en van plantaardige was gemaakt. Deze prachtige vrouwen torso is een sieraad in uw interieur. Afmetingen: 170x100mm Kleur: Zilver ..
€14,95 Excl. BTW:€12,36
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4