Vierkante tafelkaarsen, luxe en stijl

Vierkante tafelkaarsen zijn dé accessoire die net dat beetje meer oog voor detail weergeeft. De mooie, lange, slanke kaars maakt een zorgvuldig gedekte tafel echt af en zal de nodige complimenten voor de gastheer of -vrouw opleveren. Ook op een salontafel komt de kaars goed tot zijn recht, evenals op een side table waar fotolijstjes en aandenken goed zullen uitkomen door de prachtige kleuren en vorm van de vierkante tafelkaars. Je kunt de kaarsen combineren door verschillende kleuren te gebruiken voor een levendige tafel, of voor een effen samenstelling kiezen die rust uitstraalt. Ook geeft het gebruik van verschillende kaarsenstandaards in hoogte een speels effect. Hoe u de kaars ook gebruikt of combineert, een handgemaakte kaars van de online kaarsenwinkel geeft altijd aan dat u van kwaliteit en stijl houdt.

Sfeermakers voor ieder seizoen

De vierkante tafelkaars is een kaars voor ieder seizoen, waarbij onze kleuren ook aansluiten bij iedere gelegenheid. Voor de feestdagen kunt u bijvoorbeeld kiezen uit warm, diep rood, terwijl het voorjaar roept om frisse lentekleuren zoals geel, zachtgroen of roze. De kleuren die de online kaarsenwinkel aanbiedt passen bij ieder interieur en zullen altijd een waardevolle aanvulling zijn.

Ambacht en aandacht

De online kaarsenwinkel is een ambachtelijk bedrijf dat alle kaarsen zelf maakt uit 100 % natuurlijke grondstoffen. Doordat de kaarsen met de hand gegoten worden, heeft iedere kaars een uniek patroon dat extra tot zijn recht komt door de kristal structuur die deze vierkante tafelkaars heeft. Wij gebruiken als grondstof stearine, waardoor de kaars geen geur afgeeft en een minimale roetvorming heeft, met name tijdens etentjes is dit heel prettig. De kaarsen zijn verkrijgbaar in 17 kleuren van pastel tot een fellere tint, hebben een lengte van 39 centimeter en een omtrek van 1,7 cm. De brandduur is circa 12 uur. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor passende kaarsenhouders van aluminium of hout.


Vierkante Kaarsen

Met de vierkante kaarsen van de online kaarsenwinkel kiest u voor een kwaliteitskaars met een mooie vormgeving in een prachtige kristalstructuur. De kaars geeft niet alleen warm licht en sfeer aan iedere ruimte, maar is een waardevolle toevoeging in uw interieur en geeft op zichzelf staand een luxe uitstraling. De kaarsen passen bij iedere inrichting, van modern tot klassiek, met pastel- of met harde kleuren, in grote- of in kleine ruimten, de kaarsen komen altijd tot hun recht en zijn een mooie blikvanger. De vierkante kaars is niet zomaar een gebruiksvoorwerp, het is een kristalkaars van de hoogste kwaliteit. 

Kleuren en toepassingen

Onze vierkante kristal kaarsen zijn er in verschillende hoogten en dikten, waardoor ze als setje of losstaand verdeeld in de kamer geplaatst kunnen worden. Een setje bestaat uit drie kaarsen in hoogte oplopend. De mooie kleuren van de kaarsen zullen de tinten van bijvoorbeeld gordijnen of kussens meer naar voren laten komen of juist complementeren, zodat met één kaarsenset wisselende sferen in verschillende seizoenen gecreëerd kunnen worden, van voorjaarsfris tot winterwarm. Ook als je in de zomer misschien geen kaarsen brandt, staat een kaarsenset erg vrolijk op een dienblad op de tuintafel, in de kleuren van een vol zomerboeket. Naast de setjes van drie maakt de online kaarsenwinkel ook losse, lange vierkante kaarsen van 35 cm, zodat u naar hartenlust kunt combineren met kleuren en effecten.

Natuurproduct

De online kaarsenwinkel is trots op haar vakmanschap en maakt iedere kaars zelf, handgegoten, met passie en kennis. Door het werken met 100% plantaardige was, heeft u een natuurproduct in huis van hoogwaardige kwaliteit, een lange brandduur en zonder chemische restproducten. Voor iedere kaarsenmaat zijn natuurlijk ook kaarsenhouders beschikbaar. Kijk bij de handgemaakte houten of aluminium houders, om cadeau te geven of zelf te houden. Bij de online kaarsenwinkel maak je je interieur af.