Menu
Winkelwagen

Koopjeshoek

Kaarsen met lichte beschadigingen/verkleuringen en kaarsen die uit het assortiment gaan met hoge kortingen.


Blokkaars multicolor antraciet
Op=Op
Model: blokkaars
Unieke multicolor blokkaars.De blokkaars heeft drie kleuren wit, grijs en zwart en een kristal structuur, daarnaast heeft deze blokkaars 2 lonten en een lengte van 17 centimeter.Ook is deze kaars met de handgemaakt en heeft lange brandtijd.De blokkaarsen gemaakt van 100% plantaardige was is wat deze blokkaars uniek maakt in zijn vorm, kleur en structuur.! Deze kaars is iets verkleurd. Op=op prijs!..
€12,50 Excl. BTW:€10,33
Blokkaars multicolor paars
Op=Op
Model: Blokkaars
Unieke multicolor blokkaars.De blokkaars heeft drie kleuren wit, lila en paars en een kristal structuur, daarnaast heeft deze blokkaars 2 lonten en een lengte van 17 centimeter.Ook is deze kaars met de handgemaakt en heeft lange brandtijd.De blokkaarsen gemaakt van 100% plantaardige was is wat deze blokkaars uniek maakt in zijn vorm, kleur en structuur.! Deze kaars is iets verkleurd. Op=op prijs!..
€12,50 Excl. BTW:€10,33
Bolkaars multicolor Antraciet 12cm
Op=Op
Model: Bolkaars
De bolkaars multicolor antraciet is een unieke kaars, hij heeft drie verschillende kleuren antraciet met kristal structuur. Hij heeft een doorsnede van 12 cm. Ook deze multicolor bolkaars is met de handgemaakt dat maakt hem uniek, ook heeft de bolkaars een kristal structuur en een lange brandtijd. DE SCHAAL IS NIET BIJ DE PRIJS INBEGREPEN, DEZE DIENT U ER APART BIJ TE BESTELLEN...
€9,00 Excl. BTW:€7,44
Bolkaars roze met kristalstructuur 10cm
Op=Op
Model: Bolkaars
Deze aparte bolkaars kenmerkt zich door zijn kristalstructuur en is handgemaakt uit 100% plantaardige was. De bolkaars heeft een doorsnede van 10 centimeter en een brandtijd van circa 18 uur. DE SCHAAL IS NIET BIJ DE PRIJS INBEGREPEN, DEZE DIENT U ER APART BIJ TE BESTELLEN...
€5,00 Excl. BTW:€4,13
Mammoet stompkaars oranje met drie lonten
Op=Op
Model: Mammoet stompkaars oranje met drie lonten
Stompkaars met drie lonten en een mooie kristalstructuur, handgemaakt en vervaardig uit 100% plantaardige was.De stompkaars kenmerkt zicht door de structuur en de drie lontenAfmetingen:  Ø120x80mmkleur: oranjeDeze kaars is wat verkleurd en heeft kleine beschadigingen, op=op prijs!..
€6,50 Excl. BTW:€5,37
Wenskaars in potje
Op=Op
Model: wenskaars in potje
Wenskaars in een potje met chinese tekens.Leuk decoratief kaarsje met een gelukswens in chinese tekens.Afmetingen: 50x50x60mm. (geen voorkeur mogelijk)..
€2,50 Excl. BTW:€2,07
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6