Menu
Je winkelwagen

Trouwkaars Kolibries "Yes"

Trouwkaars Kolibries "Yes"
Trouwkaars Kolibries "Yes"

Productinformatie:

Trouwkaars "Kolibries - Yes" - Een Liefdevolle Belofte in Kaarsvorm

Op zoek naar een unieke en symbolische manier om je liefde en toewijding op je huwelijksdag te uiten? Onze trouwkaars "Kolibries - Yes" biedt de perfecte gelegenheid om "ja" te zeggen tegen een leven vol liefde en avonturen.

Waarom Kiezen voor de "Kolibries - Yes" Trouwkaars?

 1. Betoverend Design: Deze trouwkaars is prachtig gedecoreerd met afbeeldingen van kolibries, die symbool staan voor vreugde, liefde en het najagen van je dromen. Het ontwerp is niet alleen mooi, maar ook vol betekenis.
 2. Personaliseerbaar: Maak deze kaars nog specialer door jullie namen en trouwdatum erop af te laten drukken. Zo wordt het een persoonlijk aandenken aan jullie liefdesverhaal.
 3. Symboliek van Toewijding: De kolibries die elkaar omcirkelen op de kaars symboliseren de oneindige toewijding en liefde tussen jou en je partner. Het is een prachtige herinnering aan de belofte die jullie elkaar geven.

Een Unieke Belofte in Kaarsvorm

De "Kolibries - Yes" trouwkaars is meer dan alleen een decoratie; het is een symbool van jullie liefde en een belofte voor de toekomst. Voeg een vleugje poëzie en betekenis toe aan je huwelijksceremonie met deze prachtige kaars.

Bestel nu en geef je huwelijksdag een extra dimensie met de symbolische schoonheid van de "Kolibries - Yes" trouwkaars. Laat je liefde stralen als de kleurrijke kolibries en bevestig je toewijding op een unieke en betekenisvolle manier.


  • Afmetingen: 100x200mm
  • Kleur: wit of ivoor
  • Opdruk: zwart
  24,50
  Excl. BTW: 20,25
  • Voorraad: 10

  Beschikbare opties: