Menu
Je winkelwagen

Vierkante Doopkaarsen

Model: Vierkante doopkaars
Doopkaars Hoop, Geloof en Liefdekleur: witAfmetingen: 70x70x200mm..
20,95 Excl. BTW:17,31
Model: Vierkante doopkaars
Doopkaars Vlinderkies uit 3 kleuren opdrukAfmetingen: 70x70x200mm..
20,95 Excl. BTW:17,31
Model: Vierkante doopkaars
Vierkante doopkaars met naam en afbeeldingAfmetingen: 70x70x200mm..
20,95 Excl. BTW:17,31
Model: Vierkante doopkaars
Doopkaars met Naam, Datum en afbeelding in kleurAfmetingen: 70x70x200mmKies uit 6 lettertypes..
20,95 Excl. BTW:17,31
Model: Vierkante doopkaars
Doopkaars met naam en doopdatum afgedrukt op een vierkante kaars.Afgedrukt op een witte vierkante kaarsAfmetingen: 70x70x200mmkies uit 12 kleuren opdrukkies 6 lettertypes..
20,95 Excl. BTW:17,31
Model: Vierkante doopkaars
Doopkaars vierkanten met Naam en DoopdatumAfgedrukt op een witte vierkante kaarsKies uit 6 lettertypesAfmetingen: 70x70x200mm..
20,95 Excl. BTW:17,31
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6

Vierkante Doopkaarsen: Een Bijzonder Viering van Nieuw Leven

Bij DeOnlineKaarsenwinkel.nl nodigen we je uit om onze unieke collectie Vierkante Doopkaarsen te ontdekken. Deze prachtige kaarsen zijn niet alleen een symbool van reinheid en vernieuwing, maar ook een persoonlijke en stijlvolle manier om de belangrijke mijlpaal van de doop te vieren.

Waarom Kiezen voor Vierkante Doopkaarsen?

  1. Symbolische Diepte: De vierkante vorm van deze kaarsen symboliseert stabiliteit en evenwicht, wat perfect past bij de betekenis van de doopceremonie - een nieuwe start en een stabiele basis voor het geloof.
  2. Gepersonaliseerde Herinneringen: Onze Vierkante Doopkaarsen zijn ideaal voor personalisatie. Voeg de naam en doopdatum van de dopeling toe om een blijvende herinnering te creëren.
  3. Kwaliteit en Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardige was, branden deze kaarsen met een heldere en stabiele vlam, waardoor ze perfect zijn voor de doopceremonie en om als aandenken te bewaren.
  4. Verscheidenheid in Ontwerp: Onze collectie omvat een scala aan ontwerpen, van eenvoudig en traditioneel tot eigentijds en kleurrijk, zodat je de perfecte kaars kunt kiezen die past bij jouw stijl en visie.
  5. Een Geschenk met Betekenis: Vierkante Doopkaarsen zijn ook prachtige geschenken voor ouders, peetouders en de dopeling zelf. Ze drukken liefde en zegeningen uit voor een nieuw leven.

Vier Nieuw Leven met Stijl en Symboliek

Bij DeOnlineKaarsenwinkel.nl begrijpen we de betekenis en de vreugde van de doop. Onze Vierkante Doopkaarsen combineren symbolische diepte met persoonlijke betrokkenheid en stijl, en zijn een eerbetoon aan een nieuw begin.

Verken onze collectie Vierkante Doopkaarsen en ontdek hoe deze bijzondere kaarsen de betekenis van de doopceremonie kunnen versterken en een blijvende herinnering kunnen creëren. Bij ons vinden jouw doopvieringen een perfecte metgezel. Bestel vandaag nog en vier nieuw leven met stijl en symboliek.