Menu
Je winkelwagen

Stofzuiger Geurkorrels

Stofzuiger parfum geurkorrels

Heb jij ook zo'n last van nare geurtjes die uit je stofzuiger komen. Dat is nu verleden tijd! Met de stofzuiger geurkorrels word er tijdens het stofzuigen direct een zalige geur verspreid.
Merk: Smellies Model: geurkorrels
Stofzuiger geurkorrels Blue Fresh is geïnspireerd door Lenor Unstoppable.De naam van het merk waardoor deze is geïnspireerd staat enkel vermeld om een mogelijke gelijkenis aan te duiden in de geurnoten.​Heeft u een zakloze stofzuiger? Geen probleem, dan kunt u een organza zakje meebestellen. Plaats het zakje met korrels in de opvangbak. Wanneer u de bak leeg gaat gooien kunt u het zakje met korrels terug doen.Inhoud: 200ml..
5,95 Excl. BTW:4,92
Merk: Smellies Model: geurkorrels
Stofzuiger geurkorrels Fluffy & Cuddles is een geur uit een bekende wasverzachter lijn. Wasverzachter is niet alleen om je was iets zachter te maken maar ook om dat extra frisse geur te gevenHeeft u een zakloze stofzuiger? Geen probleem, dan kunt u een organza zakje meebestellen. Plaats het zakje met korrels in de opvangbak. Wanneer u de bak leeg gaat gooien kunt u het zakje met korrels terug doen.Inhoud: 200ml..
5,95 Excl. BTW:4,92
Merk: Smellies Model: geurkorrels
Stofzuiger geurkorrels Forbidden is een dupe van Givenchy L'interdit. Een gewaagde & verslavende geur!De naam van het merk waardoor deze is geïnspireerd staat enkel vermeld om een mogelijke gelijkenis aan te duiden in de geurnoten.Heeft u een zakloze stofzuiger? Geen probleem, dan kunt u een organza zakje meebestellen Plaats het zakje met korrels in de opvangbak. Wanneer u de bak leeg gaat gooien kunt u het zakje met korrels terug doen.Inhoud: 200ml..
5,95 Excl. BTW:4,92
Merk: Smellies Model: geurkorrels
Stofzuiger geurkorrels Space, dupe Alien van Thierry Mugler, licht gewaagde geur maar zeker niet overheersend. Gewoon goed!Heeft u een zakloze stofzuiger? Geen probleem, dan kunt u een organza zakje meebestellen. Plaats het zakje met korrels in de opvangbak. Wanneer u de bak leeg gaat gooien kunt u het zakje met korrels terug doen.Inhoud: 200ml..
5,95 Excl. BTW:4,92
Merk: Smellies Model: geurkorrels
Stofzuiger geurkorrels Spring & Sering heerlijke zomerse geur van in bloei staande Seringen. Daar word iedereen toch blij van!Heeft u een zakloze stofzuiger? Geen probleem, dan kunt u een organza zakje mee bestellen. Plaats het zakje met korrels in de opvangbak. Wanneer u de bak leeg gaat gooien kunt u het zakje met korrels terug doen.Inhoud: 200ml..
5,95 Excl. BTW:4,92
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5

"Stofzuiger Geurkorrels: Jouw Geheime Wapen voor een Fris en Geurig Huis!"

Ontdek onze innovatieve Stofzuiger Geurkorrels en transformeer je stofzuigerroutine in een aromatische ervaring! Onze geurkorrels zijn niet zomaar geurverfrissers; ze zijn jouw ticket naar een heerlijk geurend huis.

Langdurige Frisheid: Onze geurkorrels zijn speciaal ontworpen om langdurige frisheid te bieden. Vergeet die tijdelijke geurboosts die snel vervagen. Met onze geurkorrels geniet je dagenlang van een heerlijke geur in elke kamer.

Veelzijdig en Handig: Gebruik ze niet alleen voor je stofzuiger, maar ook in andere delen van je huis! Strooi ze in vuilnisbakken, kasten, schoenen, of waar je maar wilt. Ze werken overal!

Variatie in Geuren: Ontdek een scala aan verrukkelijke geuren om uit te kiezen, van rustgevende lavendel tot verfrissende citroen en nog veel meer. Er is een geur voor elke stemming en elk seizoen.

Kwaliteit Boven Alles: We hechten waarde aan kwaliteit. Onze geurkorrels zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, zodat je altijd kunt rekenen op een geweldige geurervaring.

Een Welkom voor Gasten: Verwelkom gasten in een huis dat altijd fris en uitnodigend ruikt. Onze geurkorrels zorgen voor die onvergetelijke eerste indruk.

Laat jouw huis nooit meer ruiken naar stof en viezigheid. Kies voor onze Stofzuiger Geurkorrels en geniet van een geurig thuis waar je van houdt. Bestel vandaag nog en ontdek waarom zoveel mensen verliefd zijn geworden op onze geurkorrels!