Menu
Je winkelwagen

Huwelijkskaarsen

Model: huwelijkskaars
Huwelijkskaarsen set Blauwe bloemenkransLuxe huwelijkskaarsen set model Blauwe bloemenkrans, deze mooie kaarsen set is te personaliseren met de huwelijksdatum en de voornaam van de bruid en bruidegom.De huwelijkskaarsen set bestaat uit een stompkaars 100x200mm en 2x de kroonkaars 24x200mmOp de kroonkaarsen komt dezelfde afbeelding als op de stompkaars, met op de ene kroonkaars de naam van de bruid en de andere kroonkaars de naam van de bruidegom.Een mooi huwelijks cadeau om aan het bruidspaar te geven op die speciale dag in hun leven.Afmetingen: Ø100x200mmKleur: wit of ivoorBranduren: 120Afmetingen: Ø24x200mmKleur: wit of ivoorBranduren: 10..
39,50 Excl. BTW:32,64
Model: huwelijkskaars
Huwelijkskaarsen set Cirkel oud rozeLuxe huwelijkskaarsen set model Cirkel oud roze, deze mooie kaarsen set is te personaliseren met de huwelijksdatum en de voornaam van de bruid en bruidegom.De huwelijkskaarsen set bestaat uit een stompkaars 100x200mm en 2x de kroonkaars 24x200mmOp de kroonkaarsen komt dezelfde afbeelding als op de stompkaars, met op de ene kroonkaars de naam van de bruid en de andere kroonkaars de naam van de bruidegom.Een mooi huwelijks cadeau om aan het bruidspaar te geven op die speciale dag in hun leven.Afmetingen: Ø100x200mmKleur: wit of ivoorBranduren: 120Afmetingen: Ø24x200mmKleur: wit of ivoorBranduren: 10..
39,50 Excl. BTW:32,64
Model: huwelijkskaars
Huwelijkskaarsen set Eucalyptus kransLuxe huwelijkskaarsen set model Eucalyptus krans, deze mooie kaarsen set is te personaliseren met de huwelijksdatum en de voornaam van de bruid en bruidegom.De huwelijkskaarsen set bestaat uit een stompkaars 100x200mm en 2x de kroonkaars 24x200mmOp de kroonkaarsen komt dezelfde afbeelding als op de stompkaars, met op de ene kroonkaars de naam van de bruid en de andere kroonkaars de naam van de bruidegom.Een mooi huwelijks cadeau om aan het bruidspaar te geven op die speciale dag in hun leven.Afmetingen: Ø100x200mmKleur: wit of ivoorBranduren: 120Afmetingen: Ø24x200mmKleur: wit of ivoorBranduren: 10..
39,50 Excl. BTW:32,64
Model: huwelijkskaars
Huwelijkskaarsen set Eucalyptus takLuxe huwelijkskaarsen set model Eucalyptus tak, deze mooie kaarsen set is te personaliseren met de huwelijksdatum en de voornaam van de bruid en bruidegom.De huwelijkskaarsen set bestaat uit een stompkaars 80x250mm en 2x de kroonkaars 24x240mmOp de kroonkaarsen komt dezelfde afbeelding als op de stompkaars, met op de ene kroonkaars de naam van de bruid en de andere kroonkaars de naam van de bruidegom.Een mooi huwelijks cadeau om aan het bruidspaar te geven op die speciale dag in hun leven.Afmetingen: Ø80x250mmBranduren: 122Afmetingen: Ø24x240mmBranduren: 10..
37,50 Excl. BTW:30,99
Model: huwelijkskaars
Huwelijkskaarsen set krans Gouden Vlinders Luxe huwelijkskaarsen set model Gouden Vlinders krans, deze mooie kaarsen set is te personaliseren met de huwelijksdatum en de voornaam van de bruid en bruidegom.De huwelijkskaarsen set bestaat uit een stompkaars 100x200mm en 2x de kroonkaars 24x200mmOp de kroonkaarsen komt dezelfde afbeelding als op de stompkaars, met op de ene kroonkaars de naam van de bruid en de andere kroonkaars de naam van de bruidegom.Een mooi huwelijkscadeau om aan het bruidspaar te geven op die speciale dag in hun leven.Afmetingen: Ø100x200mmKleur: wit of ivoorBranduren: 120Afmetingen: Ø24x200mmKleur: wit of ivoorBranduren: 10..
39,50 Excl. BTW:32,64
Model: huwelijkskaars
Huwelijkskaarsen set Paarse bloemenkransLuxe huwelijkskaarsen set model Paarse bloemenkrans, deze mooie kaarsen set is te personaliseren met de huwelijksdatum en de voornaam van de bruid en bruidegom.De huwelijkskaarsen set bestaat uit een stompkaars 80x250mm en 2x de kroonkaars 24x240mmOp de kroonkaarsen komt dezelfde afbeelding als op de stompkaars, met op de ene kroonkaars de naam van de bruid en de andere kroonkaars de naam van de bruidegom.Een mooi huwelijks cadeau om aan het bruidspaar te geven op die speciale dag in hun leven.Afmetingen: Ø80x250mmBranduren: 122Afmetingen: Ø24x240mmBranduren: 10..
