Menu
Uw winkelwagen

Hartkaarsen

Unieke hartkaarsen met opdruk in beschilderde reliӫf letters. De hartkaarsen zijn zeer geschikt om als cadeau te gegeven bij verschillende gelegenheden, voor elke gelegenheid is er een hartkaars.

Laat u eens verrassen door de hartkaarsen van De Online Kaarsenwinkel.

Model: Hart just married
Deze rode hartkaars met de opdruk Just married in relief letters, deze is beschilderd in het zilver. Dit hart is een leuk cadeau om te geven..
€5,49 Excl. BTW:€4,54
Model: Hart Lieve broer
Deze grote rode hartkaars met de opdruk Lieve broer in relief letters, deze zijn beschilderd  in het zilver. En zijn een heel  leu..
€5,49 Excl. BTW:€4,54
Model: Hart lieve mama
Deze grote rode hartkaars met de opdruk Lieve mama in reliëf letters, die beschilderd zijn in het zilver, is een leuk cadeau om te geven aan..
€5,49 Excl. BTW:€4,54
Model: Hart lieve oma
Deze grote rode hartkaars met de opdruk Lieve Oma in reliëf letters, deze zijn beschilderd in het zilver. Het is een heel leuk cadeau om te ..
€5,49 Excl. BTW:€4,54
Model: Hart lieve opa
Deze grote rode hartkaars met de opdruk Lieve Opa in reliëf letters deze zijn beschilderd in het zilver, en is een leuk cadeau om te geven a..
€5,49 Excl. BTW:€4,54
Model: Hart lieve zus
Deze grote rode hartkaars met de opdruk Lieve zus in reliëf letters, deze zijn beschilderd in het zilver.En is een heel leuk cadeau om te ge..
€5,49 Excl. BTW:€4,54
Model: Hart Love
Deze grote rode hartkaars met de opdruk Love in relief letters, deze zijn beschilderd  in het zilver. En zijn een heel  leuk cadea..
€5,49 Excl. BTW:€4,54
Model: Hart lieve papa
Deze grote rode hartkaars met de opdruk Lieve papa in reliëf letters, deze zijn beschilderd in het zilver, en is een heel leuk cadeau om te ..
€5,49 Excl. BTW:€4,54
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.