Categorieën
Uw winkelwagen

Trouwkaars Liefdesboom

Trouwkaars Liefdesboom
Trouwkaars Liefdesboom

Productinformatie:

Trouwkaars "Liefdesboom" - Veranker Jullie Liefde in de Tijd

Op zoek naar een prachtige manier om jullie liefde te bezegelen tijdens de huwelijksceremonie? Onze "Liefdesboom" trouwkaars is meer dan alleen een kaars; het is een symbool van jullie groeiende liefde en toewijding aan elkaar.

Waarom Kiezen voor de "Liefdesboom" Trouwkaars?

 1. Symboliek van Groeiende Liefde: Het ontwerp van een majestueuze liefdesboom is niet alleen visueel adembenemend, maar symboliseert ook de groei en kracht van jullie liefde naarmate de jaren verstrijken.
 2. Personaliseerbaar: Maak de kaars nog specialer door jullie namen en trouwdatum erop te laten afdrukken. Het wordt een uniek aandenken aan jullie huwelijksdag.
 3. Prachtig Tijdens de Ceremonie: Plaats deze kaars op een centrale plek tijdens de huwelijksceremonie en zie hoe het zachte licht een warme gloed verspreidt terwijl jullie je geloften uitspreken.
 4. Een Tastbare Herinnering: Na de ceremonie kun je de "Liefdesboom" trouwkaars bewaren als een blijvende herinnering aan de dag waarop jullie je liefde voor altijd verzegelden.

Laat Jullie Liefdesverhaal Stralen

Jullie liefde is uniek, en onze "Liefdesboom" trouwkaars is de perfecte manier om dat te vieren. Het is niet alleen een kaars, maar een symbool van jullie toewijding aan elkaar en de belofte van een leven vol liefde en groei.

Bestel vandaag nog en maak jullie huwelijksceremonie extra bijzonder met de betoverende schoonheid van de "Liefdesboom" trouwkaars. Het is een tijdloos stuk dat jullie liefde voor altijd zal verankeren


  • Afmetingen: Ø100x200mm
  • Kleur: wit of ivoor
  • Branduren: 120


  24,50
  Excl. BTW: 20,25
  • Voorraad: 3

  Beschikbare opties:

  Gratis verzending vanaf 50,- NL/BE
  Levering 2-4 werkdagen
  Veilig bestellen
  Lid van WebwinkelKeur
  Tags: harten, huwelijk, boom