37,50 Excl. BTW:30,99
Model: huwelijkskaars
Trouwkaars "Hartjesboom" - Laat de Liefde Bloesemen Onze Trouwkaars "Hartjesboom" is meer dan alleen een kaars; het is een symbool van liefde, verbondenheid en de belofte van een levenslange reis samen. Deze prachtige kaars is perfect geschikt als een uniek en betekenisvol onderdeel van je huwelijksviering of als een speciaal geschenk voor het bruidspaar.Kenmerken van de Trouwkaars "Hartjesboom": Gepersonaliseerd met Namen en Datum: Personaliseer de kaars met de namen van het bruidspaar en de trouwdatum om het nog persoonlijker te maken. Deze kaars wordt speciaal voor jullie vervaardigd. Symbolische Betekenis: De "Hartjesboom" kaars staat symbool voor liefde, groei en eenheid, waardoor het een perfe..
24,50 Excl. BTW:20,25
Model: huwelijkskaars
Trouwkaars met Lint en Ringen - Een Tastbare Uiting van LiefdeOp zoek naar het perfecte symbool om je trouwdag te vieren of om een bruidspaar mee te feliciteren? Ontdek onze prachtige Trouwkaars met Lint en Ringen, een betoverend stuk dat liefde, eenheid en eeuwige verbintenis viert. Bij DeOnlineKaarsenwinkel.nl begrijpen we hoe belangrijk trouwen is, en we hebben deze kaars speciaal ontworpen om deze kostbare momenten te eren.Waarom Kiezen voor Onze Trouwkaars met Lint en Ringen? Symbolische Schoonheid: Onze trouwkaars is met liefde en zorg ontworpen met een subtiel lint en ringenmotief. Het vertegenwoordigt de verbintenis en eenheid van twee zielen die samenkomen in liefde. Aanpasbaarheid: Personaliseer de..
24,50 Excl. BTW:20,25
Model: huwelijkskaars
Trouwkaars "Ampersand" - Een Symbool van Liefde en Eenheid Onze prachtige Trouwkaars "Ampersand" is een elegante en symbolische toevoeging aan elke huwelijksceremonie. Het "&"-symbool (ampersand) vertegenwoordigt de eenheid en samensmelting van twee individuen in liefde en partnerschap. Deze kaars biedt een betekenisvolle manier om deze bijzondere dag te vieren en te herdenken.Kenmerken en Details: Symbolisch "&"-Ontwerp: Het hart van deze trouwkaars wordt gevormd door het klassieke "&"-symbool, dat de verbondenheid tussen twee mensen symboliseert. Het is omringd door een prachtig ontworpen decoratief patroon dat de liefde en harmonie van het huwelijk benadrukt. Personaliseerbaar: Voeg e..
24,50 Excl. BTW:20,25
Model: huwelijkskaars
Trouwkaars met Eucalyptus Krans - Een Symbool van Eeuwige Liefde Onze prachtige Trouwkaars met Eucalyptus Krans is meer dan alleen een kaars; het is een symbool van eeuwige liefde en verbondenheid. Deze huwelijkskaars is met zorg ontworpen om de speciale dag van je huwelijk te markeren en om je liefde voor altijd te vieren.Kenmerken en Voordelen: Elegant Ontwerp: De Trouwkaars is subtiel versierd met een realistische Eucalyptus krans, die staat voor vernieuwing en groei. Het ontwerp is tijdloos en past perfect bij diverse bruiloftsthema's. Personaliseerbaar: Voeg jullie namen en trouwdatum toe om de kaars te personaliseren en een blijvende herinnering aan jullie speciale dag te creëren. Symboli..
24,50 Excl. BTW:20,25
Model: huwelijkskaars
Trouwkaars "Glamour" - De Perfecte Kaars voor Jullie Stralende HuwelijkJullie grote dag verdient niets minder dan pure elegantie en tijdloze schoonheid. Onze "Glamour" trouwkaars is een eerbetoon aan de liefde en belofte die jullie met elkaar delen en voegt een vleugje glans en verfijning toe aan jullie huwelijksceremonie.Waarom Kiezen voor de "Glamour" Trouwkaars? Personalisatie: We begrijpen dat jullie dag uniek is. Personaliseer deze kaars met jullie namen en trouwdatum om een blijvende herinnering te creëren die jullie liefdesverhaal vertelt. Prachtige Decoratie: Na de ceremonie is de "Glamour" trouwkaars een prachtige decoratie voor jullie huis. Het is een tastbare herinnering aan de liefde d..
