Menu
Uw winkelwagen

Retourinformatie

Retourneren & Ruilen

Als u niet tevreden bent met uw bestelling, dan kunt u deze uiteraard retourneren. In dat geval dient u de artikelen binnen 14 dagen in oorspronkelijke en onbeschadigde staat retour te zenden.

Wij verzoeken u wel als u artikelen retour wilt zenden, eerst even contact op te nemen via de mail: info@deonlinekaarsenwinkel.nl of telefonisch: 078-2071048

De kosten voor retourzending zijn voor de koper. U ontvangt na ontvangst van de retourzending binnen 5 dagen het aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten van aankoop) terug.

Retourzendingen zijn het risico van de koper. De Online Kaarsenwinkel is niet aansprakelijk voor beschadiging of het zoekraken van retour gestuurde producten.

Na onze bevestiging stuurt u uw bestelling binnen 14 dagen naar ons terug. U dient tevens een kopie van uw factuur mee te sturen en daarop uw bankrekeningnummer te vermelden waarop wij het aankoopbedrag (en de eventuele verzendkosten van aankoop) kunnen terugstorten.

In opdracht bedrukte artikelen zijn uitgesloten van herroepingsrecht en nemen wij niet retour. Dat geldt natuurlijk niet indien geleverde kaarsen mankementen of drukfouten buiten uw schuld vertonen. Heeft u opmerkingen of zijn de bedrukte kaarsen niet naar wens? Neemt u dan contact met ons op. Wij streven naar de best mogelijke service en kwaliteit mocht er onverhoopt iets zijn waardoor u niet helemaal tevreden bent, dan horen wij dat graag van u.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.