Menu
Winkelwagen

Rouwkaarsen

In memoriam kaarsen om een dierbare die is heengegaan te gedenken!

Iedereen heeft wel eens een dierbare verloren en iedereen rouwt op zijn eigen manier.

We hebben er bij de online kaarsenwinkel naar gestreefd om met onze rouwkaarsen een passende selectie aan te bieden om een dierbare te eren of te gedenken.

Een kaars als steunbetuiging voor een droevige gebeurtenis.

Het leven gaat helaas gepaard met ups en downs. Voor de mooie momenten in het leven zijn er vele geschenken te vinden. Maar juist tijdens een droeve periode kan een troostgeschenk zoveel betekenen voor de ontvanger. Met een troostgeschenk laat je zien dat je aan iemand denkt, dat je hem of haar steunt en dat deze persoon er niet alleen voor staat. Want verdriet kan soms heel eenzaam zijn. Een steunbetuiging in de vorm van een persoonlijke rouwkaars kan dan een troost zijn voor de nabestaanden.

Onze rouw/herdenkingskaarsen zijn er diverse soorten en maten, we hebben cylinderkaarsen zoals stompkaarsen, klokkaarsen, dompelkaarsen, en kristalkaarsen in meerdere vormen, zoals hart, golf en ovaal. De kristalkaarsen onderscheiden zich van een gewone kaars door hun mooie kristalstructuur, deze bijzondere kaarsen leveren wij in het wit en grijs. De stomp/klokkaarsen zijn leverbaar in het wit en ivoor. De dompelkaarsen zijn alleen in het ivoor verkrijgbaar.

Een sterfgeval is altijd een verdrietige gelegenheid. Een rouwkaars kan op zulke momenten troost bieden. Een lichtje in een verdrietige tijd.

Rouwen is een zwaar proces die je door moet maken na het verlies van iemand die je lief hebt gehad tijdens zijn of haar leven, en die een bijzondere plaats heeft ingenomen in jouw leven. Dat kan een partner, een kind, een ouder of een hele goede vriend of vriendin zijn. Het verlies door de dood is een ingrijpende ervaring, misschien wel de moeilijkste waar we in het leven voor komen te staan. De rouwkaarsen zijn er om uw geliefde te gedenken en ze een speciaal plekje te geven.

 Een Gepersonaliseerd aandenken.

Een geschenk of aandenken dat gepast is bij een overlijden, is een rouw- of herdenkingskaars. Gepersonaliseerd met een foto of mooie tekst, wordt dit een respectvol aandenken aan de betreurde geliefde.

 Hulp bij de personalisatie van uw kaars.

Zijn er twijfels bij het ontwerp, dan helpen wij u uiteraard graag verder om u te adviseren, of om uw speciale wensen te verwerken op onze kaarsen.. Wij staan altijd voor u klaar met advies in die moeilijke tijden om uw gepersonaliseerd aandenken tot een mooi geheel te verwerken.

