Menu
Winkelwagen

Kerstkaarsen

Haal de kerst in huis met onze leuke, gezellige, sfeervolle collectie kerstkaarsen.

Kerstkaarsen met de traditionele kerstkleuren,rood, wit en groen en heerlijk ruikende geurglazen met kerstdecoratie maken je kerstsfeer compleet.

Met die donkere avonden voor kerst is het extra gezellig om 's avonds een mooie kaars aan te steken, een heerlijke geurkaars met kerstmotief voor op de salontafel, een mooie rodegoudenzilveren of witte rustieke stompkaars op het dressoir, een chique vierkante tafelkaars op de dinertafel maken je avonden extra sfeervol. 

Bij de online kaarsenwinkel vind je ook onze unieke kerst cadeau kaarsen, mooie kaarsen met een vriendelijke kerstgroet, afgedrukt op de stompkaarsen, dompelkaarsen, ovale cirkelkaarsen met schitterend kristalstructuur, of de leuke kerstkaarsen in kerstboomvorm met kristalstructuur en mooie sfeervolle afbeeldingen. Wil je liever een persoonlijke kaars laten maken met je eigen foto, of een mooi familieportret bestel dan een fotokaars , deze kaarsen zijn uitermate geschikt om cadeau te geven als kerstgroet voor familie en vrienden.

Model: kerst
Kerstkaars met de opdruk van een Roodkleurige kerstboom met sterrenAfmetingen: Ø 70x70x200mmKleur: wit..
€15,00 Excl. BTW:€12,40
Model: kerst
Kerstkaars met de opdruk van een goudkleurige kerstboom met sterrenAfmetingen: Ø 80x250mmKleur: wit..
€19,50 Excl. BTW:€16,12
Model: kerst
Kerstkaars met je eigen Foto, en kerstgroet!Onder de Foto kan nog een persoonlijke kerstgroet of uw naam toegevoegd worden.Afmetingen: Ø100x200Kleur: wit..
€26,50 Excl. BTW:€21,90
Model: kerst
Kerstkaars met je eigen Foto!Onder de foto kunt u nog uw naam laten zettenAfmetingen: Ø 80x150Kleur: wit..
€19,95 Excl. BTW:€16,49
Merk: Gusta Model: geurglas
Gusta Kaars 10,5x8,5cm Zwart GoudPrachtige kaars in een mooie pot.  Perfect als cadeau voor jezelf of een ander.merk Gustaafmetingen: Ø105x85mmbranduren: 40..
€9,99 Excl. BTW:€8,26
Model: kerst
Kerstkaars met je eigen Foto!Afmetingen: