• Snelle Levering

  • Lage verzendkosten

  • Persoonlijke Service

Betaalmogelijkheden van De Online Kaarsenwinkel

 

Betalen via veilige SSL verbinding 


Betaling loopt via een beveiligde SSL verbinding en is volledig veilig. U heeft bij ons de keuze uit 5 verschillende betaalmogelijkheden. Deze methodes zijn gegarandeerd veilig, en bieden de grootst mogelijke flexibiliteit. Zakelijke klanten (met geldig KvK nummer) hebben tevens de mogelijkheid om achteraf middels factuur te betalen. 

iDEAL 

Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde Internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internet bankier kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Paypall 

 

Met PayPal kan iedereen met een e-mailadres veilig online betalingen verzenden en ontvangen via zijn of haar creditcard of bankrekening. PayPal-leden kunnen met PayPal snel en eenvoudig aankopen doen bij, De Online Kaarsenwinkel..
Tevens kunt u via Paypal uw bestelling betalen via uw credit card.Creditcard 

 

Wij accepteren: Mastercard en Visa.
U kunt uw creditcardgegevens - via onze beveiligde SSL procedure - veilig invoeren waarna wij vervolgens samen met uw creditcardorganisatie zorgen voor een correcte afhandeling. De betalingen lopen via MultiSafepay, Payment Service Provider. Deze organisatie staat garant voor de bescherming van uw privacy en voor een veilige transactie.

 


Bancontact / Mister Cash 

 

Belgische rekeninghouders kunnen nu met Mister Cash online aankopen doen middels hun bankpas. De betalingen lopen via MultiSafepay, Payment Service Provider. Deze organisatie staat garant voor de bescherming van uw privacy en voor een veilige transactie. Bank / Giro Overboeking Vooraf 


U kunt het totaalbedrag overmaken via een bankoverschrijving. Het betaalproces loopt u door in een aantal duidelijke stappen. De betaling loopt via MultiSafepay, Payment Service Provider. Deze organisatie staat garant voor de bescherming van uw privacy en voor een veilige transactie. 
Verwerking van uw bestelling vindt plaats 2 dagen na uw betaling. Deze betaalmethode is alleen voor Nederlandse klanten.


 

Zakelijke klanten - Op Rekening

Alleen voor bedrijven en organisaties met een geldig KvK nummer is het mogelijk op rekening te bestellen. Zodra wij uw KvK nummer hebben ontvangen en gecontroleerd gaan wij over tot verwerking van uw bestelling. Met deze betaalmethode dient u gebruik te maken van een bedrijfs email account en een te verifiëren verzendadres en -naam. Wij sturen de factuur per mail en verzoeken binnen 10 dagen het bedrag over te maken aan:
De Online Kaarsenwinkel
IBAN: NL80 KNAB 0256 0177 43

O.v.v. uw factuurnummer