• Fotokaars vierkant 50x50x200

U ontvangt van ons een gratis drukproef ter controle.

Nadat u die goedkeurde, starten we het printproces. Het bedrukken doen we zelf met de hand, daardoor kunnen we efficiënt werken en snel leveren . Zo heeft u het voordeel dat uw bestelling vlot en persoonlijk afgewerkt wordt met bovendien een snelle Levertermijn. Wij leveren ongeveer 2 a 3 werkdagen na goedkeuring van de drukproef. Heeft u een vraag over hoe wij een kaars bedrukken, Neem gerust contact met ons op.

Fotokaars vierkant 50x50x200

Nog niet beoordeeld Beoordeel dit product
16,22
Beschikbaarheid:
10
Model:
fotokaars

Beschikbare opties:


Foto Bestandsnaam
Nog geen Foto geupload.

Sleep je Foto & drop hem hier, of


  Vanaf €45,- Gratis verzending! Nederland
  Vanaf €65,- Gratis verzending! België
  Vragen,of advies nodig?
  078 2071046
  info@deonlinekaarsenwinkel.nl

Fotokaars model vierkant, te bedrukken met je mooiste foto en/of leukste tekst.

Vierkante fotokaars met een mooi kristal structuur.

Omdat de vierkante kaars smal is, kunt u hier het beste een kleine vertikale foto op laten afdrukken.

 • Afmetingen: 50x50x200mm
 • Branduren: 50 uur
 • Kleur: wit

Je eigen ontwerp

Doordat we specialist zijn in, onder andere, het maken van fotokaarsen, kunnen we je altijd vakkundig adviseren. We hebben onze eigen collectie aan ontwerpen die we kunnen vastleggen op een kaars, denk hierbij bijvoorbeeld aan een babyshower of trouwerij, maar je kunt natuurlijk ook je eigen ontwerp aanbrengen. Dit is wat een fotokaars zo ontzettend leuk maakt. Zo kun je de opening van je nieuwe bedrijfspand op een kaars laten vastleggen, maar ook  een vijfentwintig jarig jubileum, een foto van het gouden bruidspaar, de viering van een vriendschap, je favoriete motor of je lievelingshuisdier. Het geven van een fotokaars is bijna even geweldig als het krijgen ervan.

Prachtige afbeelding

De foto wordt op de kaars vastgelegd door middel van de transfer techniek. Dit houdt in dat een exacte kopie van je foto op de kaars overgebracht wordt waarbij details goed zichtbaar blijven en komen de foto's niet onder een laag kaarsvet te liggen. Ook als je de kaars niet aan wil steken blijven de kleuren door de jaren heen helder en mooi, mits de kaars niet in de volle zon staat.

Heeft u een mening over dit product?

Wij vinden het erg fijn als u uw ervaring met dit product wilt delen, dit om ons en andere klanten beter van dienst te kunnen zijn.

Product beoordelingen (0)

Beoordeel dit product

Anderen bekeken ook

Recent bezochte artikelen