Menu
Uw winkelwagen

Rouwkaarsen

In memoriam kaarsen om een dierbare die is heengegaan te gedenken!

Iedereen heeft wel eens een dierbare verloren en iedereen rouwt op zijn eigen manier.

We hebben er bij de online kaarsenwinkel naar gestreefd om met onze rouwkaarsen een passende selectie aan te bieden om een dierbare te eren of te gedenken.

Een kaars als steunbetuiging voor een droevige gebeurtenis.

Het leven gaat helaas gepaard met ups en downs. Voor de mooie momenten in het leven zijn er vele geschenken te vinden. Maar juist tijdens een droeve periode kan een troostgeschenk zoveel betekenen voor de ontvanger. Met een troostgeschenk laat je zien dat je aan iemand denkt, dat je hem of haar steunt en dat deze persoon er niet alleen voor staat. Want verdriet kan soms heel eenzaam zijn. Een steunbetuiging in de vorm van een persoonlijke rouwkaars kan dan een troost zijn voor de nabestaanden.

Onze rouw/herdenkingskaarsen zijn er diverse soorten en maten, we hebben cylinderkaarsen zoals stompkaarsen, klokkaarsen, dompelkaarsen, en kristalkaarsen in meerdere vormen, zoals hart, golf en ovaal. De kristalkaarsen onderscheiden zich van een gewone kaars door hun mooie kristalstructuur, deze bijzondere kaarsen leveren wij in het wit en grijs. De stomp/klokkaarsen zijn leverbaar in het wit en ivoor. De dompelkaarsen zijn alleen in het ivoor verkrijgbaar.

Een sterfgeval is altijd een verdrietige gelegenheid. Een rouwkaars kan op zulke momenten troost bieden. Een lichtje in een verdrietige tijd.

Rouwen is een zwaar proces die je door moet maken na het verlies van iemand die je lief hebt gehad tijdens zijn of haar leven, en die een bijzondere plaats heeft ingenomen in jouw leven. Dat kan een partner, een kind, een ouder of een hele goede vriend of vriendin zijn. Het verlies door de dood is een ingrijpende ervaring, misschien wel de moeilijkste waar we in het leven voor komen te staan. De rouwkaarsen zijn er om uw geliefde te gedenken en ze een speciaal plekje te geven.

 Een Gepersonaliseerd aandenken.

Een geschenk of aandenken dat gepast is bij een overlijden, is een rouw- of herdenkingskaars. Gepersonaliseerd met een foto of mooie tekst, wordt dit een respectvol aandenken aan de betreurde geliefde.

 Hulp bij de personalisatie van uw kaars.

Zijn er twijfels bij het ontwerp, dan helpen wij u uiteraard graag verder om u te adviseren, of om uw speciale wensen te verwerken op onze kaarsen.. Wij staan altijd voor u klaar met advies in die moeilijke tijden om uw gepersonaliseerd aandenken tot een mooi geheel te verwerken.

