• Snelle Levering

  • Kwaliteit

  • Persoonlijke Service

Verzendkosten en levertijd van De Online Kaarsenwinkel

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Verzendkosten  Nederland  5.95  PostNL (vanaf  €45, word uw bestelling gratis verzonden.)

Verzendkosten België  7.95 DHL of  €9,50 PostNL (vanaf   65,- word uw bestelling gratis verzonden.)

 

De Online Kaarsenwinkel verzendt door heel Nederland en België tot 30 kilo.

Wij versturen alle pakketten met postNL en een track en trace code.In Nederland kunt u voor €6,40 ook nog voor pakjegemak kiezen!Verzending en levering

Onze bestellingen worden bezorgd met PostNL pakketservice. Wij verzenden artikelen doorgaans binnen 1 werkdag nadat we de betaling hebben ontvangen, Met uitzondering van de kaarsen die bedrukt moeten worden, die sturen we meestal een dag later omdat we ze eerst moeten bedrukken en laten drogen..Houd u er wel rekening mee dat als er voor een bepaalde kaars eerst een digitale proefdruk naar u word verzonden, dat we de kaars pas bedrukken na uw goedkeuring. Meestal wordt het pakket dan de volgende werkdag bij je aangeleverd, dit kan door logistieke omstandigheden bij de vervoerder PostNL soms wel eens één dag langer duren. Vandaar dat we de levertijd wat ruimer aangegeven. Zodra we de bestelling hebben verzonden ontvang je van ons hiervan een bevestiging per e-mail. Je ontvangt ook een PostNL Trackingnummer: Met dit nummer kun je op de site van PostNL het verzendtraject van het pakket volgen. We verzenden zowel binnen Nederland als naar België. Voor PostNL gerelateerde vragen over bezorging, levertijd, of eventuele klachten, kan je contact opnemen met PostNL.

De Online Kaarsenwinkel biedt je in Nederland de mogelijkheid om je pakket ook op PostNL afhaallocaties bij je in de buurt.af te halen.


Indien u in Belgié woont kunt u ook DHL als vervoerder kiezen, houd u hierbij wel rekening met een langere levertijd, omdat in de praktijk blijkt dat DHl 2 tot 3 dagen langer duurt.