Menu
Uw winkelwagen

Rouwkaarsen met was decoratie

Zeer persoonlijke rouwkaarsen bedoeld als geschenk om troost en medeleven te betuigen aan de ontvanger.

Zeer zeker ook gewaardeerd omdat uw persoonlijke medeleven spreekt uit de aangebrachte decoratie en persoonlijke tekst.

Deze mooie rouwkaarsen zijn leverbaar in het grijs, en hebben allemaal een bijzonder mooi kristal structuur, en een was versiering in de vorm van een witte engel.

U kunt de naam van de overledene laten afdrukken op de kaars samen met de datum van overlijden, en indien gewenst ook de geboortedatum.
Model: rouwkaars was decoratie
In memoriam kaars, model golf hoog Grijs met twee lonten en kristalstructuur.Deze kaars is voorzien van een witte engel gemaakt van kaarsen was, u kunt zelf een naam en Datum van overlijden en eventueel een geboortedatum op de kaars laten drukken, samen met een eigen tekst van maximaal 60 tekens.Af..
€27,95 Excl. BTW:€23,10
Model: rouwkaars was decoratie
In memoriam kaars, model golf laag Grijs met twee lonten en kristalstructuur.Deze kaars is voorzien van een witte engel gemaakt van kaarsen was, u kunt zelf een naam en Datum van overlijden en eventueel een geboortedatum op de kaars laten drukken, samen met een eigen tekst van maximaal 60 tekens.Af..
€22,95 Excl. BTW:€18,97
Model: rouwkaars was decoratie
In memoriam kaars, model hartkaars Grijs met twee lonten en kristalstructuur.Deze kaars is voorzien van een witte engel gemaakt van kaarsen was, u kunt zelf een naam en Datum van overlijden en eventueel een geboortedatum op de kaars laten drukken, samen met een eigen tekst van maximaal 60 tekens.Af..
€27,95 Excl. BTW:€23,10
Model: rouwkaars was decoratie
In memoriam kaars, model Ovaal Grijs met twee lonten en kristalstructuur.Deze kaars is voorzien van een witte engel gemaakt van kaarsen was, u kunt zelf een naam en Datum van overlijden en eventueel een geboortedatum op de kaars laten drukken, samen met een eigen tekst van maximaal 60 tekens.Afmeti..
€24,00 Excl. BTW:€19,83
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.