Clicky

Categorieën
Uw winkelwagen

Steenkaarsen

Model: Steenkaars Beterschap
Steenkaars met de opdruk "Beterschap" Leuk om cadeau te doen als er iemand ziek is, in plaats van een bloemetje of een tijdschrift.De steenkaars is gemaaktvan 100% Plantaardige was en met reliëfletters.Afmetingen:  50x30x40mmBranduren:  9..
4,75 Excl. BTW:3,93
Model: Steenkaars gefeliciteerd
Steenkaars met de opdruk gefeliciteerd Leuk om cadeau te doen als iemand jarig is, of je geslaagd bent voor je diploma, rijbewijs, zwemdiploma of voor een certificaat.De steenkaars is gemaakt van 100% Plantaardige was en met reliëfletters.Afmetingen:  50x30x40mmBranduren:  9..
4,75 Excl. BTW:3,93
Model: steenkaars Pap
Leuke steenkaars met als opdruk "Pap je bent een kei"Leuk geschenk voor Vaderdag of gewoon voor tussen door. De steenkaars is gemaakt van 100% Plantaardige was en heeft een eigen structuur met lange brandtijd, de steenkaarsen worden met de handgemaakt. De steenkaars heeft circa 20 branduren en is grijs van kleur. Doordat de steenkaarsen met de handgemaakt worden kunnen vorm en kleur per kaars een beetje verschillen dit geeft gelijk het unieke weer van de kaarsen.Afmetingen:  100x65x90mmBranduren:  20..
9,25 Excl. BTW:7,64
Model: steenkaars Mam
Leuke steenkaars met als opdruk "Mam je bent een kei"  Leuk geschenk voor Moederdag of gewoon voor tussen door.De steenkaars is gemaakt van 100% Plantaardige was en heeft een eigen structuur met lange brandtijd, de steenkaarsen worden met de handgemaakt. De steenkaars heeft circa 20 branduren en is grijs van kleur. Doordat de steenkaarsen met de handgemaakt worden kunnen vorm en kleur per kaars een beetje verschillen dit geeft gelijk het unieke weer van de kaarsen.Afmetingen:  100x65x90mmBranduren:  20..
9,25 Excl. BTW:7,64
Model: steenkaars oma
Steenkaars met opdruk oma je bent een keiLeuk geschenk voor oma der verjaardag, of gewoon zomaar omdat je zo van oma houd. De steenkaars is gemaakt van 100% Plantaardige was en heeft een eigen structuur met lange brandtijd, de steenkaarsen worden met de handgemaakt. De steenkaars heeft circa 20 branduren en is grijs van kleur. Doordat de steenkaarsen met de handgemaakt worden kunnen vorm en kleur per kaars een beetje verschillen dit geeft gelijk het unieke weer van de kaarsen.Afmetingen:  100x65x90mmBranduren:  20..
9,25 Excl. BTW:7,64
Model: steenkaars opa
Leuke steenkaars met opdruk "opa je bent een kei" Leuk geschenk voor opa zijn verjaardag, of gewoon omdat je opa heel erg lief vind.De steenkaars is gemaakt van 100% Plantaardige was en heeft een eigen structuur met lange brandtijd, de steenkaarsen worden met de handgemaakt. De steenkaars heeft circa 20 branduren en is grijs van kleur. Doordat de steenkaarsen met de handgemaakt worden kunnen vorm en kleur per kaars een beetje verschillen dit geeft gelijk het unieke weer van de kaarsen.Afmetingen:  100x65x90mmBranduren:  20..
9,25 Excl. BTW:7,64
Model: steenkaars schat
Leuke steenkaars met opdruk "schat je bent een kei" Een leuk en uniek geschenk om te geven. De steenkaars is gemaakt van 100% Plantaardige was en heeft een eigen structuur met lange brandtijd, de steenkaarsen worden met de handgemaakt. De steenkaars heeft circa 20 branduren en is grijs van kleur. Doordat de steenkaarsen met de handgemaakt worden kunnen vorm en kleur per kaars een beetje verschillen dit geeft gelijk het unieke weer van de kaarsen.Afmetingen:  100x65x90mmBranduren:  20..
9,25 Excl. BTW:7,64
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7

De steenkaarsen zijn een leuk geschenk voor iedereen, zoals voor uw geliefde, moeder, vader of voor oma en opa. Maar ook als iemand geslaagd is voor zijn rijbewijs of een diploma heeft gehaald. 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.