Clicky

Categorieën
Uw winkelwagen

True Freshness

Merk: Bolsius Model: geurglas
Omschrijving geur:Stel je een frisse bries van citrus voor, met een zweem van fruit en warme houtnoten. Aan deze geur hebben we FRESHPLEX™ anti-tabak moleculen toegevoegd; een technologie die de ongewenste geur van tabak neutraliseert.Afmetingen: Ø80x50mm..
3,48 Excl. BTW:2,88
Merk: Bolsius Model: geurglas
Omschrijving geur:Stel je de geur voor van vers gewassen lakens, met een hint van Citrus, en koele, frisse bloemtonen. Aan deze geur hebben we FRESHPLEX™ moleculen tegen nare geurtjes toegevoegd; een technologie die ongewenste geuren neutraliseert.Afmetingen: Ø80x50mm..
3,48 Excl. BTW:2,88
Merk: Bolsius Model: Theelicht
Geurtheelicht brick 18 True Freshness Fresh LinenDit geurtheelicht is verpakt in een brick van 18 stuks waxinelichtjes. De prijs is dan ook voor 18 stuks.Geuromschrijving:Stel je de geur voor van vers gewassen lakens, met een hint van Citrus, en koele, frisse bloemtonen. Aan deze geur hebben we FRESHPLEX™ moleculen tegen nare geurtjes toegevoegd; een technologie die ongewenste geuren neutraliseert...
2,99 Excl. BTW:2,47
Merk: Bolsius Model: Geurverspreider
Geurverspreider 45ml True Freshness Fresh BreezeGeuromschrijving:Stel je een frisse bries van citrus voor, met een zweem van fruit en warme houtnoten. Aan deze geur hebben we FRESHPLEX™ anti-tabak moleculen toegevoegd; een technologie die de ongewenste geur van tabak neutraliseert...
7,95 Excl. BTW:6,57
Merk: Bolsius Model: Geurverspreider
Geurverspreider 45ml True Freshness Fresh LinenGeuromschrijving:Stel je de geur voor van vers gewassen lakens, met een hint van Citrus, en koele, frisse bloemtonen. Aan deze geur hebben we FRESHPLEX™ moleculen tegen nare geurtjes toegevoegd; een technologie die ongewenste geuren neutraliseert...
7,95 Excl. BTW:6,57
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5

Haal de frisse lucht van de natuur in huis!

Een fris huis betekent een frisse start van de dag. Vanuit deze gedachte is de nieuwste geurlijn van Bolsius ontwikkeld. Drie populaire geproducten, verkrijgbaar in twee verschillende frisse geuren.

Neutraliseert vieze luchtjes

Met de toevoeging van de FRESHPLEX™ technologie neutraliseren de geurproducten ook vieze geurtjes. Hierdoor blijft de kamer langer fris en is het binnen weer aangenaam toeven.

Goed voor mens en planeet

De True Freshness collectie is gemaakt met liefde voor mens en planeet. Dus geen palmolie en dierlijk vet, wel met plantaardige wax en natuurlijke extracten. De kaarsen en theelichten zijn voorzien van een katoenen lont. Bovendien gebruikt Bolsius alleen Europese wax - om belasting van het milieu door onnodig transport van grondstoffen te voorkomen.

Geur Fresh Linen

Stel je de geur voor van vers gewassen lakens met een hint van Citrus en koele, frisse bloemtonen. Aan deze geur zijn FRESHPLEX™ moleculen toegevoegd; een technologie die ongewenste geuren neutraliseert. Het gevolg is een lekkere, frisse geur in huis.

Geur Fresh Breeze

Stel je een frisse bries van citrus voor met een zweem van fruit en warme houtnoten. Aan deze geur zijn FRESHPLEX™ anti-tabak moleculen toegevoegd; een technologie die de ongewenste geur van tabak neutraliseert. Zo houdt je eenvoudig de kamer lekker fris en schoon. Ook als er gerookt is.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.