Menu
Uw winkelwagen

Huwelijkskaarsen met was decoratie

Luxe huwelijkskaarsen model hart en golf met twee lonten en schitterend kristalstructuur.

De Trouwkaarsen zijn leverbaar in diverse kleuren en worden versierd met een mooie was decoratie van een bruidspaar in het wit, eventueel met twee goudkleurige ringen, eveneens van kaarsen was.

Jullie kunnen je namen en de trouwdatum op deze huwelijkskaars laten afdrukken om de kaars helemaal  te personaliseren.

Deze mooie hart en golf kaarsen zijn op zichzelf al blikvangers door de mooie kristalstructuur, en zullen door het opgelegde bruidspaar, gecombineerd met de opdruk van jullie namen en trouwdatum vast en zeker lange tijd de aandacht vragen van jullie gasten.

Deze moderne trouwkaarsen zijn een mooie herinnering aan die bijzonder mooie dag in jullie leven.

Deze kaars is ook leuk om cadeau te doen aan het bruidspaar, en zal zeker een bijzonder plaatsje krijgen in hun hart en interieur.

Huwelijkskaars 3-delig
Nieuw
Model: trouwkaars
Luxe huwelijkskaars bestaande uit 3 zwevende kubus kaarsen in een aluminium houder.3 witte kubuskaarsen met een mooi kristalstructuur, met de namen van de bruid en bruidegom en de trouwdatum.Op de middelste kaars plaatsen we goudkleurige ringen van kaarsenwas.Afmetingen per kaars: 75x50x75mmAfmeting..
€47,50 Excl. BTW:€39,26
Model: trouwkaars was decoratie
Trouwkaars hart grijs met was decoratieTrouwkaars model hart grijs met een mooie kristalstructuur, gedecoreerd met een wit bruidspaar van was Naam en datum zijn toe te voegen,en worden bedrukt via transfer in de kleur zwart. Afmetingen: 180x20x170mm..
€27,95 Excl. BTW:€23,10
Model: trouwkaars was decoratie
Trouwkaars hart licht bruin met was decoratieTrouwkaars model hart licht bruin met een mooie kristalstructuur, gedecoreerd met een wit bruidspaar van wasNaam en datum zijn toe te voegen, en worden bedrukt via transfer in de kleur zwart. Afmetingen: 180x20x170mm..
€27,95 Excl. BTW:€23,10
Model: trouwkaars was decoratie
Trouwkaars hart rood met was decoratieTrouwkaars model hart rood met een mooie kristalstructuur, gedecoreerd met een wit bruidspaar van wasNaam en datum zijn toe te voegen, en worden bedrukt via transfer in de kleur zwart. Afmetingen: 180x20x170mm..
€27,95 Excl. BTW:€23,10
Model: trouwkaars was decoratie
Trouwkaars hart roze met was decoratieTrouwkaars model hart roze met een mooie kristalstructuur, gedecoreerd met een wit bruidspaar van wasNaam en datum zijn toe te voegen, en worden bedrukt via transfer in de kleur zwart. Afmetingen: 180x20x170mm..
€27,95 Excl. BTW:€23,10
Model: trouwkaars was decoratie
Trouwkaars hart grijs met was decoratie van bruidspaar/gouden ringenTrouwkaars model hart grijs met een mooie kristalstructuur, gedecoreerd met een wit bruidspaar/gouden ringen van wasNaam en datum zijn toe te voegen, en worden bedrukt via transfer in de kleur zwart. Afmetingen: 180x20x170mm..
€31,59 Excl. BTW:€26,11
Model: trouwkaars was decoratie
Trouwkaars hart licht bruin met was decoratie van bruidspaar/gouden ringenTrouwkaars model hart licht bruin met een mooie kristalstructuur, gedecoreerd met een wit bruidspaar/gouden ringen van wasNaam en datum zijn toe te voegen, en worden bedrukt via transfer in de kleur zwart. Afmetingen: 180x20x..
€31,59 Excl. BTW:€26,11
Model: trouwkaars was decoratie
Trouwkaars hart rood met was decoratie van bruidspaar/gouden ringenTrouwkaars model hart rood met een mooie kristalstructuur, gedecoreerd met een wit bruidspaar/gouden ringen van wasNaam en datum zijn toe te voegen, en worden bedrukt via transfer in de kleur zwart. Afmetingen: 180x20x170mm..
€31,59 Excl. BTW:€26,11
Model: trouwkaars was decoratie
Trouwkaars hart roze met was decoratie van bruidspaar/gouden ringenTrouwkaars model hart roze met een mooie kristalstructuur, gedecoreerd met een wit bruidspaar/gouden ringen van wasNaam en datum zijn toe te voegen, en worden bedrukt via transfer in de kleur zwart. Afmetingen: 180x20x170mm..
€31,59 Excl. BTW:€26,11
Model: trouwkaars met wasdecoratie
Trouwkaar JA afgedrukt op een witte golfkaars met twee lonten, en een mooi kristalstructuur.Op de kaars zitten goukleurige ringen van kaarsenwas. Kies uit 7 gekleurde bloemen voor op de kaars.Afmetingen: 145x27x180mm..
€27,95 Excl. BTW:€23,10
Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.