Clicky

Categorieën
Uw winkelwagen

Vierkante Kaarsen

Model: Vierkante kaars
Lange vierkante kristalkaars model Brussel,Deze kaars is ambachtelijk gegoten uit stearine, een 100% natuurlijk product.Deze kaarsen branden langer dan kaarsen van paraffine, een aardolieproduct.Stearinekaarsen zijn steviger en hebben betere brandeigenschappen dan paraffinekaarsen.Afmetingen:  LxBxH 44x44x350..
9,00 Excl. BTW:7,44
Model: Vierkante kaars
Lange vierkante kristalkaars model Brussel,Deze kaars is ambachtelijk gegoten uit stearine, een 100% natuurlijk product.Deze kaarsen branden langer dan kaarsen van paraffine, een aardolieproduct.Stearinekaarsen zijn steviger en hebben betere brandeigenschappen dan paraffinekaarsen.*prijs is excl kandelaarAfmetingen:  LxBxH 44x44x350..
9,00 Excl. BTW:7,44
Vierkante kaarsenhouder aluminium Vierkante kaarsenhouder aluminium
-35 %
Model: kaarsenstandaard
Deze aluminium houder is voor de lange vierkante kaarsen Brussel, en is met de hand gemaakt. Afmetingen: 70x70x80mm..
10,00 6,50 Excl. BTW:5,37
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3

Vierkante Kaarsen van de online kaarsenwinkel.

Vierkante kaarsen geeft niet alleen warm licht en sfeer aan iedere ruimte, maar zijn een waardevolle toevoeging in uw interieur en geeft op zichzelf staand een luxe uitstraling.De vierkante kaarsen passen bij iedere inrichting, van modern tot klassiek, met pastel- of met harde kleuren, In grote of kleine ruimtes, de vierkante kaarsen komen altijd tot hun recht en zijn een ware blikvanger in uw woning.De vierkante kaars is niet zomaar een gebruiksvoorwerp, het is een kristal kaars van de hoogste kwaliteit.

 Ambachtelijke vierkante kaarsen:

Al onze vierkante kaarsen zijn hand gegoten, hierdoor is iedere kaars uniek in zijn soort.We werken met hoogwaardig kristalstearine, dat na het droogproces een prachtige kristal afwerking geeft.Een belangrijk kenmerk van stearine is dat het een natuurproduct is dat geen geur heeft, veel minder roet afgeeft dan een standaard kaars en bovendien niet druipt,

 Kleuren en toepassingen

Onze vierkante kristal kaarsen zijn er in verschillende hoogten en dikten, waardoor ze als setje of losstaand verdeeld in de kamer geplaatst kunnen worden. Een setje bestaat uit drie kaarsen in hoogte oplopend. De mooie kleuren van de kaarsen zullen de tinten van bijvoorbeeld gordijnen of kussens meer naar voren laten komen of juist complementeren, zodat met één kaarsenset wisselende sferen in verschillende seizoenen gecreëerd kunnen worden, van voorjaarsfris tot winterwarm. Ook als je in de zomer misschien geen kaarsen brandt, staat een kaarsenset erg vrolijk op een dienblad op de tuintafel, in de kleuren van een vol zomerboeket. Naast de setjes van drie maakt de online kaarsenwinkel ook losse, lange vierkante kaarsen van 35 cm, zodat u naar hartenlust kunt combineren met kleuren en effecten.

 Wat zijn dan kristal kaarsen:

Kristal kaarsen zijn gemaakt van Kristalstearine.Ze worden op een speciale manier gemaakt waardoor de  unieke kristalstructuur goed te zien is.Ze zijn een sieraad voor het oog, en blikvangers in uw interieur.Stearine kaarsen branden zeer regelmatig, reukloos en zonder roet.De kaarsen druipen bijna niet.


Stijlvol combineren.

Deze luxe vierkante kristalkaarsen zijn mooi om te combineren met onze vierkante kristal tafelkaarsen en de kristal kubuskaarsen uit dezelfde kristal serie. Match ze in dezelfde kleuren, of laat ze contrasteren om ze nog  meer op te laten vallen. Vergeet niet om een passende kandelaar mee te bestellen bij deze kaarsen, ze hebben niet de standaard maten van een gewone huis tuin en keukenkaars, maar zijn ambachtelijk gegoten met een eigen unieke maat. En bij een unieke kaars hoort natuurlijk een unieke handgemaakte kandelaar.


 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.