Huwelijkskaarsen/Trouwkaarsen met de mooiste ontwerpen zijn persoonlijke trouwkaarsen die een blijvende herinnering zijn aan die speciale dag in jullie leven.

Deze unieke huwelijkskaarsen zijn van hoge kwaliteit, en verkrijgbaar als stompkaarsen en klokkaarsen in diverse maten, maar ook als bijzonder stijlvolle kristalkaarsen die door hun kristalstructuur een zeer luxe uitstraling hebben. Deze kristalkaarsen zijn leverbaar in hartvorm, golf, ovaal en als vierkante kaars, de hartkaarsen zijn tevens leverbaar in diverse mooie kleuren, en wat al onze kaarsen gemeen hebben, is dat ze te personaliseren zijn met de namen van de geliefden en de trouwdatum. Ook zijn er nog de trouwkaarsen waar een mooie foto van het bruidspaar op afgedrukt kan worden, eventueel aangevuld met goudkleurige ringen van kaarsen was om de kaars te complimenteren.

Verder zijn er kaarsen met een passende afbeelding of tekst zodat er altijd wel een ontwerp tussen staat wat je aanspreekt, of het nu is om te geven of als mooie herinnering voor jullie zelf.

Een trouwkaars is een bijzonder mooi huwelijksgeschenk,  het is een persoonlijk aandenken aan een van de mooiste dagen van het leven van het bruidspaar. Deze bijzondere kaars zal zeker een prominente plek gaan innemen in het interieur van het bruidspaar.

Wil je nu toch iets totaal anders, neem dan vooral even contact met ons op zodat we je kunnen helpen bij het ontwerpen met die ene perfecte trouwkaars.

De kaarsen worden bedrukt d.m.v een watertransfer zodat de afbeelding superscherp op de kaars word afgedrukt.

Anderen bekeken ook

Fijne vaderdag

Fijne vaderdag

14,98

 50 Sarah stompkaars

50 Sarah stompkaars

24,98

5/5
Even een opkikkertje

Even een opkikkertje

13,98

5/5
Super mom

Super mom

14,98

Hart lieve mama

Hart lieve mama

5,49