• Snelle Levering

  • Persoonlijke Service

5/5 (4 beoordeling(en)) Geef beoordeling
Geef beoordeling
Deze kaars realtime ontwerpen op:

Fotokaars 70x200

14,98
Beschikbaarheid:
10
Model:
fotokaars

Haarscherp bedrukt met  Foto/Tekst.

Fotokaars te bedrukken met je mooiste foto en/of leukste tekst

Zoek je een origineel cadeau?

Geef een fotokaars met jouw eigen foto en/of tekst!

Een fotokaars is een geschikt cadeau voor iedere gelegenheid, en zal bij de ontvanger zeker een glimlach op het gezicht toveren.

Met een fotokaars zorg je voor een echte verrassing, waar de ontvanger veel plezier van zal hebben!

De fotokaars word voor u met grote zorg en precisie met de hand bedrukt.


U krijgt eerst een digitaal voorbeeld opgestuurd via de mail, en na uw goedkeuring gaan we voor u de kaars bedrukken.De stompkaars is leverbaar in wit en ivoor.

Afmetingen: Ø70x200mm

Branduren: 70 uur

Beschikbare opties:


Foto Bestandsnaam
Nog geen Foto geupload.

Sleep je Foto & drop hem hier


Achterkant van de kaars mee bedrukken €2,50

Achterkant kaars bedrukken

Let op!

Bij deze kaars krijgt u binnen 24 uur een digitale proefdruk opgestuurd via de mail.

Pas na uw goedkeuring word de kaars bedrukt.

Fotokaarsen, persoonlijk en waardevol

Fotokaarsen en ook tekstkaarsen zijn een plezier om te maken. De kaarsen zijn uniek en bestaan altijd uit een waardevolle boodschap voor zowel de gever als de ontvanger. Of je nu een herinnering wil meegeven aan een unieke gelegenheid zoals een doop,  je huwelijk of jubileum of een moment wil vastleggen zoals een geboorte of overlijden, een fotokaars maakt iedere gelegenheid bijzonder.

Je eigen ontwerp

Doordat we specialist zijn in, onder andere, het maken van fotokaarsen, kunnen we je altijd vakkundig adviseren. We hebben onze eigen collectie aan ontwerpen die we kunnen vastleggen op een kaars, denk hierbij bijvoorbeeld aan een babyshower of trouwerij, maar je kunt natuurlijk ook je eigen ontwerp aanbrengen. Dit is wat een fotokaars zo ontzettend leuk maakt. Zo kun je de opening van je nieuwe bedrijfspand op een kaars laten vastleggen, maar ook  een vijfentwintig jarig jubileum, een foto van het gouden bruidspaar, de viering van een vriendschap, je favoriete motor of je lievelingshuisdier. Het geven van een fotokaars is bijna even geweldig als het krijgen ervan.

Prachtige afbeelding

De foto wordt op de kaars vastgelegd door middel van de transfer techniek. Dit houdt in dat een exacte kopie van je foto op de kaars overgebracht wordt waarbij details goed zichtbaar blijven en komen de foto's niet onder een laag kaarsvet te liggen. Ook als je de kaars niet aan wil steken blijven de kleuren door de jaren heen helder en mooi, mits de kaars niet in de volle zon staat.