24,50 Excl. BTW:20,25
Model: huwelijkskaars
Trouwkaars "Harten" - De Liefdevolle Vlam van Jullie HuwelijkOp zoek naar de perfecte manier om de liefde en verbondenheid op jullie trouwdag te symboliseren? Onze "Harten" trouwkaars is doordrenkt met romantiek en elegantie, en het is het ideale symbool voor de liefde die jullie delen.Waarom Kiezen voor de "Harten" Trouwkaars? Liefdevol Ontwerp: Deze trouwkaars is liefdevol versierd met twee prachtige harten die samensmelten tot één. Dit symboliseert de eenheid en liefde tussen jullie beiden. Personaliseerbaar: Maak deze kaars extra speciaal door jullie namen en trouwdatum op de kaars te laten afdrukken. Het wordt zo een persoonlijk aandenken aan jullie trouwdag. Tijdloos en Elegant: Het ..
24,50 Excl. BTW:20,25
Model: huwelijkskaars
Trouwkaars met Gouden Harten - Het Symbool van Jullie Liefde Op zoek naar een prachtig symbool van jullie liefde voor de grote dag? Onze Trouwkaars met Gouden Harten biedt de perfecte manier om de romantiek en verbintenis van jullie huwelijk te vieren en te herdenken. Deze elegante kaars zal stralen op jullie bruiloft en daarna als een dierbare herinnering dienen.Waarom Onze Trouwkaars met Gouden Harten? Romantisch Ontwerp: Deze kaars is versierd met prachtige gouden harten, een tijdloos symbool van liefde en romantiek. Het ontwerp straalt elegantie en stijl uit. Personaliseerbaar: Voeg jullie namen en trouwdatum toe om de kaars een persoonlijke touch te geven en het een blijvende herinnering te..
24,50 Excl. BTW:20,25
Model: huwelijkskaars
Trouwkaars "Liefdesboom" - Veranker Jullie Liefde in de TijdOp zoek naar een prachtige manier om jullie liefde te bezegelen tijdens de huwelijksceremonie? Onze "Liefdesboom" trouwkaars is meer dan alleen een kaars; het is een symbool van jullie groeiende liefde en toewijding aan elkaar.Waarom Kiezen voor de "Liefdesboom" Trouwkaars? Symboliek van Groeiende Liefde: Het ontwerp van een majestueuze liefdesboom is niet alleen visueel adembenemend, maar symboliseert ook de groei en kracht van jullie liefde naarmate de jaren verstrijken. Personaliseerbaar: Maak de kaars nog specialer door jullie namen en trouwdatum erop te laten afdrukken. Het wordt een uniek aandenken aan jullie huwelijksdag. Een Tas..
24,50 Excl. BTW:20,25
Model: huwelijkskaars
Trouwkaars LovetreeLuxe huwelijkskaars model lovetree, deze mooie kaars is te personaliseren met de huwelijksdatum en de voornamen van de bruid en bruidegom.Afmetingen: Ø100x200mmKleur: wit en ivoorBranduren: 120..
24,50 Excl. BTW:20,25
Model: huwelijkskaars
Trouwkaars "Scratch Hart" - Jullie Liefde in StijlJullie liefdesverhaal is uniek, en jullie trouwdag moet dat ook zijn. De "Scratch Hart" trouwkaars is de perfecte manier om jullie toewijding te vieren met een persoonlijk tintje. Met zijn elegante ontwerp en de mogelijkheid om jullie namen en trouwdatum af te drukken, wordt deze kaars een blijvende herinnering aan jullie liefde.Waarom Kiezen voor de "Scratch Hart" Trouwkaars? Aanpasbaar met naam en trouwdatum: Laat jullie namen en trouwdatum op deze kaars afdrukken, waardoor het een uniek aandenken wordt aan jullie speciale dag. Hartvormig Ontwerp: Het hartvormige ontwerp op de kaars symboliseert jullie liefde en verbondenheid. Het is een prachtige toevoegi..
24,50 Excl. BTW:20,25
Model: huwelijkskaars
