• Snelle Levering

  • Lage verzendkosten

  • Persoonlijke Service

Doopkaarsen

  • Superscherp bedrukt.

  • Meerdere opties per kaars

Onze doopkaarsen zijn leverbaar in diverse modellen  met meerdere opties, in de kleuren wit en ivoor.

Word er een kindje gedoopt of laat u zelf uw kind dopen?

Geef deze dan een doopkaars cadeau.

Een doopkaars is het perfecte doopcadeau, en eenvoudig online te bestellen.

We maken uw doopkaars op maat, zoals een doopkaars met foto, naam en doopdatum.

Wilt u uw doopkaars verder personaliseren dan is dat geen enkel probleem, u kunt bij aanvullende informatie eenvoudig opgeven wat u graag op de doopkaars afgedrukt wilt zien.

Dit kan doopsel, doopdatum, gedoopt zijn, maar ook als u de geboortedatum erbij afgedrukt wilt hebben, of een peter en meter groet, maar houd hierbij wel rekening met de afmeting van de gekozen doopkaars, het moet er immers wel allemaal oppassen.


Doopkaarsen voor de speciale gelegenheid, de doop van uw kind

Het doopsel of de doop is binnen het christendom het sacrament van de christelijke initiatie. De dopeling wordt overgoten met doopwater of erin ondergedompeld. Daarbij wordt vaak de doopformule uitgesproken: "Ik doop u in de naam van de Vader, de Zoon en de Heilige Geest"

 

Verschillende soorten doopkaarsen

Doopkaarsen zijn natuurlijk in vele vormen en maten verkrijgbaar maar het zijn doorgaans stompkaarsen of klokkaarsen. Waar vooral een groot onderscheid in te vinden is bij doopkaarsen is de wijze waarop ze versierd zijn met verschillende symbolen en teksten.

Onze doopkaarsen worden afgedrukt op stompkaarsen en klokkaarsen van diverse formaten in de kleuren wit en ivoor Een overzicht van onze stompkaarsen en klokkaarsen vind u op de onze kaarsen pagina.

De doopkaarsen worden met de hand bedrukt d.m.v een watertransfer techniek, hierbij word de foto superscherp op de kaars gedrukt.

Het christelijke geloof staat bol van de symbolen dus het zal u niet verbazen dat het doopkaarsen aanbod enorm gevarieerd is. Veelvoorkomende versiersels zijn het kruis, dolfijnen (symbool voor Christus) en ankers (staat voor zekerheid en houvast). Daarnaast worden op de doopkaarsen  ook de naam en doopdatum van de gedoopte vermeld.

 

Doopkaarsen koop je online bij: de Online Kaarsenwinkel

Het kopen van doopkaarsen op het internet was niet altijd even eenvoudig, maar de online kaarsenwinkel heeft dit probleem opgelost. Wij bieden u een brede selectie doopkaarsen die geschikt zijn voor de doop van uw kind of andere speciale gelegenheid.


De Online Kaarsenwinkel personaliseerd uw doopkaars tot een uniek cadeau!

 

Misschien vindt u onze Fotokaarsen ook interessant

Lage Verzendkosten

​​​NL €5,95 vanaf €45,- gratis

BE €9,50 vanaf €65,- gratis

Klantenservice

Betaalmogelijkheden