Clicky

Categorieën
Uw winkelwagen

Duurzame kaarsen

Merk: Bolsius Model: Duurzame Rustieke Stompkaars
Bolsius duurzame rustieke stompkaars Divine Earth Aarde 80/68Rustiek 80/68 Divine Earth AardeRustiekkaars geproduceerd op basis van plantaardige was uit Europa. Voorzien van een groene lont en een wikkel van gerecycled papier, om het groene karakter te benadrukken. Verkrijgbaar in drie afmetingen en drie verschillende trendy kleurenExtra informatie:Merk: BolsiusAfmetingen: Ø68x80mmBranduren: 30 uurKleur: Divine Earth Aarde..
2,95 Excl. BTW:2,44
Merk: Bolsius Model: Duurzame Rustieke Stompkaars
Bolsius duurzame rustieke stompkaars Divine Earth Lucht 80/68Rustiek 80/68 Divine Earth Lucht Rustiekkaars geproduceerd op basis van plantaardige was uit Europa. Voorzien van een groene lont en een wikkel van gerecycled papier, om het groene karakter te benadrukken. Verkrijgbaar in drie afmetingen en drie verschillende trendy kleurenExtra informatie:Merk: BolsiusAfmetingen: Ø68x80mmBranduren: 30 uurKleur: Divine Earth Lucht ..
2,95 Excl. BTW:2,44
Merk: Bolsius Model: Duurzame Rustieke Stompkaars
Bolsius duurzame rustieke stompkaars Divine Earth Aarde 130x68Rustiek  130/68 Divine Earth AardeRustiekkaars geproduceerd op basis van plantaardige was uit Europa. Voorzien van een groene lont en een wikkel van gerecycled papier, om het groene karakter te benadrukken. Verkrijgbaar in drie afmetingen en drie verschillende trendy kleurenExtra informatie:Merk: BolsiusAfmetingen: Ø68x130mmBranduren: 54 uurKleur: Divine Earth Aarde..
3,95 Excl. BTW:3,26
Merk: Bolsius Model: Duurzame Rustieke Stompkaars
Bolsius duurzame rustieke stompkaars Divine Earth Lucht 130x68Rustiek  130/68 Divine Earth Lucht Rustiekkaars geproduceerd op basis van plantaardige was uit Europa. Voorzien van een groene lont en een wikkel van gerecycled papier, om het groene karakter te benadrukken. Verkrijgbaar in drie afmetingen en drie verschillende trendy kleurenExtra informatie:Merk: BolsiusAfmetingen: Ø68x130mmBranduren: 54 uurKleur: Divine Earth Lucht ..
3,95 Excl. BTW:3,26
Merk: Bolsius Model: Duurzame Rustieke Stompkaars
Bolsius duurzame rustieke stompkaars Divine Earth Aarde 190x68Rustiek 190/68 Divine Earth AardeRustiekkaars geproduceerd op basis van plantaardige was uit Europa. Voorzien van een groene lont en een wikkel van gerecycled papier, om het groene karakter te benadrukken. Verkrijgbaar in drie afmetingen en drie verschillende trendy kleurenExtra informatie:Merk: BolsiusAfmetingen: Ø68x190mmBranduren: 77 uurKleur: Divine Earth Aarde..
4,95 Excl. BTW:4,09
Merk: Bolsius Model: Bolsius Patiolights
Bolsius Patiolight Divine Earth AardeDe sfeermaker voor voor tuin, balkon of terras.Het Bolsius Patiolight is een Stijlvol gekleurd glas voor binnen en buiten, voor gezellige en sfeervolle avonden in uw tuin of op het terras. De kaarsen hebben een lange levensduur en branden perfect op en walmen niet. Patio light van Bolsius.Branduren: Ca. 40Afmeting: Ø91×94 mm..
3,95 Excl. BTW:3,26
Merk: Bolsius Model: Bolsius Patiolights
Bolsius Patiolight Divine Earth WaterDe sfeermaker voor voor tuin, balkon of terras.Het Bolsius Patiolight is een Stijlvol gekleurd glas voor binnen en buiten, voor gezellige en sfeervolle avonden in uw tuin of op het terras. De kaarsen hebben een lange levensduur en branden perfect op en walmen niet. Patio light van Bolsius.Branduren: Ca. 40Afmeting: Ø91×94 mm..
3,95 Excl. BTW:3,26
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7

De groene missie van Bolsius.

Bolsius wil graag magische momenten blijven creëren voor u en de toekomstige generaties.

Daarom is de Misson Green geintroduceerd, een aantal maatregelen waarmee Bolsius de eerste goede stap zet in het duurzamer produceren van kaarsen.

 

Plantaardige was

Ten eerste gebruiken ze plantaardige was uit Europa voor de productie van de kaarsen.

Dus geen schadelijke palmolie of dierlijke vetten.

Door de grondstoffen zo dicht mogelijk bij huis in te kopen, wordt onnodige uitstoot door vervoer voorkomen.

De kaarsen zijn zelfs voorzien van een groene lont om het groene karakter van deze kaarsen extra te benadrukken.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.