Doopkaarsen

Eenvoudig te personaliseren

  • Met Naam

  • Doopdatum

  • Eigen Foto

  • Mooie Afbeeldingen

  • 6 Lettertypes in diverse kleuren

Doopkaars baby
Doopkaars baby

Doopkaars baby

13,98

Doopkaars Duif

Doopkaars Duif

13,98

Doopkaars Hippo
Doopkaars Hippo

Doopkaars Hippo

13,98

Doopkaars kruis

Doopkaars kruis

13,98

Bestel een unieke doopkaars als persoonlijk doopcadeau.

Een doopkaars is het perfecte doopcadeau, en voordelig online te bestellen.

Wilt u een doopkaars op maat laten maken, zoals een doopkaars met foto, doopkaars met naam en doopdatum, dan bent u bij de online kaarsenwinkel aan het juiste adres, wij maken uw persoonlijke doopkaars precies zoals u hem graag hebben wilt. 

Verschillende soorten doopkaarsen

Doopkaarsen zijn natuurlijk in vele vormen en maten verkrijgbaar maar het zijn doorgaans stompkaarsen of klokkaarsen. Waar vooral een groot onderscheid in te vinden is bij doopkaarsen is de wijze waarop ze versierd zijn met verschillende symbolen en teksten. Onze doopkaarsen worden afgedrukt op stompkaarsen, klokkaarsen en vierkante kristalkaarsen die zich onderscheiden van gewone kaarsen door de mooie kristal structuur. De stomp, en klokkaarsen  zijn leverbaar in diverse formaten in de kleuren wit en ivoor, de vierkante kaarsen zijn wit. Een overzicht van onze stompkaarsen en klokkaarsen vind u op de onze kaarsen pagina. De doopkaarsen worden met de grootste zorg met de hand bedrukt d.m.v een watertransfer techniek, hierbij word de foto superscherp op de kaars gedrukt.

Het christelijke geloof staat bol van de symbolen dus het zal u niet verbazen dat het doopkaarsen aanbod enorm gevarieerd is. Veelvoorkomende versiersels zijn het kruis, dolfijnen (symbool voor Christus) en ankers (staat voor zekerheid en houvast). Daarnaast worden op de doopkaarsen  ook de naam en doopdatum van de gedoopte vermeld. Wilt u een ander symbool of afbeelding op de kaars laten vastleggen, dan kan dat eenvoudig bij de doopkaarsen met foto. Heeft u hulp nodig bij het personaliseren van uw doopkaars, of heeft u vragen, dan helpen we u graag. Bij voorkeur via de mail of ons contactformulier. maar u kunt ook altijd bellen, houd u er wel rekening mee dat we niet altijd in de gelegenheid zijn om de telefoon aan te nemen omdat we voor u aan het werk zijn.

Het branden van doopkaarsen 

Onderdeel van de dooptraditie is het branden van een doopkaars met de naam van de gedoopte en de datum van de doopdag. De doopkaars wordt tijdens de officiële ceremonie ontstoken aan de Paaskaars, die symbool staat voor het licht van Jezus. Met het branden van de kaars van de gedoopte wordt het licht van Jezus ontvangen en volgt de dopeling dit licht in het leven. De doopkaars wordt bewaard om te branden op de doopdatum of als herinnering aan het doopritueel.

Doopkaarsen koop je online bij: de Online Kaarsenwinkel

Het kopen van doopkaarsen op het internet was niet altijd even eenvoudig, maar de online kaarsenwinkel heeft dit probleem opgelost. U kunt de doopkaarsen eenvoudig voordelig online bestellen.  Wij bieden u een brede selectie doopkaarsen die geschikt zijn voor de doop van uw kind of andere speciale gelegenheid.

De Online Kaarsenwinkel personaliseerd uw doopkaars tot een uniek cadeau!

En staat nu net uw type doopkaars hier niet tussen, kijk dan ook even bij onze mooie geboortekaarsen en Fotokaarsen.

Zoekt u kaarsen voor de Communie? Kijk dan bij de Communie kaarsen 

Anderen bekeken ook