Menu
Je winkelwagen

Betaal methoden

IDEAL


Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde Internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internet bankier kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. 

Bancontact / Mister Cash

Belgische rekeninghouders kunnen nu met Mister Cash online aankopen doen middels hun bankpas. De betalingen lopen via MultiSafepay, Payment Service Provider. Deze organisatie staat garant voor de bescherming van uw privacy en voor een veilige transactie. 

KBC/CBC

Met de KBC/CBC-betaalknop kunnen klanten van de Belgische banken KBC en CBC eenvoudig online betalen.

Belfius

Belfius is een van de grootste Belgische banken. De bank voorziet in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. De informatie zoals begunstigde, bedrag en omschrijving worden vooraf opgegeven wat de kans op mislukte transacties elimineert. Betalingen via Belfius Direct Net zijn gegarandeerd en de status is direct beschikbaar. Dit maakt de betaalmethode een uitstekende manier om betalingen te ontvangen van Belgische klanten.

Creditcard

Wij accepteren: Mastercard en Visa. U kunt uw creditcardgegevens - via onze beveiligde SSL procedure - veilig invoeren waarna wij vervolgens samen met uw creditcardorganisatie zorgen voor een correcte afhandeling. De betalingen lopen via MultiSafepay, Payment Service Provider. Deze organisatie staat garant voor de bescherming van uw privacy en voor een veilige transactie

Bank / Giro Overboeking

Een overboeking is een handmatige overschrijving naar de bankrekening van Mollie. U dient naast ons rekeningnummer ook een betaalkenmerk op te geven. Na de overboeking duurt het gemiddeld 2 tot 3 werkdagen totdat wij het geld op onze bankrekening hebben ontvangen.

Apple pay

Apple Pay is de internationale betaaldienst van Apple. Gebruikers die in het bezit zijn van Apple devices zoals de iPhone, iPad, Apple Watch of Macbook kunnen gebruik maken van deze mobiele betaaldienst.