Model: rouwkaars.
Rouwkaars met kruis.Handgemaakte dompelkaars. bedrukt met een symbool en tekst om steun en sympathie te betuigen aan iemand die net een naaste heeft verloren, of voor jezelf om kracht uit te putten en uw dierbare te herdenken bij een brandende kaars in een deze moeilijke tijd.Afmetingen: 70x350mm..
€31,95 Excl. BTW:€26,41
Model: rouwkaars.
Rouwkaars met kruis en veer.Handgemaakte dompelkaars. bedrukt met een symbool en tekst om steun en sympathie te betuigen aan iemand die net een naaste heeft verloren, of voor jezelf om kracht uit te putten en uw dierbare te herdenken bij een brandende kaars in een deze moeilijke tijd.Met de tekst: "..
€31,95 Excl. BTW:€26,41
Model: rouwkaars.
Rouwkaars met kruis en een rozenkrans.Handgemaakte dompelkaars. bedrukt met een symbool en tekst om steun en sympathie te betuigen aan iemand die net een naaste heeft verloren, of voor jezelf om kracht uit te putten en uw dierbare te herdenken bij een brandende kaars in een deze moeilijke tijd.Afmet..
€31,95 Excl. BTW:€26,41
Model: rouwkaars.
Rouwkaars, de letters van je naam.met de tekst:De letters van je naam staan in ons hart geschreven.Wij dragen je met ons mee voor altijd in ons leven.afmetingen: Ø100x200kleur: wit of ivoor..
€22,50 Excl. BTW:€18,60
Model: rouwkaars.
Rouwkaars het schip.met de tekst:Nu wendt het schip de haven in.De reis is ten einde gebracht.Nu reeft een hand de zeilen in.Het wordt stil; nu valt de nacht.afmetingen: Ø100x200mmKleur: wit of ivoor..
€22,50 Excl. BTW:€18,60
Model: rouwkaars.
Rouwkaars orchideeën.met de tekst:Je was als een kaars vol licht, warmte en gezelligheid.Deze is nu uitgedoofd, je bent teruggekeerd naar de bron van het leven in geloof en dankbaarheid, je uitstraling waakt over ons.Afmetingen: Ø100x200Kleur: wit of ivoor..
€22,50 Excl. BTW:€18,60
Model: rouwkaars.
Rouwkaars roze orchideeën.met de tekst:Je was als een kaars vol licht, warmte en gezelligheid.Deze is nu uitgedoofd, je bent teruggekeerd naar de bron van het leven in geloof en dankbaarheid, je uitstraling waakt over ons.Afmetingen: Ø100x200mmKleur: wit of ivoor..
€22,50 Excl. BTW:€18,60
Model: rouwkaars.
Herdenkingkaars met blauwe orchideeënMet de tekst: Zo plotseling ben je van ons heen gegaan,wij dragen je voor altijd mee ins ons hart.We zullen je missen afmetingen: Ø 80x250mmkleur: wit..
€19,50 Excl. BTW:€16,12
Model: rouwkaars.
Herdenkingskaars Engelincl naam en datum.Met de tekst :Nooit zullen wij je vergeten! afmetingen: Ø80x250mmKleur: wit..
€19,50 Excl. BTW:€16,12
Model: rouwkaars.
Herdenkingskaars model hart met kristalstructuur en twee lonten.met de tekst:Je was als een kaars vol licht, warmte en gezelligheid.Deze is nu uitgedoofd, je bent teruggekeerd naar de bron van het leven in geloof en dankbaarheid je uitstraling waakt over ons.Afmetingen: 180x20x170mmBranduren: 2x6kl..
€22,95 Excl. BTW:€18,97
Model: rouwkaars.
rouwkaars, model hart met twee lonten en kristalstructuur.Incl foto, naam en datum.met de tekst:Nooit zullen we u vergeten!Voor altijd in ons hartAfmetingen: 180x20x170mmBranduren: 2x6Kleur: wit of grijs..
€22,95 Excl. BTW:€18,97
Model: rouwkaars.
Rouwkaars, model hart met twee lonten en kristalstructuur.Incl foto, naam en datum.met de tekst:Ter herinnering.Zal je nooit vergeten!!Afmetingen: 180x20x170mmBranduren: 2x6Kleur: wit of grijs..
€22,95 Excl. BTW:€18,97
Model: rouwkaars.