Trouwkaars "Kolibries - Yes" - Een Liefdevolle Belofte in KaarsvormOp zoek naar een unieke en symbolische manier om je liefde en toewijding op je huwelijksdag te uiten? Onze trouwkaars "Kolibries - Yes" biedt de perfecte gelegenheid om "ja" te zeggen tegen een leven vol liefde en avonturen.Waarom Kiezen voor de "Kolibries - Yes" Trouwkaars? Betoverend Design: Deze trouwkaars is prachtig gedecoreerd met afbeeldingen van kolibries, die symbool staan voor vreugde, liefde en het najagen van je dromen. Het ontwerp is niet alleen mooi, maar ook vol betekenis. Personaliseerbaar: Maak deze kaars nog specialer door jullie namen en trouwdatum erop af te laten drukken. Zo wordt het een persoonlijk aandenken aan j..
24,50 Excl. BTW:20,25
Model: huwelijkskaars
Trouwkaars "Infinity" - Oneindige Liefde, Oneindige HerinneringenJouw huwelijksdag is een viering van liefde die eeuwig zal blijven voortduren, net als het symbool van oneindigheid. Onze "Infinity" trouwkaars vangt de essentie van dit prachtige moment en belichaamt de eindeloze liefde die je met je partner deelt.Waarom Kiezen voor de "Infinity" Trouwkaars? Symbolische Schoonheid: Deze trouwkaars is meer dan alleen een kaars; het is een symbool van jouw oneindige liefde. Het kenmerkende infinity-teken is prachtig afgedrukt op de kaars, wat de eeuwigdurende band tussen jou en je partner vertegenwoordigt. Personaliseerbaar: Maak deze kaars nog specialer door jullie namen en trouwdatum er op af te lat..
24,50 Excl. BTW:20,25
Model: huwelijkskaars
Trouwkaars "Birds in Love" - Een Symbolische Verklaring van LiefdeOp zoek naar de perfecte manier om je liefde te uiten op je huwelijksdag? Onze "Birds in Love" trouwkaars is meer dan alleen een kaars; het is een symbool van jullie liefde die hoog in de lucht zweeft, als twee vogels die samen vliegen in harmonie.Waarom Kiezen voor de "Birds in Love" Trouwkaars? Symbolische Diepte: De kaars toont twee liefdevolle vogels die elkaar omhelzen in een tijdloos symbool van verbondenheid en samenzijn. Het is een krachtige herinnering aan de liefde die jullie delen. Personaliseerbaar: Maak deze kaars nog specialer door jullie namen en de trouwdatum erop af te laten drukken. Het maakt het tot een uniek aandenken..
24,50 Excl. BTW:20,25
Model: huwelijkskaars
Trouwkaars "Lovebirds" - Vier de Liefde in StijlOp zoek naar de perfecte trouwkaars om je liefde te symboliseren op de meest bijzondere dag van je leven? De "Lovebirds" trouwkaars is een prachtig stuk dat je ceremonie verheft en de verbondenheid tussen jou en je partner viert.Waarom Kiezen voor de "Lovebirds" Trouwkaars? Liefdevol Ontwerp: Deze trouwkaars is verfraaid met een teder en romantisch ontwerp van twee vogels die naast elkaar zitten op een tak, wat de diepe verbondenheid en liefde tussen jullie beiden symboliseert. Personaliseerbaar: Maak deze kaars nog specialer door je namen en trouwdatum erop te laten afdrukken. Hierdoor wordt het een uniek aandenken aan jullie speciale dag. Een Tas..
24,50 Excl. BTW:20,25
Model: huwelijkskaars
Trouwkaars Mr & MrLuxe huwelijkskaars model Mr&Mr, deze mooie kaars is te personaliseren met de huwelijksdatum en jullie voornamen. Afmetingen: Ø100x200mmKleur: wit en ivoorBranduren: 120..
24,50 Excl. BTW:20,25
Model: huwelijkskaars
Trouwkaars Mr & MrsLuxe huwelijkskaars model Mr&Mrs, deze mooie kaars is te personaliseren met de huwelijksdatum en de voornamen van de bruid en bruidegom. Afmetingen: Ø100x200mmKleur: wit en ivoorBranduren: 120..
24,50 Excl. BTW:20,25
Model: huwelijkskaars
Trouwkaars Mrs & MrsLuxe huwelijkskaars model Mrs&Mrs, deze mooie kaars is te personaliseren met de huwelijksdatum en jullie voornamen. Afmetingen: Ø100x200mmKleur: wit en ivoorBranduren: 120..
24,50 Excl. BTW:20,25
Model: huwelijkskaars
Grote Huwelijkskaars te bedrukken met je mooiste trouwfotoLuxe huwelijkskaars met je eigen trouwfoto, deze mooie kaars is verder te personaliseren met de huwelijksdatum en de voornamen van de bruid en bruidegom.Afmetingen: Ø100x200mmKleur: wit en ivoorBranduren: 120..
