Verzenden en retourneren bij De Online Kaarsenwinkel

Gratis bezorging vanaf €45,- in Nederland en vanaf €65,- naar België

Vaste lage verzendkosten € 5.95 in Nederland en € 9.50 naar BelgiëDe Online Kaarsenwinkel verzendt door heel Nederland en België tot 30 kilo met handtekening voor ontvangst.

Wij versturen alle pakketten met postNL en een track en trace code 
 Levertijd:

De bestelling wordt door ons na ontvangst van betaling bij De Online Kaarsenwinkel, mits het artikel voorradig is, binnen 1 tot 4 werkdagen verzonden.

Met uitzondering van de foto kaarsen deze hebben ongeveer 4 a 5 dagen nodig.

Indien één van de artikelen niet voorradig is, zal De Online Kaarsenwinkel u daar zo spoedig mogelijk over informeren. U krijgt op dat moment een indicatie van de extra levertijd.


 Retouren

U kunt een aankoop binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling ongedaan maken. In dat geval dient u de artikelen in oorspronkelijke en onbeschadigde staat retour te zenden (deze kosten zijn voor u), tevens dient u dit eerst via ons contact formulier kenbaar te maken bij ons met vermelding van het factuurnummer of bestelnummer.

De kosten voor retourzending zijn voor de koper. U ontvangt na ontvangst van de retourzending binnen 7 dagen het aankoopbedrag + verzendkosten terug.

Let op: UITZONDERING: Een kaars die gepersonaliseerd is met een naam en/of foto (speciale bestelling) nemen wij niet retour. Graag verhelpen we natuurlijk wel het probleem.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat De Online kaarsenwinkel niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom altijd om een traceercode en bewaar deze goed tot het pakket bij ons is afgeleverd.

Artikelen worden alleen retour geaccepteerd als het in de originele staat en verpakking wordt teruggestuurd. Daarom adviseren wij u om de geleverde toebehoren te bewaren.

De pakbon of de factuur dient meegestuurd te worden in de verpakking

Kaarsen die gebrand of beschadigd zijn nemen wij NIET retour


Ruilen

Indien producten beschadigd bij u aankomen, verzoeken wij u  contact met ons op te nemen, zodat we een afspraak kunnen maken over het omruilen van het artikel of het terugbetalen van het betreffende bedrag. Extra verzendkosten zijn in dit geval voor rekening van De Online Kaarsenwinkel.

Indien u producten wilt ruilen, verzoeken wij u contact met ons op te nemen, zodat we een afspraak kunnen maken. De extra verzendkosten zijn voor rekening van de koper.

Weekaanbieding

Beeldkaars Torso Duo Goud

24,95 22,50

Aanbieding eindigd: 6 5 18 18

Hartkaars groot wit

15,99 15,00

Aanbieding eindigd: 6 5 18 18

Love Kaars

2,09 1,75

Aanbieding eindigd: 6 5 18 18