Gratis drukproef en vlotte levering

U ontvangt van ons een gratis drukproef ter controle. Nadat u die goedkeurde, starten we het printproces. Het bedrukken doen we zelf met de hand, daardoor kunnen we efficiënt werken en snel leveren . Zo heeft u het voordeel dat uw bestelling vlot en persoonlijk afgewerkt wordt met bovendien een snelle Levertermijn. Wij leveren ongeveer 2 a 3 werkdagen na goedkeuring van de drukproef. Heeft u een vraag over hoe wij een kaars bedrukken, Neem gerust contact met ons op.

Hartkaars tekst wit

9,75
Beschikbaarheid:
3
Model:
tekstkaars

Beschikbare opties:


Productbeschrijving

Personaliseer deze witte hart kaars met een mooie tekst!

Kies uit verschillende Lettertypes en silhouettes.

  • Afmetingen: 80x20x80mm
  • Branduren: 3

Geef beoordeling

Tekstkaarsen, persoonlijk en waardevol

Tekstkaarsen zijn een plezier om te maken. De kaarsen zijn uniek en bestaan altijd uit een waardevolle boodschap voor zowel de gever als de ontvanger. Of je nu een herinnering wil meegeven aan een unieke gelegenheid zoals je huwelijk of jubileum of een moment wil vastleggen zoals een geboorte of overlijden, en misschien wel je liefde aan iemand wil verklaren.

Prachtige opdruk

Doordat we onze kaarsen gieten met kristalstearine, een natuurproduct dat niet druipt, blijven de tekstkaarsen prachtig om naar te kijken en komt de tekst niet onder een laag kaarsvet te liggen. Daarbij brandt een stearine kaars langer dan een standaard kaars. Ook als je de kaars niet aan wil steken blijven de kleuren door de jaren heen helder en mooi, mits de kaars niet in de volle zon staat. Omdat de kaarsen een brede onderkant hebben, staan ze stabiel en veilig.

Recent bezochte artikelen

Tags: