Categorieën
Uw winkelwagen

Trouwkaars Harten

Trouwkaars Harten
Trouwkaars Harten

Productinformatie:

Trouwkaars "Harten" - De Liefdevolle Vlam van Jullie Huwelijk

Op zoek naar de perfecte manier om de liefde en verbondenheid op jullie trouwdag te symboliseren? Onze "Harten" trouwkaars is doordrenkt met romantiek en elegantie, en het is het ideale symbool voor de liefde die jullie delen.

Waarom Kiezen voor de "Harten" Trouwkaars?

  1. Liefdevol Ontwerp: Deze trouwkaars is liefdevol versierd met twee prachtige harten die samensmelten tot één. Dit symboliseert de eenheid en liefde tussen jullie beiden.
  2. Personaliseerbaar: Maak deze kaars extra speciaal door jullie namen en trouwdatum op de kaars te laten afdrukken. Het wordt zo een persoonlijk aandenken aan jullie trouwdag.
  3. Tijdloos en Elegant: Het ontwerp van de "Harten" trouwkaars past bij elke huwelijksstijl, of het nu een traditionele ceremonie is of een moderne viering.
  4. Symboliek: Een trouwkaars is een prachtige manier om de symboliek van jullie huwelijksceremonie te versterken en een blijvende herinnering te creëren.

Jullie Liefdesverhaal in Vlam en Was

Laat de vlam van jullie liefde voor altijd branden met onze "Harten" trouwkaars. Deze kaars is niet alleen een decoratief element tijdens jullie ceremonie, maar ook een symbolische weergave van de liefde die jullie delen.

Bestel vandaag nog en maak van jullie trouwdag een onvergetelijke gebeurtenis met de "Harten" trouwkaars. Het is een symbool van jullie liefde en toewijding die de tand des tijds zal doorstaan.


  • Afmetingen: Ø100x200mm of Ø100x300mm
  • Kleur: wit of ivoor
  • Branduren: 120
24,50
Excl. BTW: 20,25
  • Voorraad: 5

Beschikbare opties:

Gratis verzending vanaf 65,- NL/BE
Levering 2-4 werkdagen
Veilig bestellen
Lid van WebwinkelKeur
Tags: harten, huwelijk