Menu
Je winkelwagen

Drijfkaarsen

Merk: Bolsius Model: drijfkaars
Drijfkaarsen tube 10 stuks WitPlaats deze mooie witte drijfkaarsen in een fraaie decoratieschaal met helder water en ze brengen sfeer en gezelligheid in uw interieur, tuin of terras.Merk: BolsiusKleur: witBranduren: 4,5Afmetingen: Ø45x30mmInhoud: tube met 10 stuks..
4,50 Excl. BTW:3,72
Merk: Bolsius Model: drijfkaars
Drijfkaarsen zak 20 stuks IvoorPlaats deze mooie ivoorkleurige drijfkaarsen in een fraaie decoratieschaal met helder water en ze brengen sfeer en gezelligheid in uw interieur, tuin of terras.Merk: BolsiusKleur: ivoorBranduren: 4,5Afmetingen: Ø45x20mmInhoud: zak met 20 stuks..
6,50 Excl. BTW:5,37
Merk: Bolsius Model: drijfkaars
Drijfkaarsen zak 20 stuks WitPlaats deze mooie witte drijfkaarsen in een fraaie decoratieschaal met helder water en ze brengen sfeer en gezelligheid in uw interieur, tuin of terras.Merk: BolsiusKleur: witBranduren: 4,5Afmetingen: Ø45x20mmInhoud: zak met 20 stuks..
6,50 Excl. BTW:5,37
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3

Bolsius Drijflichten voor extra sfeer.


Mooie gekleurde drijflichten, gemaakt om op het water te blijven drijven.

Door de schitterende weerspiegeling op het water van de brandende drijfkaarsjes ontstaat er een constant veranderend schouwspel wat zorgt voor een bijzonder sfeer effect.

Combineer met verschillende kleuren drijfkaarsen in een grote schaal met water om een ander sfeer effect te creëren.

De drijflichten van Bolsius zijn van een uitstekende kwaliteit, en branden mooi op.

De kaarsen horen in kalm rustig water te drijven, zodat de lont niet nat kan worden en de de vlam dooft. Als het water een klein beetje golft is dat echter geen probleem.

De drijflichten staan niet alleen mooi in je woonkamer op de salontafel of op het dressoir, maar zijn ook zeer geschikt om een feest locatie of bruiloft wat extra sfeer te bezorgen.

De drijflichten zijn leverbaar per 10 in een plastic koker of per 20 in een zak en leverbaar in de kleuren wit, wijnrood en ivoor.