Elke kerst is het weer hetzelfde liedje!

Wat geef ik dit jaar weer als kerstcadeau aan mijn Vader, moeder, vriendin, vriend, neef, nicht, broer, zus, opa, oma of collega.

Ben je dat ook zo beu?

Dit jaar hebben we de oplossing voor je gevonden!

Een gepersonaliseerde kaars met je eigen wensen als persoonlijk cadeau voor de ontvanger van de kaars. Je kunt het zo gek niet bedenken wat je op een kaars zou kunnen zetten. Is het een lieve kerstgroet, een steuntje in de rug, een grappige tekst of juist een persoonlijke wens. Je kan er een eigen foto op zetten, of een zelfgemaakt eigen ontwerp.


Wij hebben ook een kleine collectie kerstkaarsen gemaakt, misschien zit er wel wat voor je bij. (aanpassen is altijd mogelijk)


Natuurlijk zijn er ook nog onze vierkante kaarsen, met een aluminium houder is het een heel mooi cadeau. Of een zwevende kubus kaars? Deze zijn leverbaar met een houder als enkel, duo of trio, de kubus kaarsen zijn in meerdere kleuren leverbaar (zelfs in het groen en rood)


Je kunt natuurlijk ook gaan voor een cadeaudoos waar je zelf je eigen setje samenstelt. Dit kan je zelf bepalen, van een geurglas met een rustieke stompkaars met onderzetter, tot een eigen bedrukte kaars.

Je mag het helemaal zelf bepalen, niks moet alles kan.


Ik wens je heel veel shopplezier!

Gerda van Beek