Menu
Uw winkelwagen

Fotokaars groot hart

Fotokaars groot hart
Fotokaars groot hart

Fotokaars groot hart met 2 lonten en kristalstructuur, te bedrukken met je mooiste foto en/of leukste tekst.

U kunt de foto gewoon in het originele formaat uploaden, wij maken er dan een mooie ronde uitsnede van. Wilt u de foto liever in zijn originele formaat op de kaars dan is dat geen probleem, u kunt uw wensen opgeven bij ontwerpverzoeken.

  • Afmetingen: 180x20x170mm
  • Branduren: 2x6 uur
  • kleur: wit

U kunt op deze kaars een eigen foto/afbeelding uploaden, u ziet niet gelijk het voorbeeld op de kaars, wel ziet u de  geuploade foto/afbeelding in het upload vak met de melding dat de upload is geslaagd.

U kunt verder alle opties naar eigen voorkeur invullen en uw gepersonaliseerde kaars bestellen.

Wij doen verder al het werk voor u, en zorgen dat uw foto/afbeelding met alle ingevulde opties perfect op de kaars worden afgedrukt.


Als u een digitaal voorbeeld per mail wilt ontvangen voordat we uw kaars bedrukken kunt u dat aangeven bij de optie "digitale proefdruk vooraf".

U krijgt dan binnen 24 uur een digitaal voorbeeld van uw kaars via de mail toegestuurd ter controle, u kunt dan per mail uw goedkeuring of een eventuele aanpassing doorgeven.

Pas als u helemaal tevreden bent met het voorbeeld mailt u uw goedkeuring en bedrukken we uw kaars.

€22,95
Excl. BTW: €18,97
  • Voorraad: 10

Beschikbare opties:

Kies een bestand of sleep het hierheen.
Tags: hart, wit

Bijpassende artikelen

Mat zwarte ovale schaal Deze ovale schaal staat erg mooi onder de grote hartkaarsen, en golf kaarsen met twee lonten.En niet te vergeten onder de..
€12,95 Excl. BTW:€10,70
Groot leisteen kaarsenplateau met anti slipvoetjes.Mooi kaarsenplateau om een grote hartkaars of grote golfkaars op te zetten, maar ook om meerdere kl..
€5,95 Excl. BTW:€4,92
Achterkant van de bestelde kaars bedrukken.U kunt hier een Foto uploaden, en/of Tekst invoeren om te laten bedrukken op de achterkant van uw kaars.Als..
€2,50 Excl. BTW:€2,07
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.