Elke kerst lijkt de zoektocht naar het perfecte cadeau voor je vader, moeder, vriendin, vriend, neef, nicht, broer, zus, opa, oma of collega een steeds terugkerende uitdaging.

Hetzelfde liedje, jaar in jaar uit. Maar dit jaar hebben we een geweldige oplossing gevonden die het geven van kerstcadeaus weer leuk maakt!

Stel je eens voor: een gepersonaliseerde kaars, speciaal ontworpen met jouw eigen wensen, als een uniek en persoonlijk geschenk voor de ontvanger.

Of het nu een liefdevolle kerstgroet is, een bemoedigende boodschap, een grappige tekst of een diep persoonlijke wens, je kunt vrijwel alles op een kaars laten zetten. Bovendien kun je ervoor kiezen om een eigen foto toe te voegen, een zelfgemaakt ontwerp te gebruiken, of je creativiteit de vrije loop te laten.


En dat is nog niet alles! We hebben speciaal voor de kerstperiode een kleine collectie kerstkaarsen samengesteld. Of je nu op zoek bent naar een traditioneel ontwerp met kerstmotieven of juist iets moderners en unieks, we hebben opties die bij je passen. Bovendien is aanpassing altijd mogelijk, dus je kunt er zeker van zijn dat je cadeau perfect aansluit bij de smaak van de ontvanger.

Maar dat is nog niet alles wat we te bieden hebben. Onze rustieke kaarsen met sfeervolle kerstdecoratie in combinatie met een luxe kandelaar doen het super als kerstcadeau. Of wat dacht je van een zwevendekubuskaars? Deze kunnen geleverd worden als enkel, duo of trio, en ze zijn beschikbaar in diverse kleuren, zelfs in het feestelijke groen en rood.

Heb je liever iets dat helemaal uniek is? Dan kun je kiezen voor een cadeaudoos gevuld met de allerlekkerste geuren, feestelijk verpakt is een luxe cadeaudoos.


Dit jaar hoef je je geen zorgen te maken over eindeloos winkelen en het vinden van het juiste cadeau. Met onze gepersonaliseerde kaarsen en andere prachtige opties, wordt het geven van kerstcadeaus een plezierige en betekenisvolle ervaring. We wensen je veel shopplezier en hopen dat je ontvangers net zoveel van hun unieke geschenken zullen genieten als jij ervan zult genieten om ze te geven.

Fijne feestdagen!

Gerda Oosting