Menu
Je winkelwagen

Adventskaarsen

Model: kerst
Adventskalender tafelkaars kerstboom.Voorzien van de nummers 1 t/m 24 met kerstboom, om de laatste dagen voor kerst af te tellen door iedere dag een stukje van de kaars op te branden.kleur: witafmetingen: Ø60x300mm..
17,95 Excl. BTW:14,84
Model: kerst
Adventskalender tafelkaars pakjes.Voorzien van de nummers 1 t/m 24 op de pakjes, om de laatste dagen voor kerst op een vrolijke manier af te tellen door iedere dag een stukje van de kaars op te branden.kleur: witafmetingen: 70x70x200mm..
15,00 Excl. BTW:12,40
Model: kerst
Adventskalender tafelkaars sterren.Voorzien van de nummers 1 t/m 24 met sterren, om de laatste dagen voor kerst af te tellen door iedere dag een stukje van de kaars op te branden.kleur: witafmetingen: 70x70x200mm..
15,00 Excl. BTW:12,40
Model: kerst
Adventskalender tafelkaars. Voorzien van de nummers 1 t/m 24 om de laatste dagen voor kerst af te tellen door iedere dag een stukje van de kaars op te branden.kleur: wit met rode opdrukafmetingen: diameter 40mm en 300mm hoog..
10,50 Excl. BTW:8,68
Model: kerst
Adventskalender tafelkaars. Voorzien van de nummers 1 t/m 24 om de laatste dagen voor kerst af te tellen door iedere dag een stukje van de kaars op te branden.kleur: wit met zwarte opdrukafmetingen: diameter 40mm en 300mm hoog..
10,50 Excl. BTW:8,68
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5

Adventskaarsen voor een Betekenisvolle Tijd van Verwachting

Welkom bij DeOnlineKaarsenwinkel.nl, waar we een prachtige collectie adventskaarsen presenteren om je te begeleiden tijdens de bijzondere periode van Advent. Advent is een tijd van verwachting, hoop en reflectie ter voorbereiding op het kerstseizoen, en onze adventskaarsen zijn zorgvuldig ontworpen om deze betekenisvolle tijd te verrijken.

Waarom Onze Adventskaarsen Kiezen?

  1. Symbolische Betekenis: Adventskaarsen zijn doordrenkt met symboliek. Elke kaars vertegenwoordigt een week van Advent en brengt licht en hoop in de duisternis terwijl we ons voorbereiden op de geboorte van Jezus Christus.
  2. Variatie in Ontwerpen: Onze collectie biedt een verscheidenheid aan prachtige ontwerpen, van traditioneel tot eigentijds, zodat je de perfecte adventskaarsen kunt vinden die passen bij jouw stijl en smaak.
  3. Hoogwaardige Kwaliteit: Onze adventskaarsen worden vervaardigd met de hoogste kwaliteit was en zijn zorgvuldig vormgegeven om een elegante en langdurige brandervaring te bieden.
  4. Passend bij Tradities: Of je nu al jarenlang de Adventskaarsen traditie volgt of er net mee begint, onze kaarsen zijn een prachtige aanvulling op deze eeuwenoude gewoonte.
  5. Een Focuspunt voor Samenkomst: Adventskaarsen nodigen families en gemeenschappen uit om samen te komen, te bidden en zich voor te bereiden op de komst van Kerstmis. Ze creëren een intiem en verbindend moment.

Verrijk je Adventsperiode

Blader door onze collectie adventskaarsen en ontdek een scala aan keuzes om je Adventsperiode te verrijken. Of je nu de traditionele vier Adventszondagen viert of gewoon op zoek bent naar een prachtig decoratief element voor de feestdagen, onze kaarsen bieden de perfecte toevoeging aan je kersttradities.

Bij DeOnlineKaarsenwinkel.nl begrijpen we de diepgaande betekenis achter de Adventskaarsen en streven we ernaar om producten van uitzonderlijke kwaliteit te bieden die deze betekenis weerspiegelen. Bestel vandaag nog en begin aan een inspirerende reis door de Adventstijd met onze prachtige adventskaarsen.