Menu
Uw winkelwagen

Betaal methoden

De betaling loopt via een beveiligde SSL verbinding en is volledig veilig. Je hebt bij ons de keuze uit verschillende betaalmogelijkheden via onze betalingspartner Mollie. Deze Mollie betalingsmethode is gegarandeerd veilig, en biedt de grootst mogelijke flexibiliteit.


iDEAL 

Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde Internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internet bankier kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Paypall 

 

Met PayPal kan iedereen met een e-mailadres veilig online betalingen verzenden en ontvangen via zijn of haar creditcard of bankrekening. PayPal-leden kunnen met PayPal snel en eenvoudig aankopen doen bij, De Online Kaarsenwinkel..

Tevens kunt u via Paypal uw bestelling betalen via uw credit card.Creditcard 

 

Wij accepteren: Mastercard en Visa.

U kunt uw creditcardgegevens - via onze beveiligde SSL procedure - veilig invoeren waarna wij vervolgens samen met uw creditcardorganisatie zorgen voor een correcte afhandeling. De betalingen lopen via MultiSafepay, Payment Service Provider. Deze organisatie staat garant voor de bescherming van uw privacy en voor een veilige transactie.

 


Bancontact / Mister Cash 

 

Belgische rekeninghouders kunnen nu met Mister Cash online aankopen doen middels hun bankpas. De betalingen lopen via MultiSafepay, Payment Service Provider. Deze organisatie staat garant voor de bescherming van uw privacy en voor een veilige transactie. KBC/CBC


Met de KBC/CBC-betaalknop kunnen klanten van de Belgische banken KBC en CBC eenvoudig online betalen.Sofort Banking

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 9 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft de klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. Voordeel hiervan is dat hier dus geen menselijke fout gemaakt kan worden. SOFORT voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is eenvoudig en snel.


Belfius

Belfius is een van de grootste Belgische banken. De bank voorziet in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. De informatie zoals begunstigde, bedrag en omschrijving worden vooraf opgegeven wat de kans op mislukte transacties elimineert. Betalingen via Belfius Direct Net zijn gegarandeerd en de status is direct beschikbaar. Dit maakt de betaalmethode een uitstekende manier om betalingen te ontvangen van Belgische klanten.


ING Homepay

Veilig online aankopen doen, zonder kredietkaart en zonder tijdverlies? Met Home'Pay betaalt u uw online aankopen via de beveiligde verbinding van Home'Bank ... in amper 4 muisklikken en in alle veiligheid. ING Home’Pay is een online betaalmethode ontwikkeld door ING België. Iedereen met een ING Home’Bank of Business’Bank account kan hiermee veilig, makkelijk en snel online betalen.


Bank / Giro Overboeking 

Een overboeking is een handmatige overschrijving naar de bankrekening van Mollie. U dient naast ons rekeningnummer ook een betaalkenmerk op te geven. Na de overboeking duurt het gemiddeld 2 tot 3 werkdagen totdat wij het geld op onze bankrekening hebben ontvangen.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.