Kerstkaarsen

Haal de kerst in huis met onze leuke, gezellige, sfeervolle collectie kerstkaarsen.

Kerstkaarsen met de traditionele kerstkleuren,rood, wit en groen en heerlijk ruikende geurglazen met kerstdecoratie maken je kerstsfeer  compleet.

Met die donkere avonden voor kerst is het extra gezellig om 's avonds een mooie kaars aan te steken, een heerlijke geurkaars met kerstmotief voor op de salontafel, een mooie rodegoudenzilveren of witte rustieke stompkaars op het dressoir, een chique vierkante tafelkaars op de dinertafel maken je avonden extra sfeervol. 

Bij de online kaarsenwinkel vind je ook onze unieke kerst cadeau kaarsen, mooie kaarsen met een vriendelijke kerstgroet, afgedrukt op de stompkaarsen, dompelkaarsen, ovale cirkelkaarsen met schitterend kristalstructuur, of de leuke kerstkaarsen in kerstboomvorm met kristalstructuur en leuke kerstgerelateerde afbeeldingen. Wil je liever een persoonlijke kaars laten maken met je eigen foto, of een mooi familieportret  bestel dan een fotokaars , deze kaarsen zijn uitermate geschikt om cadeau te geven als kerstgroet voor familie en vrienden.