Menu
Je winkelwagen

Levering en Verzendkosten

Verzending Nederland

Bij De Online Kaarsenwinkel willen we uw winkelervaring zo aangenaam mogelijk maken, en dat geldt ook voor onze verzendtarieven. Hier is wat u moet weten over de verzending binnen Nederland:

  • Gratis verzending vanaf €65,-: Als uw bestelling een waarde heeft van €65,- of meer, nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. U hoeft zich geen zorgen te maken over extra kosten; uw bestelling wordt gratis bezorgd.
  • Bestelling onder de 65 euro?: Voor bestellingen met een waarde onder de €65,- vragen wij een bescheiden bijdrage van €6,95 voor de verzending. Dit helpt ons om uw bestelling veilig en snel bij u thuis te krijgen.


Verzending België

Ook voor onze klanten in België hebben we heldere verzendregels, zodat u zonder verrassingen kunt bestellen:

  • Gratis verzending vanaf €65,-: Als u een bestelling plaatst met een waarde van €65,- of meer, zijn de verzendkosten voor onze rekening. U krijgt uw bestelling zonder extra kosten bezorgd.
  • Bestelling onder de 65 euro?: Voor bestellingen met een waarde onder de €65,- vragen wij een bescheiden bijdrage van €8,95 voor de verzending naar België. Dit dekt de kosten voor een veilige en vlotte levering.


Bij De Online Kaarsenwinkel willen we transparant en eerlijk zijn over onze tarieven, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Of u nu in Nederland of België bent, we zorgen ervoor dat uw bestelling met zorg en aandacht wordt verzonden, ongeacht de bestelwaarde. We streven ernaar om uw kaarsen snel bij u te bezorgen, zodat u kunt genieten van de warmte en sfeer die ze brengen.


Afhalen op afspraak

Bij De Online Kaarsenwinkel heeft u ook de optie om uw bestelling op afspraak af te halen. Neemt u gerust voorafgaand aan uw bestelling contact met ons op via e-mail of telefoon om een geschikte afhaalafspraak te plannen. Wij helpen u graag!


Wat zijn de levertijden?

De geschatte levertijd voor onze producten is 3-5 werkdagen. Dit betekent dat na het plaatsen van uw bestelling, u kunt verwachten dat uw producten binnen drie tot vijf werkdagen bij u worden bezorgd. Houd er rekening mee dat de levertijd kan variëren afhankelijk van de specifieke producten, bestemming en eventuele onvoorziene omstandigheden. We streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en bij u te bezorgen, zodat u snel van uw aankoop kunt genieten. Als u specifieke vragen heeft over de levertijd van een bepaald product, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u te assisteren.


Rouwkaarsen: Aangepaste  Levertijden!

Onze toegewijde aandacht voor rouwkaarsen betekent dat we deze met prioriteit verwerken en verzenden. De geschatte levertijd voor onze rouwkaarsen is 2-3 werkdagen. Dit houdt in dat na het plaatsen van uw bestelling, u kunt verwachten dat uw rouwkaarsen binnen twee tot drie werkdagen bij u worden bezorgd. We begrijpen het belang van tijdige levering tijdens deze gevoelige momenten en zetten ons in om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken. 

Na aanbieden van uw pakket aan PostNL wordt het pakket meestal de volgende werkdag bij je afgeleverd, dit kan door logistieke omstandigheden bij de vervoerder PostNL soms wel eens één dag langer duren, vandaar dat we de levertijd wat ruimer aangegeven. Zodra we je bestelling hebben verzonden ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. Je ontvangt tevens een PostNL Trackingnummer: Met dit nummer kun je op de site van PostNL het verzendtraject van het pakket volgen.


Niemand thuis?

Wanneer PostNL het pakket niet bij jou (of de buren) heeft kunnen afleveren, gaat het naar een PostNL afhaal locatie. Je hebt vervolgens 7 dagen de tijd om het pakket af te halen, hierna gaat het retour afzender. In dat geval zullen we het pakket opnieuw moeten verzenden, hiervoor worden opnieuw verzendkosten berekend.

 


Ander adres dan u thuis adres

Tijdens u bestelling kunt u aangeven of u uw bestelling op een ander adres bezorgd wilt hebben dan u thuisadres.

 

Voor PostNL gerelateerde vragen over bezorging, levertijd, of eventuele klachten, kan je contact opnemen met de klantenservice van PostNL.