Rouwkaars, model hart met twee lonten en kristalstructuur.incl naam en datum.met de tekst:Ter herinneringVoor altijd in ons hartAfmetingen: 180x20x170mmBranduren: 2x6Kleur: wit of grijs..
€22,95 Excl. BTW:€18,97
Model: rouwkaars.
Rouwkaars, model hart met twee lonten en kristalstructuur.incl naam.met de tekst:Until we meet again.Afmetingen: 180x20x170mmBranduren: 2x6Kleur: wit of grijs..
€22,95 Excl. BTW:€18,97
Model: rouwkaars.
Rouwkaars, model golf hoog met twee lonten en kristalstructuur.incl naam en datum.met de tekst: In loving memory.We will always love you.Afmetingen: 145x27x180mmBranduren: 2x9kleur: wit of grijs..
€22,95 Excl. BTW:€18,97
Model: rouwkaars.
Rouwkaars, model golf hoog met twee lonten en kristalstructuur.met de tekst:Lieve oma,Nu je niet meer bij ons bent word het gemis steeds meer, altijd helpen, altijd vrolijk, altijd welkom iedere keer weer.We hebben nu alleen nog maar de herinneringen, ook al zijn die fijn, jou te missen doet nog a..
€22,95 Excl. BTW:€18,97
Model: rouwkaars.
Rouwkaars, model golf hoog met twee lonten en kristalstructuur.met de tekst:Lieve opa,Nu je niet meer bij ons bent word het gemis steeds meer, altijd helpen, altijd vrolijk, altijd welkom iedere keer weer.We hebben nu alleen nog maar de herinneringen, ook al zijn die fijn, jou te missen doet nog a..
€22,95 Excl. BTW:€18,97
Model: rouwkaars.
Rouwkaars, model golf hoog met twee lonten en kristalstructuur.Met eigen Foto, naam en datum, eigen tekst, of onze voorbeeld tekst!met de tekst: 'k zou even bij je willen zijn;ik zou alleen je hand vasthoudenAls we zo samen zwijgen zoudendan deelden we verdriet en pijn,en wat ik niet in woorden zeid..
€22,95 Excl. BTW:€18,97
Model: rouwkaars.
Rouwkaars, model golf hoog met twee lonten en kristalstructuur.met de tekst:The moment that you died my heart was torn in two,one side filled with heartache,the other died with you.I often lie awake at night,when the world is fast asleep,and take a walk down memory lane,with tears upon my cheeks.Rem..
€22,95 Excl. BTW:€18,97
Model: rouwkaars.
Rouwkaars, model golf hoog met twee lonten en kristalstructuur.met de tekst:Vaarwel lieve (Naam)...Plots moest je ons verlaten.de wind zal je dragen.op de weg die je moest gaan.Wees maar niet bang.je bent niet alleen.Vogels zullen je begeleiden.naar het andere bestaan.Spreid nu je vleugels als een v..
€22,95 Excl. BTW:€18,97
Model: rouwkaars.
Rouwkaars model ovaal met twee lonten en kristalstructuurmet de tekst: Degene die ik lief heb, verlaat ikom degenen die ik lief had terug te vinden.Afmetingen: 225x30x100mmBranduren: 2x5Kleur: wit of grijs..
€19,00 Excl. BTW:€15,70
Model: spreuken
Mooie stompkaars met de spreuk: Laat een kleine schittering na, waar je ook gaat.Afmetingen: Ø 80x150Kleur: wit en ivoor..
€15,95 Excl. BTW:€13,18
Model: rouwkaars.
Herdenkingskaars "degene die ik lief heb" Met de tekst:Degene die ik lief heb, verlaat ik om degenen die ik lief had terug te vinden.afmetingen: Ø70x200kleur: wit of ivoor..
€15,95 Excl. BTW:€13,18
Model: rouwkaars.
In memoriam kaars "een lege plek" in wit of ivoor.met de tekst:Een lege plek, een groot gemis.Een fijne herinnering is al wat er nog is.Waar ben je nu, vragen wij ons af.Wij voelen nog de liefde die jij ons gaf.Jou te kennen vonden wij fijn.Je los te laten doet ons veel pijn.Wij zullen je missen in ..
€15,95 Excl. BTW:€13,18
Model: rouwkaars.
