Menu
Uw winkelwagen

Steenkaarsen

De steenkaarsen zijn een leuk geschenk voor iedereen, zoals voor uw geliefde, moeder, vader of voor oma en opa. Maar ook als iemand geslaagd is voor zijn rijbewijs of een diploma heeft gehaald. 

Model: Steenkaars Beterschap
Steenkaars met de opdruk "Beterschap" Leuk om cadeau te doen als er iemand ziek is, in plaats van een bloemetje of een tijdschrift.De steenkaars is gemaaktvan 100% Plantaardige was en met reliëfletters.Afmetingen:  50x30x40mmBranduren:  9..
€4,75 Excl. BTW:€3,93
Model: Steenkaars gefeliciteerd
Steenkaars met de opdruk "gefeliciteerd" Leuk om cadeau te doen als iemand jarig is, of je geslaagd bent voor je diploma, rijbewijs, zwemdiploma of voor een certificaat.De steenkaars is gemaakt van 100% Plantaardige was en met reliëfletters.Afmetingen:  50x30x40mmBranduren:  9..
€4,75 Excl. BTW:€3,93
Model: steenkaars Pap
Leuke steenkaars met als opdruk "Pap je bent een kei"Leuk geschenk voor Vaderdag of gewoon voor tussen door. De steenkaars is gemaakt van 100% Plantaardige was en heeft een eigen structuur met lange brandtijd, de steenkaarsen worden met de handgemaakt. De steenkaars heeft circa 20 branduren en is gr..
€9,25 Excl. BTW:€7,64
Model: steenkaars Mam
Leuke steenkaars met als opdruk "Mam je bent een kei"  Leuk geschenk voor Moederdag of gewoon voor tussen door.De steenkaars is gemaakt van 100% Plantaardige was en heeft een eigen structuur met lange brandtijd, de steenkaarsen worden met de handgemaakt. De steenkaars heeft circa 20 branduren e..
€9,25 Excl. BTW:€7,64
Model: steenkaars oma
Steenkaars met opdruk "oma je bent een kei" Leuk geschenk voor oma der verjaardag, of gewoon zomaar omdat je zo van oma houd. De steenkaars is gemaakt van 100% Plantaardige was en heeft een eigen structuur met lange brandtijd, de steenkaarsen worden met de handgemaakt. De steenkaars heeft circa..
€9,25 Excl. BTW:€7,64
Model: steenkaars opa
Leuke steenkaars met opdruk "opa je bent een kei" Leuk geschenk voor opa zijn verjaardag, of gewoon omdat je opa heel erg lief vind.De steenkaars is gemaakt van 100% Plantaardige was en heeft een eigen structuur met lange brandtijd, de steenkaarsen worden met de handgemaakt. De steenkaars heeft circ..
€9,25 Excl. BTW:€7,64
Model: steenkaars schat
Leuke steenkaars met opdruk "schat je bent een kei" Een leuk en uniek geschenk om te geven. De steenkaars is gemaakt van 100% Plantaardige was en heeft een eigen structuur met lange brandtijd, de steenkaarsen worden met de handgemaakt. De steenkaars heeft circa 20 branduren en is grijs van kleur. Do..
€9,25 Excl. BTW:€7,64
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.