27,50 Excl. BTW:22,73
Model: huwelijkskaars
Trouwkaars met een eigen foto van je trouwdag en de huwelijksdatum.Afmetingen: Ø100x200mmKleur: wit of ivoorBranduren: 120..
27,50 Excl. BTW:22,73
Model: huwelijkskaars
Trouwkaars bruidspaarLuxe huwelijkskaars model bruidspaar, deze mooie kaars is te personaliseren met de huwelijksdatum en de voornamen van de bruid en bruidegom.Afmetingen: Ø80x250mmKleur: wit Branduren: 122..
22,50 Excl. BTW:18,60
Model: huwelijkskaars
Trouwkaars met de opdruk van duiven met een hart.Luxe huwelijkskaars met de initialen van de bruid en bruidegom en de trouwdatum.Afmetingen: Ø80x250mmKleur: wit Branduren: 122..
22,50 Excl. BTW:18,60
Model: huwelijkskaars
Trouwkaars "Just Love"Luxe huwelijkskaars model just love, deze mooie kaars is te personaliseren met de huwelijksdatum en de voornamen van de bruid en bruidegom.Afmetingen: Ø80x250mmKleur: wit Branduren: 122..
22,50 Excl. BTW:18,60
Model: huwelijkskaars
Trouwkaars " Ja " Stijlvolle huwelijkskaars model "ja" leverbaar in wit en ivoor. Te personaliseren met de namen van de bruid en bruidegom en de trouwdatum.De kleur bloem op de kaars kunnen jullie zelf uitkiezen.Afmetingen: 70x200mmmodel: klokkaarsKleur: wit - ivoor..
19,95 Excl. BTW:16,49
Model: huwelijkskaars
Trouwkaars YesStijlvolle huwelijkskaars model YES leverbaar in wit en ivoor. Te personaliseren met de namen van de bruid en bruidegom en de trouwdatum. Deze mooie kaars met lovebirds is te bedrukken in goud, zilver of zwarte opdruk.Afmetingen: Ø70x200mm of Ø80x250Kleur: wit of ivoorOpdruk: goud, zilver of zwart..
19,95 Excl. BTW:16,49
Model: huwelijkskaars
Trouwkaars "Just Married" Luxe vierkante huwelijkskaars.Afmetingen: 70x70x200mmKleur: witModel: vierkant..
20,95 Excl. BTW:17,31
Model: huwelijkskaars
Trouwkaars model hartvormige ringenAfmetingen: 70x70x200mmkleur: witModel: vierkant..
20,95 Excl. BTW:17,31
Model: huwelijkskaars
Vierkante huwelijkskaars "Gefeliciteerd met jullie huwelijk" Afmetingen: 70x70x200mmKleur: witModel: vierkant..
20,95 Excl. BTW:17,31
Model: huwelijkskaars
Trouwkaars Vierkant met blauwe krans en duivenAfmetingen: 70x70x200mmKleur: witModel: vierkant..
20,95 Excl. BTW:17,31
Model: huwelijkskaars
Trouwkaars JA, met bruidspaar.Afmetingen: 70x70x200mmKleur: witModel: vierkant..
20,95 Excl. BTW:17,31
Model: huwelijkskaars
Trouwkaars Love-BirdsAfmetingen: 70x70x200mmModel: vierkant..
20,95 Excl. BTW:17,31
Model: huwelijkskaars
Trouwkaars Mr & Mrs  Afmetingen: 70x70x200mmKleur: witModel: vierkant..
20,95 Excl. BTW:17,31
huwelijkskaars man vrouw
Op=Op
Model: huwelijkskaars
Grote huwelijkskaarsen van man & vrouw, ook wel genoemd bruid en bruidegom De bruid is ivoor en de bruidegom antraciet.Een mooi stelletje om cadeau te geven op een trouwerij.afmetingen: 100/50/300mm..
39,50 Excl. BTW:32,64
Model: huwelijkskaars
Luxe huwelijkskaars bestaande uit 3 zwevende kubus kaarsen in een aluminium houder.3 witte kubuskaarsen met een mooi kristalstructuur, met de namen van de bruid en bruidegom en de trouwdatum.Op de middelste kaars plaatsen we goudkleurige ringen van kaarsenwas.Afmetingen per kaars: 75x50x75mmAfmeting aluminium houder: 330x50mmKleur kaarsen: wit..
47,50 Excl. BTW:39,26
Model: huwelijks bedankje
Een kopie van de huwelijkskaars in klein formaat Ø60x120mmDeze leuke mini huwelijksgeschenk kaarsjes hebben dezelfde opdruk als de bestelde hoofdkaars en zijn een perfect geschenk om als aandenken aan jullie huwelijk aan familie en vrienden te geven.De kaarsen zijn leverbaar in wit en ivoorkleur.Bestellen is eenvoudig:Als je huwelijkskaars in het winkelmandje ligt kan je hier de kleur van de geschenkkaars selecteren.Nu alleen nog het gewenste aantal opgeven.afmetingen: Ø60x120mmkleur: wit en ivoor..
9,95 Excl. BTW:8,22
Weergeven 1 t/m 40 van in totaal 40

