Menu
Uw winkelwagen

Blog van de online kaarsenwinkel

25 Jul Een unieke Trouwkaars als HuwelijksCadeau
0 52
Heb je een uitnodiging voor een trouwerij?En op zoek naar dat speciale cadeau?Dan ben je hier op het juiste internet adres, want de online kaarsenwinkel heeft bijzondere originele huwelijkskaarsen!Een gepersonaliseerde  huwelijkskaars is een uniek cadeau voor het bruidspaar, of voor jezelf als bijzonder aandenken aan die speciale dag in jullie leve..
01 Aug Wat moet er nu eigenlijk allemaal op een doopkaars.
0 36
Wilt u een doopkaars die is aangepast aan uw wensen? Bestel dan vandaag nog uw unieke persoonlijke doopkaars! Wat gaat er allemaal op een doopkaars?Goede vraag. en het antwoord: je wilt niet dat de doopkaars te druk word. het laatste dat je wilt is de kaars volproppen met informatie, het ziet er dan te druk en rommelig uit en je weet niet waar je m..
30 Nov Een geboortekaars als kraamcadeau
0 24
Wat is er nou leuker om te geven op kraamvisite dan een origineel gepersonaliseerd cadeau.Onze geboortekaarsen zijn voorzien van een leuke originele opdruk, of foto van de pasgeborene, en te personaliseren met de naam van je kindje en de geboortedatum.Dit is een bijzonder mooi cadeau om de trotse ouders te feliciteren met hun pasgeboren baby.Deze l..
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.