Menu
Uw winkelwagen

Rouwkaarsen

In memoriam kaarsen om een dierbare die is heengegaan te gedenken!

Iedereen heeft wel eens een dierbare verloren en iedereen rouwt op zijn eigen manier.

We hebben er bij de online kaarsenwinkel naar gestreefd om met onze rouwkaarsen een passende selectie aan te bieden om een dierbare te eren of te gedenken.

Een kaars als steunbetuiging voor een droevige gebeurtenis.

Het leven gaat helaas gepaard met ups en downs. Voor de mooie momenten in het leven zijn er vele geschenken te vinden. Maar juist tijdens een droeve periode kan een troostgeschenk zoveel betekenen voor de ontvanger. Met een troostgeschenk laat je zien dat je aan iemand denkt, dat je hem of haar steunt en dat deze persoon er niet alleen voor staat. Want verdriet kan soms heel eenzaam zijn. Een steunbetuiging in de vorm van een persoonlijke rouwkaars kan dan een troost zijn voor de nabestaanden.

Onze rouw/herdenkingskaarsen zijn er diverse soorten en maten, we hebben cylinderkaarsen zoals stompkaarsen, klokkaarsen, dompelkaarsen, en kristalkaarsen in meerdere vormen, zoals hart, golf en ovaal. De kristalkaarsen onderscheiden zich van een gewone kaars door hun mooie kristalstructuur, deze bijzondere kaarsen leveren wij in het wit en grijs. De stomp/klokkaarsen zijn leverbaar in het wit en ivoor. De dompelkaarsen zijn alleen in het ivoor verkrijgbaar.

Een sterfgeval is altijd een verdrietige gelegenheid. Een rouwkaars kan op zulke momenten troost bieden. Een lichtje in een verdrietige tijd.

Rouwen is een zwaar proces die je door moet maken na het verlies van iemand die je lief hebt gehad tijdens zijn of haar leven, en die een bijzondere plaats heeft ingenomen in jouw leven. Dat kan een partner, een kind, een ouder of een hele goede vriend of vriendin zijn. Het verlies door de dood is een ingrijpende ervaring, misschien wel de moeilijkste waar we in het leven voor komen te staan. De rouwkaarsen zijn er om uw geliefde te gedenken en ze een speciaal plekje te geven.

 Een Gepersonaliseerd aandenken.

Een geschenk of aandenken dat gepast is bij een overlijden, is een rouw- of herdenkingskaars. Gepersonaliseerd met een foto of mooie tekst, wordt dit een respectvol aandenken aan de betreurde geliefde.

 Hulp bij de personalisatie van uw kaars.

Zijn er twijfels bij het ontwerp, dan helpen wij u uiteraard graag verder om u te adviseren, of om uw speciale wensen te verwerken op onze kaarsen.. Wij staan altijd voor u klaar met advies in die moeilijke tijden om uw gepersonaliseerd aandenken tot een mooi geheel te verwerken.