Rouwkaars met foto.incl naam en datum.Met de tekst:Stil ben je van ons heengegaan je hebt altijd voor ons klaar gestaan.Geborgenheid en liefde heb je ons gegeven zo was je hele leven.Je was een schat voor ons allen, je te moeten missen zal ons zwaar vallen.afmetingen: Ø70x200mmKleur: wit of ivoor..
€19,95 Excl. BTW:€16,49
Model: rouwkaars.
Herdenkingskaars met foto.incl naam en datum.met de tekst :Ter herinnering:Voor altijd in ons hart.afmetingen: 70x200mmkleur: wit of ivoor..
€19,95 Excl. BTW:€16,49
Model: rouwkaars.
Rouwkaars model golf laag met twee lonten en kristalstructuurmet de tekst:Als tranen een trap konden vormen,en herinneringen een brug,dan klommen wij met zijn allen naar de hemelen haalde je terug.Afmetingen: 175x20x100mmBranduren: 2x5Kleur: wit of grijs..
€17,95 Excl. BTW:€14,83
Model: rouwkaars.
Rouwkaars model golfkaars laag met twee lonten en kristalstructuurmet de tekst:Because someone we love is in heaven,there's a little bit of Heaven in our home.Afmetingen: 175x20x100mmBranduren: 2x5Kleur: wit of grijs..
€17,95 Excl. BTW:€14,83
Model: rouwkaars.
In memoriam kaars, model golf met twee lonten en kristalstructuurmet de tekst: De letters van je naam staan in ons hart geschreven.Wij dragen je met ons mee voor altijd in ons leven.Afmetingen: 145x27x180mmBranduren: 2x9Kleur: wit of grijs..
€17,95 Excl. BTW:€14,83
Model: rouwkaars.
In memoriam kaars model golf met twee lonten en kristalstructuurmet de tekst: Een leven vervliegt...........de herinnering blijft.Afmetingen: 145x27x180mmBranduren: 2x9Kleur: wit of grijs..
€17,95 Excl. BTW:€14,83
Model: rouwkaars.
In memoriam kaars model golf met twee lonten en kristalstructuurmet de tekst:Het mooiste wat je kunt achterlaten zijn sporen van liefde.We laten je los, intens verdrietig, maar voor altijd verbonden.Afmetingen: 145x27x180mmBranduren: 2x9kleur: wit of grijs..
€17,95 Excl. BTW:€14,83
Model: rouwkaars.
Herdenkings model golf met kristalstructuur en twee lonten.incl naam en datum.Met de tekst:in liefdevolle herinnering.Afmetingen: 175x20x100mmBranduren: 2x5Kleur: wit of grijs..
€17,95 Excl. BTW:€14,83
Model: rouwkaars.
In memoriam kaars, model golf laag met twee lonten en kristalstructuur met de tekst: Tranen van verdriet vullen onze ogen we kunnen het nog steeds niet geloven lief klein ventje,zo teer wat doet dit afscheid nemen zeer.wat blijft is de herinnering maar zeker weten we èèn ding:jij za..
€17,95 Excl. BTW:€14,83
Model: rouwkaars.
In memoriam kaars, model golf laag met twee lonten en kristalstructuurmet de tekst:Tranen van verdriet vullen onze ogen we kunnen het nog steeds niet geloven lief klein meisje.zo teer wat doet dit afscheid nemen zeer.wat blijft is de herinnering maar zeker weten we èèn ding:jij zal voortleven in ..
€17,95 Excl. BTW:€14,83
Model: rouwkaars.
In memoriam kaars, model golf laag met twee lonten en kristalstructuurmet de tekst:Zeg ik gedag?Tot ziens?Ik weet niet waar je bent.Ben je op de wolken?Tussen de sterren?Op een plek die niemand kent?Je leeft door in mijn hart ook al staat mijn leven stil.Oh, waar ben je toch, ik mis je, jou weer hie..
€17,95 Excl. BTW:€14,83
Model: rouwkaars.
Rouwkaars, model golf mini met kristalstructuur met de tekst: Ik klim op een ladder maakt niet uit hoe hoog, naar de hemel gewoon naar je toe,om even te horen hoe het daar is en om je te zeggen dat ik je zo mis. Versje van: een stukje Claudia Afmetingen: ..
