Trouwplannen? of ken je iemand die gaat trouwen?


Als je gaat trouwen is dat een bijzonder  speciaal en uniek moment in je leven. Het is de dag waarop jullie ‘ja’ tegen elkaar zeggen en elkaar beloven dat jullie als echtpaar samen door het leven willen gaan, in voor- en tegenspoed. Natuurlijk wil je van jullie ‘huwelijksdag’ een bijzonder aandenken.

Een persoonlijke huwelijkskaars met een mooie afbeelding of een schitterende eigen foto samen met jullie namen en trouwdatum is een mooi aandenken aan die geweldige dag in jullie leven, en zal zeker een prominente plaats krijgen in jullie interieur.

Maar een huwelijkskaars is ook een origineel huwelijkscadeau om cadeau te doen aan bruidspaar op de receptie.

De huwelijkskaarsen van de online kaarsenwinkel zijn leverbaar in diverse afmetingen, modellen en kleuren. Van de klassieke witte stompkaars tot de moderne gekleurde hartkaarsen met kristalstructuur. De huwelijkskaarsen hebben diverse sfeervolle afbeeldingen, maar zijn ook te voorzien van een eigen foto die u eenvoudig kunt uploaden.

Zo’n mooie huwelijkskaars word natuurlijk netjes voor u ingepakt in cellofaan folie of diamantzak en voorzien van een mooie strik en klein sierknijpertje.

Neem een kijkje in onze collectie, misschien zit jullie huwelijkskaars er wel tussen!