Clicky

Categorieën
Uw winkelwagen

Huwelijkskaarsen

Trouwkaars hartjesboom
Bestseller
Model: trouwkaars
Trouwkaars hartjesboom.Luxe huwelijkskaars model hartjesboom, te personaliseren met de namen van de bruid en bruidegom met trouwdatum.Afmetingen: Ø100x200mmKleur: wit of ivoorBranduren: 120..
22,50 Excl. BTW:18,60
Model: trouwkaars
Trouwkaars lint met ringen.Moderne huwelijkskaars, model lint met ringen, te personaliseren met de voornamen van de bruid en bruidegom met de trouwdatum.Afmetingen: Ø100x200mmKleur: wit of ivoorBranduren: 120..
22,50 Excl. BTW:18,60
Trouwkaars ampersand Trouwkaars ampersand
Bestseller
Model: trouwkaars
Trouwkaars AmpersandStijlvolle huwelijkskaars model Ampersand, leverbaar in wit en ivoor. Te personaliseren met de namen van de bruid en bruidegom en de trouwdatum. Deze mooie kaars met een ampersand teken is te bedrukken in goud of zilverkleurige opdruk.Afmetingen: Ø100x200mmKleur: wit of ivoorOpdruk: Zilverkleurig of goudkleurigBranduren: 120..
22,50 Excl. BTW:18,60
Model: trouwkaars
Trouwkaars GlamourLuxe huwelijkskaars model glamour, deze mooie kaars is te personaliseren met de huwelijksdatum en de voornamen van de bruid en bruidegom.Afmetingen: Ø100x200mmKleur: wit of ivoorBranduren: 120..
22,50 Excl. BTW:18,60
Model: trouwkaars
Trouwkaars hartLuxe huwelijkskaars model hart, deze mooie kaars is te personaliseren met de huwelijksdatum en de voornamen van de bruid en bruidegom.Afmetingen: Ø100x200mmKleur: wit of ivoorBranduren: 120..
22,50 Excl. BTW:18,60
Trouwkaars Harten
Bestseller
Model: trouwkaars
Trouwkaars harten ZilverLuxe huwelijkskaars model harten goud, deze mooie kaars is te personaliseren met de huwelijksdatum en de voornamen van de bruid en bruidegom.Afmetingen: Ø100x200mmKleur: wit of ivoorBranduren: 120..
22,50 Excl. BTW:18,60
Model: trouwkaars
Trouwkaars harten GoudLuxe huwelijkskaars model harten goud, deze mooie kaars is te personaliseren met de huwelijksdatum en de voornamen van de bruid en bruidegom.Afmetingen: Ø100x200mmKleur: wit of ivoorBranduren: 120..
22,50 Excl. BTW:18,60
Model: trouwkaars
Trouwkaars LiefdesboomLuxe huwelijkskaars model liefdesboom, deze mooie kaars is te personaliseren met de huwelijksdatum en de voornamen van de bruid en bruidegom.Afmetingen: Ø100x200mmKleur: wit of ivoorBranduren: 120..
22,50 Excl. BTW:18,60
Model: trouwkaars
Trouwkaars LovetreeLuxe huwelijkskaars model lovetree, deze mooie kaars is te personaliseren met de huwelijksdatum en de voornamen van de bruid en bruidegom.Afmetingen: Ø100x200mmKleur: wit en ivoorBranduren: 120..
22,50 Excl. BTW:18,60
Model: trouwkaars
Trouwkaars hartLuxe huwelijkskaars model scratch hart, deze mooie kaars is te personaliseren met de huwelijksdatum en de voornamen van de bruid en bruidegom.Afmetingen: Ø100x200mmKleur: wit of ivoorBranduren: 120..
22,50 Excl. BTW:18,60
Model: trouwkaars
Trouwkaars Kolibries "Yes"Luxe huwelijkskaars model kolibries, deze mooie kaars is te personaliseren met de huwelijksdatum en de voornamen van de bruid en bruidegom.Afmetingen: 100x200mmKleur: wit of ivoorOpdruk: zwart..
22,50 Excl. BTW:18,60
Model: trouwkaars
Trouwkaars infinityLuxe huwelijkskaars model infinity, deze mooie kaars is te personaliseren met de huwelijksdatum en de voornamen van de bruid en bruidegom.Afmetingen: Ø100x200mmKleur: wit en ivoorOpdruk: goudkleurigBranduren: 120..
22,50 Excl. BTW:18,60
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 49

Huwelijkskaarsen met de mooiste ontwerpen zijn persoonlijke trouwkaarsen die een blijvende herinnering zijn aan die speciale dag in jullie leven.

Je trouwdag is een speciale zeer romantische dag.  

En op deze romantische dag mogen kaarsen niet ontbreken.

Mag je hieruit opmaken dat er altijd kaarsen horen bij een bruiloft?

Inderdaad, wij vinden van wel!


Je kunt de kaarsen cadeau doen aan het bruidspaar, of bestel ze voor jezelf als aandenken aan de mooie dag in jullie leven.

Ze staan ook mooi als decoratie op jullie bruiloftsfeest, gepersonaliseerd met jullie namen, de trouwdatum, of zelfs een mooie trouwfoto.

Een mooie trouwkaars cadeau doen is altijd een groot succes, het is een aandenken waar het bruidspaar nog lang van kan genieten.

Want als die mooie dag voorbij is blijft de herinnering bewaard op de mooie kaars die waarschijnlijk staat te pronken op het dressoir.

Onze  huwelijkskaarsen zijn van hoge kwaliteit, en verkrijgbaar als stompkaarsen, klokkaarsen en vierkante kaarsen in diverse maten in de kleur wit en ivoor.

Wat al onze huwelijkskaarsen gemeen hebben, is dat ze allemaal stuk voor stuk met de hand worden bedrukt, op deze manier is er geen kaars hetzelfde, en ben je dus verzekerd van een unieke en persoonlijke kaars.

Tevens is het mogelijk om een mooie bedank kaars te laten maken voor de huwelijksgasten naar het evenbeeld van de trouwkaars, maar dan in het klein.

Deze kleinere formaat kaars is een sympathiek gebaar naar de gasten, die dit gebaar zeker zullen waarderen, en net als jullie nog lang aan deze heuglijke dag zullen worden herinnerd.


Vergeet niet om een mooie kandelaar mee te bestellen bij jullie unieke huwelijkskaars!


Wil je nu toch iets totaal anders, neem dan vooral even contact met ons op zodat we je kunnen helpen bij het ontwerpen met die ene perfecte trouwkaars.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.