Huwelijkskaarsen - Vier de Liefde met Licht en Symboliek

Bij DeOnlineKaarsenwinkel.nl geloven we dat kaarsen niet alleen licht brengen, maar ook liefde, romantiek en symboliek kunnen overdragen. Daarom presenteren we met trots onze categorie "Huwelijkskaarsen," een unieke verzameling kaarsen die speciaal zijn ontworpen om jullie huwelijksceremonie en -viering te verrijken.

Waarom Onze Huwelijkskaarsen?

  1. Symbolische Betekenis: Huwelijkskaarsen dragen een diepe symbolische betekenis en vertegenwoordigen de eenheid en verbintenis van twee mensen die samenkomen in liefde en huwelijk.
  2. Elegant Ontwerp: Onze huwelijkskaarsen zijn prachtig ontworpen en passen perfect bij de elegantie van jullie speciale dag. Ze voegen een vleugje schoonheid en stijl toe aan jullie ceremonie.
  3. Personaliseerbaar: Veel van onze huwelijkskaarsen kunnen worden gepersonaliseerd met jullie namen, trouwdatum en andere speciale details, waardoor ze uniek en memorabel worden.
  4. Trouwceremonie Accent: Onze kaarsen kunnen worden gebruikt als onderdeel van jullie trouwceremonie, waarbij jullie beide aparte kaarsen samenvoegen om symbolisch jullie liefde en eenheid te benadrukken.
  5. Geschenkwaardig: Ze dienen ook als prachtige geschenken voor bruidsparen om hen te feliciteren met hun nieuwe leven samen.

Ontdek de Magie van Huwelijkskaarsen

Of je nu op zoek bent naar kaarsen voor de huwelijksceremonie, de receptie of als aandenken aan jullie speciale dag, onze huwelijkskaarsen stralen warmte, liefde en betekenis uit. Ze creëren een onvergetelijke sfeer en bieden een prachtige manier om jullie liefde te vieren.

Verken onze collectie huwelijkskaarsen en ontdek de symbolische en esthetische schoonheid die ze met zich meebrengen. Voeg een vleugje romantiek en betekenis toe aan jullie huwelijksviering met onze prachtige kaarsen. Bij DeOnlineKaarsenwinkel.nl staan we klaar om jullie te helpen bij het vinden van de perfecte kaarsen voor jullie speciale dag.


Vergeet niet om een mooie kandelaar mee te bestellen bij jullie unieke huwelijkskaars!


Wil je nu toch iets totaal anders, neem dan vooral even contact met ons op zodat we je kunnen helpen bij het ontwerpen met die ene perfecte trouwkaars.