Menu
Uw winkelwagen

Levertijd en Verzendkosten

Alle bestellingen worden verzonden met PostNL als pakketje met Track & Trace code. De verzendkosten zijn opgebouwd uit de daadwerkelijke portokosten en de BTW die wij hierover moeten afdragen. Er worden geen extra verpakkings-, administratie- of betaalkosten berekend. De verzendkosten worden automatisch berekend. De online kaarsenwinkel brengt achteraf nooit extra verzendkosten in rekening, 

De online kaarsenwinkel verzendt binnen Nederland en naar België. Overige landen zijn helaas niet mogelijk.


Verzendkosten:

  • Nederland €5.95
  • België €7,95
  • Gratis verzending vanaf €50,-

 

Levertijd:

  • Levering 2-4 werkdagen
  • Bezorging PostNL


Kaarsen waar een goedkeuring van het digitale voorbeeld voor nodig is, worden pas bedrukt na uw goedkeuring.

Na aanbieden van uw pakket aan PostNL wordt het pakket meestal de volgende werkdag bij je afgeleverd, dit kan door logistieke omstandigheden bij de vervoerder PostNL soms wel eens één dag langer duren, vandaar dat we de levertijd wat ruimer aangegeven.

Zodra we je bestelling hebben verzonden ontvang je van ons een bevestiging per e-mail.

Je ontvangt tevens een PostNL Trackingnummer: Met dit nummer kun je op de site van PostNL het verzendtraject van het pakket volgen.


Track & Trace code

Door het invullen van een nummer en een postcode op de pagina van de bezorger bent u direct op de hoogte van de verzendstatus van uw pakketzending.

Na een paar handelingen weet u precies waar u pakket zich bevindt. U ziet het ook als de zending al onderweg is naar het afleveradres.


Niemand thuis?

Wanneer PostNL het pakket niet bij jou (of de buren) heeft kunnen afleveren, gaat het naar een PostNL afhaallocatie. Je hebt vervolgens 7 dagen de tijd om het pakket af te halen, hierna gaat het retour afzender. 

In dat geval heb je de keuze: de bestelling kan geannuleerd worden en je krijgt je geld terug (exclusief de verzendkosten). Of je kunt het opnieuw laten verzenden, hiervoor worden opnieuw verzendkosten berekend.


Ander adres dan u thuis adres

Tijdens u bestelling kunt u aangeven of u uw bestelling op een ander adres bezorgd wilt hebben dan u thuisadres.

Voor PostNL gerelateerde vragen over bezorging, levertijd, of eventuele klachten, kan je contact opnemen met de klantenservice van PostNL.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.