• Snelle Levering

  • Kwaliteit

  • Persoonlijke Service

Huwelijkskaarsen

Gaat er een familielid, goede vriend(in) of collega trouwen?

Wat geef je het bruidspaar dan voor een huwelijkscadeau. Je wilt natuurlijk het mooiste huwelijkscadeau geven wat je kunt vinden.

Onze trouwkaarsen zijn origineel en uniek!

Een gepersonaliseerde trouwkaars met een foto/afbeelding, de namen van het bruidspaar en trouwdatum is dan een heel mooi aandenken aan hun huwelijksdag.

Weekaanbieding!

Trouwkaars Lovebirds

Trouwkaars Lovebirds

24,98 22,50

Huwelijkskaarsen/Trouwkaarsen met de mooiste ontwerpen zijn persoonlijke trouwkaarsen die een blijvende herinnering zijn aan die speciale dag in jullie leven.

Een trouwkaars is een bijzonder mooi huwelijks geschenk,  het is een persoonlijk aandenken aan een van de mooiste dagen van het leven van het bruidspaar. Deze bijzondere kaars zal zeker een prominente plek gaan innemen in het interieur van het bruidspaar.

Deze unieke huwelijkskaarsen zijn van hoge kwaliteit, en verkrijgbaar als stompkaarsen en klokkaarsen in diverse maten, maar ook als bijzondere kristalkaarsen die door hun kristalstructuur een bijzonder luxe uitstraling hebben, deze kristalkaarsen zijn leverbaar in hartvorm, golf, ovaal en vierkant, de harten zijn er diverse mooie kleuren, en wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze te personaliseren zijn met de namen van de geliefden en de trouwdatum, er zijn ook trouwkaarsen waar een mooie foto van het bruidspaar op afgedrukt kan worden, eventueel met goudkleurige ringen van kaarsenwas om de kaars te complimenteren.

Verder zijn er kaarsen met een passende afbeelding of tekst zodat er altijd wel een ontwerp tussen staat wat je aanspreekt, of het nu is om te geven of als mooie herinnering voor jullie zelf.

Wil je nu toch iets totaal anders, neem dan vooral even contact met ons op zodat we je kunnen helpen bij het ontwerpen naar die ene perfecte trouwkaars.

De kaarsen worden bedrukt d.m.v een watertransfer zodat de afbeelding superscherp op de kaars word afgedrukt.