Personaliseer deze witte hart kaars met je eigen ontwerp.

Hart kaars groot met een mooi kristal structuur en twee lonten.

Deze grote hart kaars kunnen we voor u bedrukken met een Foto, Logo en/of Tekst.

Dit grote hart is de perfecte vorm om cadeau te geven aan een geliefde, met een mooie foto van jullie samen.

Maar hij is groot genoeg om er met het hele gezin op afgedrukt te worden.

Eigenlijk zijn de mogelijkheden om dit grote hart te bedrukken eindeloos, dus als u weet wat er op deze mooie grote hart kaars moet komen te staan, geef het dan aan ons door zodat wij er voor u een uniek gepersonaliseerde kaars van kunnen maken.

 

De kaars word voor u met grote zorg en precisie met de hand bedrukt.

Tevens krijgt u eerst een digitaal voorbeeld opgestuurd via de mail, en na uw goedkeuring gaan we voor u de kaars bedrukken.

Fotokaarsen, persoonlijk en waardevol

Fotokaarsen en ook tekstkaarsen zijn een plezier om te maken. De kaarsen zijn uniek en bestaan altijd uit een waardevolle boodschap voor zowel de gever als de ontvanger. Of je nu een herinnering wil meegeven aan een unieke gelegenheid zoals je huwelijk of jubileum of een moment wil vastleggen zoals een geboorte of overlijden, een fotokaars maakt iedere gelegenheid bijzonder.

Je eigen ontwerp

Doordat we specialist zijn in, onder andere, het maken van fotokaarsen, kunnen we je altijd vakkundig adviseren. We hebben onze eigen collectie aan ontwerpen die we kunnen vastleggen op een kaars, denk hierbij bijvoorbeeld aan een babyshower of trouwerij, maar je kunt natuurlijk ook je eigen ontwerp aanbrengen. Dit is wat een fotokaars zo ontzettend leuk maakt. Zo kun je de opening van je nieuwe bedrijfspand op een kaars laten vastleggen, maar ook  een vijfentwintig jarig jubileum, een foto van het gouden bruidspaar, de viering van een vriendschap, je favoriete motor of je lievelingshuisdier. Het geven van een fotokaars is bijna even geweldig als het krijgen ervan.

Prachtige afbeelding

De foto wordt op de kaars vastgelegd door middel van de transfer techniek. Dit houdt in dat een exacte kopie van je foto op de kaars overgebracht wordt waarbij details goed zichtbaar blijven.

Doordat we onze kaarsen gieten met kristalstearine, een natuurproduct dat niet druipt, blijven de kaarsen prachtig om naar te kijken en komen de foto's niet onder een laag kaarsvet te liggen. Daarbij brandt een stearine kaars langer dan een standaard kaars. Ook als je de kaars niet aan wil steken blijven de kleuren door de jaren heen helder en mooi, mits de kaars niet in de volle zon staat. Omdat de kaarsen een brede onderkant hebben, staan ze stabiel en veilig.

Geef beoordeling

Hartkaars groot wit

5/5 (3 beoordeling(en)) Geef beoordeling
Prijs
15,99 15,00

U Bespaard €0,99

Verzendkosten

Gratis verzending vanaf €45,-
€5,95 pakketpost PostNL

Beschikbaarheid:
7
Model:
Blanco hart groot
Afmetingen:  180x20x170mm
Branduren:  2x6

Voorkant bedrukken is Gratis!

* verplichte velden

Veilig betalen via SSL verbinding