€11,95 Excl. BTW:€9,88
Model: rouwkaars.
Rouwkaars, model golf mini met kristalstructuur. met de tekst: Als niet alles gaat volgens plan is het geven en nemen soms meer dan een leven geven kan Afmetingen: 90x15x100mmBranduren: 5Kleur: wit..
€11,95 Excl. BTW:€9,88
Model: rouwkaars.
Rouwkaars, model golf mini met kristalstructuurmet de tekst:Dag, ik zal je nooit vergeten.Nooit dat ik je niet meer mis.En waar je nu ook bent, ik hoop dat het er goed voor je is.Afmetingen: 90x15x100mmBranduren: 5Kleur: wit..
€11,95 Excl. BTW:€9,88
Model: rouwkaars was decoratie
In memoriam kaars, model golf hoog Grijs met twee lonten en kristalstructuur.Deze kaars is voorzien van een witte engel gemaakt van kaarsen was, u kunt zelf een naam en Datum van overlijden en eventueel een geboortedatum op de kaars laten drukken, samen met een eigen tekst van maximaal 60 tekens.Af..
€27,95 Excl. BTW:€23,10
Model: rouwkaars was decoratie
In memoriam kaars, model golf laag Grijs met twee lonten en kristalstructuur.Deze kaars is voorzien van een witte engel gemaakt van kaarsen was, u kunt zelf een naam en Datum van overlijden en eventueel een geboortedatum op de kaars laten drukken, samen met een eigen tekst van maximaal 60 tekens.Af..
€22,95 Excl. BTW:€18,97
Model: rouwkaars was decoratie
In memoriam kaars, model hartkaars Grijs met twee lonten en kristalstructuur.Deze kaars is voorzien van een witte engel gemaakt van kaarsen was, u kunt zelf een naam en Datum van overlijden en eventueel een geboortedatum op de kaars laten drukken, samen met een eigen tekst van maximaal 60 tekens.Af..
€27,95 Excl. BTW:€23,10
Model: rouwkaars was decoratie
In memoriam kaars, model Ovaal Grijs met twee lonten en kristalstructuur.Deze kaars is voorzien van een witte engel gemaakt van kaarsen was, u kunt zelf een naam en Datum van overlijden en eventueel een geboortedatum op de kaars laten drukken, samen met een eigen tekst van maximaal 60 tekens.Afmeti..
€24,00 Excl. BTW:€19,83
Model: rouwkaars.
Herdenkingskaars model, Engeltjes op een zwevende kubus kaars.De prijs is incl. de houder.Afmetingen: 75x50x75mmBranduren: 10Kleur: wit..
€26,50 Excl. BTW:€21,90
Model: rouwkaars.
In memoriam kaars, model zwevende kubus kaars. met de tekst: Ik mis je! Afmetingen: 75x50x75mmBranduren: 10Kleur; witDe prijs is incl. de houder..
€26,50 Excl. BTW:€21,90
Model: rouwkaars.
In memoriam kaars, model zwevende kubus kaars met kristalstructuur. met de tekst:Leven...zo breekbaar.Verlies.....zo plotseling.Hart....zo gebroken.Afmetingen: 75x50x75mmBranduren: 10Kleur: witDe prijs is incl. de houder..
€26,50 Excl. BTW:€21,90
Model: rouwkaars.
In memoriam kaars, model zwevende kubus kaars.met de tekst:Voor altijd in mijn hart.Afmetingen: 75x50x75mmBranduren: 10Kleur: witDe prijs is incl. de houder..
€26,50 Excl. BTW:€21,90
Model: rouw
Rouwkaars beer in bootjeU kunt een naam en/of datum tegen een meerprijs op de kaars laten aanbrengen in plakletters, dit kunt u bij de beschikbare opties aangeven.Kleur: witAfmetingen: Ø70x140mmBranduren: 50..
€14,50 Excl. BTW:€11,98
Model: rouw
Rouwkaars vlindersU kunt een naam en/of datum tegen een meerprijs op de kaars laten aanbrengen in plakletters, dit kunt u bij de beschikbare opties aangeven.Kleur: witAfmetingen: Ø70x140mmBranduren: 50..
€14,50 Excl. BTW:€11,98
Weergeven 1 t/m 48 van in totaal 48
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.