Model: rouwkaars.
Rouwkaars met kruis.Bijzonder mooie dompelkaars. bedrukt met een symbool en tekst om steun en sympathie te betuigen aan iemand die net een naaste heeft verloren, of voor jezelf om kracht uit te putten en uw dierbare te herdenken bij een brandende kaars in een deze moeilijke tijd.Deze mooie grote dom..
€31,95 Excl. BTW:€26,41
Model: rouwkaars.
Rouwkaars met kruis en veer.Bijzonder mooie dompelkaars. bedrukt met een symbool en tekst om steun en sympathie te betuigen aan iemand die net een naaste heeft verloren, of voor jezelf om kracht uit te putten en uw dierbare te herdenken bij een brandende kaars in een deze moeilijke tijd.Deze mooie g..
€31,95 Excl. BTW:€26,41
Model: rouwkaars.
Rouwkaars met kruis en een rozenkrans.Bijzonder mooie dompelkaars. bedrukt met een symbool en tekst om steun en sympathie te betuigen aan iemand die net een naaste heeft verloren, of voor jezelf om kracht uit te putten en uw dierbare te herdenken bij een brandende kaars in een deze moeilijke tijd.De..
€31,95 Excl. BTW:€26,41
Model: rouwkaars.
Rouwkaars met de afbeelding van roze bloemen.met de tekst:De letters van je naam staan in ons hart geschreven.Wij dragen je met ons mee voor altijd in ons leven.afmetingen: Ø100x200kleur: wit of ivoor..
€26,18 Excl. BTW:€21,64
Model: rouwkaars.
Rouwkaars met de afbeelding van een zeilschip.met de tekst:Nu wendt het schip de haven in.De reis is ten einde gebracht.Nu reeft een hand de zeilen in.Het wordt stil; nu valt de nacht.afmetingen: Ø100x200mm..
€26,18 Excl. BTW:€21,64
Model: rouwkaars.
Rouwkaars met de afbeelding van orchideeën.met de tekst:Je was als een kaars vol licht, warmte en gezelligheid.Deze is nu uitgedoofd, je bent teruggekeerd naar de bron van het leven in geloof en dankbaarheid, je uitstraling waakt over ons.Afmetingen: Ø100x200..
€26,18 Excl. BTW:€21,64
Model: rouwkaars.
Rouwkaars met de afbeelding van orchideeën.met de tekst:Je was als een kaars vol licht, warmte en gezelligheid.Deze is nu uitgedoofd, je bent teruggekeerd naar de bron van het leven in geloof en dankbaarheid, je uitstraling waakt over ons.afmetingen: Ø100x200mm..
€26,18 Excl. BTW:€21,64
Model: rouwkaars.
Herdenkingkaars met blauwe orchideeënMet de tekst: Zo plotseling ben je van ons heen gegaan,wij dragen je voor altijd mee ins ons hart.We zullen je missen afmetingen: Ø 80x250mmkleur: witmodel: stompkaars..
€23,66 Excl. BTW:€19,55
Model: rouwkaars.
Herdenkingskaars model Stompkaars Ø80x250mmMet de afbeelding van een engel.Naam en datums kunt u zelf opgeven.En met de tekst :Nooit zullen wij je vergeten! afmetingen: Ø80x250mm..
€23,66 Excl. BTW:€19,55
Model: rouwkaars.
Herdenkingskaars model grote hartkaars met kristalstructuur, In wit en grijs leverbaar.met de tekst:Je was als een kaars vol licht, warmte en gezelligheid.Deze is nu uitgedoofd, je bent teruggekeerd naar de bron van het leven in geloof en dankbaarheid je uitstraling waakt over ons.Afmetingen: 180x20..
€22,95 Excl. BTW:€18,97
Model: rouwkaars.
In memoriam kaars, model hartkaars met twee lonten en kristalstructuur.In wit en grijs leverbaar.met de tekst:Nooit zullen we u vergeten!Voor altijd in ons hartU kunt een foto samen met de naam, geboortedatum en datum van overlijden op de kaars laten drukken.Afmetingen: 180x20x170mmBranduren: 2x6..
€22,95 Excl. BTW:€18,97
Model: rouwkaars.
In memoriam kaars, model hartkaars met twee lonten en kristalstructuur.In wit en grijs leverbaar.met de tekst:Ter herinnering.Zal je nooit vergeten!!U kunt een foto samen met de naam, geboortedatum en datum van overlijden op de kaars laten drukken.Afmetingen: 180x20x170mmBranduren: 2x6..
€22,95 Excl. BTW:€18,97
Model: rouwkaars.
In memoriam kaars, model hartkaars met twee lonten en kristalstructuur, In wit en grijs leverbaar.met de tekst:Ter herinneringVoor altijd in ons hartU kunt de naam , geboortedatum en datum van overlijden op de kaars laten drukken.Afmetingen: 180x20x170mmBranduren: 2x6..
€22,95 Excl. BTW:€18,97
Model: rouwkaars.
In memoriam kaars, model hartkaars met twee lonten en kristalstructuur, In wit en grijs leverbaar.met de tekst:Until we meet again.U kunt de naam van de overledene op de kaars laten drukken.Afmetingen: 180x20x170mmBranduren: 2x6..
€22,95 Excl. BTW:€18,97
Model: rouwkaars.
In memoriam kaars afgedrukt op model golf hoog met twee lonten.In wit en grijs leverbaar.met de tekst: In loving memory.We will always love you.U kunt de naam, geboortedatum en datum van overlijden op de kaars laten drukken.Afmetingen: 145x27x180mmBranduren: 2x9..
€22,95 Excl. BTW:€18,97
Model: rouwkaars.
In memoriam kaars, model golf hoog met twee lonten en kristal structuur.In wit en grijs leverbaar.met de tekst: Lieve oma,Nu je niet meer bij ons bent word het gemis steeds meer, altijd helpen, altijd vrolijk, altijd welkom iedere keer weer.We hebben nu alleen nog maar de herinneringen, ook al zijn ..
€22,95 Excl. BTW:€18,97
Model: rouwkaars.
In memoriam kaars, model golf hoog met twee lonten en kristal structuur.In wit en grijs leverbaar.Met eigen Foto een eigen tekst, of onze voorbeeld tekst!met de tekst: 'k zou even bij je willen zijn;ik zou alleen je hand vasthoudenAls we zo samen zwijgen zoudendan deelden we verdriet en pijn,en wat ..
€22,95 Excl. BTW:€18,97
Model: rouwkaars.
In memoriam kaars, model golfkaars hoog met twee lonten en kristalstructuur.In wit en grijs leverbaar.met de tekst:The moment that you died my heart was torn in two,one side filled with heartache,the other died with you.I often lie awake at night,when the world is fast asleep,and take a walk down me..
€22,95 Excl. BTW:€18,97
Model: rouwkaars.
In memoriam kaars, model golf hoog met twee lonten en kristalstructuur,In wit en grijs leverbaar.met de tekst:Vaarwel lieve (Naam)...Plots moest je ons verlaten.de wind zal je dragen.op de weg die je moest gaan.Wees maar niet bang.je bent niet alleen.Vogels zullen je begeleiden.naar het andere besta..
€22,95 Excl. BTW:€18,97
Model: rouwkaars.
In memoriam kaars afgedrukt op een ovaalkaars met twee lontenIn wit en grijs leverbaar.met de tekst: Degene die ik lief heb, verlaat ikom degenen die ik lief had terug te vinden.Afmetingen: 225x30x100mm Branduren: 2x5..
€19,00 Excl. BTW:€15,70
Model: rouwkaars.
Herdenkingskaars "degene die ik lief heb" in de kleur wit of ivoor.Met de tekst:Degene die ik lief heb, verlaat ik om degenen die ik lief had terug te vinden.afmetingen: Ø70x200..
€19,75 Excl. BTW:€16,32
Model: rouwkaars.
In memoriam kaars "een lege plek" in wit of ivoor.met de tekst:Een lege plek, een groot gemis.Een fijne herinnering is al wat er nog is.Waar ben je nu, vragen wij ons af.Wij voelen nog de liefde die jij ons gaf.Jou te kennen vonden wij fijn.Je los te laten doet ons veel pijn.Wij zullen je missen in ..
€19,75 Excl. BTW:€16,32
Model: rouwkaars.
Herdenkingskaars "met foto" in de kleur wit of ivoor.Met een foto van uw dierbare.En de tekst:Stil ben je van ons heengegaan je hebt altijd voor ons klaar gestaan.Geborgenheid en liefde heb je ons gegeven zo was je hele leven.Je was een schat voor ons allen, je te moeten missen zal ons zwaar vallen...
€19,75 Excl. BTW:€16,32
Model: rouwkaars.
Herdenkingskaars met foto, in de kleur wit of ivoor.met de tekst :Ter herinnering:Voor altijd in ons hart.Met een foto van uw dierbare.naam van de overledene.datum overlijden.afmetingen: 20cm hoog en een doorsnede van 7cm..
€19,75 Excl. BTW:€16,32
Model: rouwkaars.
In memoriam kaars model golf laag. In wit en grijs leverbaar.met de tekst:Als tranen een trap konden vormen,en herinneringen een brug,dan klommen wij met zijn allen naar de hemelen haalde je terug.Afmetingen: 175x20x100mm Branduren: 2x5..
€17,95 Excl. BTW:€14,83
Model: rouwkaars.
In memoriam kaars model golfkaars laag.In wit en grijs leverbaar.met de tekst:Because someone we love is in heaven,there's a little bit of Heaven in our home.Afmetingen: 175x20x100mm Branduren: 2x5..
€17,95 Excl. BTW:€14,83
Model: rouwkaars.
In memoriam kaars afgedrukt op een golfkaars met twee lontenIn wit en grijs leverbaar.met de tekst: De letters van je naam staan in ons hart geschreven.Wij dragen je met ons mee voor altijd in ons leven.Afmetingen: 145x27x180mm Branduren: 2x9..
€17,95 Excl. BTW:€14,83
Model: rouwkaars.
In memoriam kaars afgedrukt op een golfkaars met twee lontenIn wit en grijs leverbaar.met de tekst: Een leven vervliegt...........de herinnering blijft.Afmetingen: 145x27x180mm Branduren: 2x9..
€17,95 Excl. BTW:€14,83
Model: rouwkaars.
In memoriam kaars afgedrukt op een golfkaars met twee lontenIn wit en grijs leverbaar.met de tekst: Het mooiste wat je kunt achterlaten zijn sporen van liefde.We laten je los, intens verdrietig, maar voor altijd verbonden.Afmetingen: 145x27x180mm Branduren: 2x9..
€17,95 Excl. BTW:€14,83
Model: rouwkaars.
Herdenkings model golfkaars met kristal structuur en twee lonten.In wit en grijs leverbaar.Met de tekst:in liefdevolle herinnering.Afbeelding Kruis.Zelf in te vullen Voor, en Achternaam, en optioneel een geboortedatum en datum van overlijden.Afmetingen: 175x20x100mm Brandur..
€17,95 Excl. BTW:€14,83
Model: rouwkaars.
In memoriam kaars, model golf laag met twee lonten en kristalstructuur, In wit en grijs leverbaar. met de tekst: Tranen van verdriet vullen onze ogen we kunnen het nog steeds niet geloven lief klein ventje,zo teer wat doet dit afscheid nemen zeer.wat blijft is de herinnering maar zeker weten ..
€17,95 Excl. BTW:€14,83
Model: rouwkaars.
In memoriam kaars, model golf laag met twee lonten en kristalstructuur, In wit en grijs leverbaar.met de tekst:Tranen van verdriet vullen onze ogen we kunnen het nog steeds niet geloven lief klein meisje.zo teer wat doet dit afscheid nemen zeer.wat blijft is de herinnering maar zeker weten we èèn d..
€17,95 Excl. BTW:€14,83
Model: rouwkaars.
In memoriam kaars, model golf laag met twee lonten en kristalstructuur,In wit en grijs leverbaar.met de tekst:Zeg ik gedag?Tot ziens?Ik weet niet waar je bent.Ben je op de wolken?Tussen de sterren?Op een plek die niemand kent?Je leeft door in mijn hart ook al staat mijn leven stil.Oh, waar ben je to..
€17,95 Excl. BTW:€14,83
Model: rouwkaars.
In memoriam kaars, model golf mini, met de tekst: Ik klim op een ladder maakt niet uit hoe hoog, naar de hemel gewoon naar je toe,om even te horen hoe het daar is en om je te zeggen dat ik je zo mis. Versje van: een stukje Claudia Afmetingen: 90x15x100mm..
€11,95 Excl. BTW:€9,88
Model: rouwkaars.
In memoriam kaars, model golfkaars mini met kristalstructuur. met de tekst: Als niet alles gaat volgens plan is het geven en nemen soms meer dan een leven geven kan Afmetingen: 90x15x100mm Branduren: 5..
€11,95 Excl. BTW:€9,88
Model: rouwkaars.
In memoriam kaars, model golfkaars mini.met de tekst:Dag, ik zal je nooit vergeten.Nooit dat ik je niet meer mis.En waar je nu ook bent, ik hoop dat het er goed voor je is.Afmetingen: 90x15x100mm Branduren: 5..
€11,95 Excl. BTW:€9,88
Model: rouwkaars.
Herdenkingskaars model, Engeltjes op een zwevende kubus kaars.De prijs is incl. de houder.Afmetingen: 75x50x75mm Branduren: 10..
€26,50 Excl. BTW:€21,90
Model: rouwkaars.
In memoriam kaars, model zwevende kubus kaars, met de tekst: Ik mis je! Afmetingen: 75x50x75mm Branduren: 10 De prijs is incl. de houder..
€26,50 Excl. BTW:€21,90
Model: rouwkaars.
In memoriam kaars, model zwevende kubus kaars met kristalstructuur. met de tekst:Leven...zo breekbaar.Verlies.....zo plotseling.Hart....zo gebroken.Afmetingen: 75x50x75mmBranduren: 10 De prijs is incl. de houder..
€26,50 Excl. BTW:€21,90
Model: rouwkaars.
In memoriam kaars, model zwevende kubus kaars.met de tekst:Voor altijd in mijn hart.Afmetingen: 75x50x75mmBranduren: 10 De prijs is incl. de houder..
€26,50 Excl. BTW:€21,90
Weergeven 1 t/m 40 van in totaal 40
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.