Menu
Winkelwagen

Klantenservice

Bij De online kaarsenwinkel Klantenservice staan we graag voor je klaar. Heb je vragen over het assortiment of over je bestelling?  De online kaarsenwinkel klantenservice is van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur telefonisch bereikbaar op 078-2071048, met uitzondering van feestdagen. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@deonlinekaarsenwinkel.nl


De online kaarsenwinkel is een webshop en heeft géén fysieke winkel of showroom. Bestellingen mogen afgehaald worden, maar er is geen mogelijkheid tot winkelen of rondkijken. Maak altijd eerst een afspraak om je bestelling af te halen!


Op werkdagen proberen wij zo spoedig mogelijk een reactie te sturen. Wij streven er naar je e-mail binnen 24 uur te beantwoorden. Wij zullen in ieder geval binnen 2 dagen een inhoudelijke antwoord geven op je vraag Bij vragen adviseren wij je eerst bij onze veelgestelde vragen te kijken. Veel algemene vragen over het bestel- en leverproces, de betaalmogelijkheden staan hier al voor je beantwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.