Model: rouwkaars.
In memoriam kaars met orchidee model Vierkantmet de tekst: Een leven vervliegt...........de herinnering blijft.Afmetingen: 70x70x200mmKleur: wit ..
€17,95 Excl. BTW:€14,83
Model: rouwkaars.
Een kaars om in deze tijd te zeggen dat je er voor ze bent!Heel veel sterkte! In gedachten zijn we bij jullie.Afmetingen: 80x150mmKleur: ivoor of wit..
€19,95 Excl. BTW:€16,49
Model: rouwkaars.
Een kaars om in moeilijke tijden  te zeggen dat je er voor ze bent!In gedachten zijn we bij jullie! Heel veel sterkte.Afmetingen: 80x150mmKleur: ivoor of wit..
€19,95 Excl. BTW:€16,49
Model: rouwkaars.
Een kaars om in deze tijd te zeggen dat je er voor ze bent!Omdat we van je houden!Afmetingen: 80x150mmKleur: ivoor of wit..
€19,95 Excl. BTW:€16,49
Model: rouwkaars.
Een kaars om in deze tijd te zeggen dat je er voor ze bent!Sterkte! In gedachten zijn we bij jullie.Afmetingen: 80x150mmKleur: ivoor of wit..
€19,95 Excl. BTW:€16,49
Model: rouwkaars.
Een kaars om in deze tijd te zeggen dat je aan ze denkt, of voor een steuntje in de rug.Ter nagedachtenis aan.....U kunt zelf de naam invoeren die u op de kaars afgedrukt wilt hebben.Afmetingen: 80x150mmKleur: ivoor of wit..
€19,95 Excl. BTW:€16,49
Model: rouwkaars.
Een kaars om in deze tijd te zeggen dat je er voor ze bent!We denken aan jullie! SterkteAfmetingen: 100x100mmKleur: ivoor of wit..
€19,95 Excl. BTW:€16,49
Model: rouwkaars.
Rouwkaars met kruis.Handgemaakte dompelkaars. bedrukt met een symbool en tekst om steun en sympathie te betuigen aan iemand die net een naaste heeft verloren, of voor jezelf om kracht uit te putten en uw dierbare te herdenken bij een brandende kaars in een deze moeilijke tijd.Afmetingen: 70x350mmBranduren: 180Kleur: ivoorIncl: naam en datum..
€31,95 Excl. BTW:€26,41
Model: rouwkaars.
Rouwkaars met kruis en veer.Handgemaakte dompelkaars. bedrukt met een symbool en tekst om steun en sympathie te betuigen aan iemand die net een naaste heeft verloren, of voor jezelf om kracht uit te putten en uw dierbare te herdenken bij een brandende kaars in een deze moeilijke tijd.Met de tekst: " We zullen u nooit vergeten"Wilt u een eigen tekst toevoegen dan is dit ook mogelijk, geeft u dit dan aan bij de aanvullende informatie.Afmetingen: 70x250mmBranduren: 90Kleur: ivoor..
€25,00 Excl. BTW:€20,66
Model: rouwkaars.
Rouwkaars met kruis en veer.Handgemaakte dompelkaars. bedrukt met een symbool en tekst om steun en sympathie te betuigen aan iemand die net een naaste heeft verloren, of voor jezelf om kracht uit te putten en uw dierbare te herdenken bij een brandende kaars in een deze moeilijke tijd.Met de tekst: " We zullen u nooit vergeten"Wilt u een eigen tekst toevoegen dan is dit ook mogelijk, geeft u dit dan aan bij de aanvullende informatie.Afmetingen: 70x350mmBranduren: 180Kleur: ivoor..
€31,95 Excl. BTW:€26,41
Model: rouwkaars.
Rouwkaars met kruis en een rozenkrans.Handgemaakte dompelkaars. bedrukt met een symbool en tekst om steun en sympathie te betuigen aan iemand die net een naaste heeft verloren, of voor jezelf om kracht uit te putten en uw dierbare te herdenken bij een brandende kaars in een deze moeilijke tijd.Afmetingen: 70x250mmBranduren: 90Kleur: ivoorIncl: naam en datum..
€25,00 Excl. BTW:€20,66
Model: rouwkaars.
Rouwkaars met kruis en een rozenkrans.Handgemaakte dompelkaars. bedrukt met een symbool en tekst om steun en sympathie te betuigen aan iemand die net een naaste heeft verloren, of voor jezelf om kracht uit te putten en uw dierbare te herdenken bij een brandende kaars in een deze moeilijke tijd.Afmetingen: 70x350mmBranduren: 180Kleur: ivoorIncl: naam en datum..
€31,95 Excl. BTW:€26,41
Model: rouwkaars
Rouwkaars, Blaasbloemen.met de naam van de overledene, geboorte en overlijdens datum zijn toe te voegenafmetingen: Ø100x200kleur: wit of ivoor..
€22,50 Excl. BTW:€18,60
Model: rouwkaars.
Rouwkaars, de letters van je naam.met de tekst:De letters van je naam staan in ons hart geschreven.Wij dragen je met ons mee voor altijd in ons leven.afmetingen: Ø100x200kleur: wit of ivoor..
€22,50 Excl. BTW:€18,60
Model: rouwkaars.
Rouwkaars het schip.met de tekst:Nu wendt het schip de haven in.De reis is ten einde gebracht.Nu reeft een hand de zeilen in.Het wordt stil; nu valt de nacht.afmetingen: Ø100x200mmKleur: wit of ivoor..
€22,50 Excl. BTW:€18,60
Model: rouwkaars.
Rouwkaars orchideeën.met de tekst:Je was als een kaars vol licht, warmte en gezelligheid.Deze is nu uitgedoofd, je bent teruggekeerd naar de bron van het leven in geloof en dankbaarheid, je uitstraling waakt over ons.Afmetingen: Ø100x200Kleur: wit of ivoor..
€22,50 Excl. BTW:€18,60
Model: rouwkaars.
Rouwkaars roze orchideeën.met de tekst:Je was als een kaars vol licht, warmte en gezelligheid.Deze is nu uitgedoofd, je bent teruggekeerd naar de bron van het leven in geloof en dankbaarheid, je uitstraling waakt over ons.Afmetingen: Ø100x200mmKleur: wit of ivoor..
€22,50 Excl. BTW:€18,60
Model: rouwkaars.
Herdenkingkaars met blauwe orchideeënMet de tekst: Zo plotseling ben je van ons heen gegaan,wij dragen je voor altijd mee ins ons hart.We zullen je missen afmetingen: Ø 80x250mmkleur: wit..
€19,50 Excl. BTW:€16,12
Model: rouwkaars.
Herdenkingskaars Engelincl naam en datum.Met de tekst :Nooit zullen wij je vergeten! afmetingen: Ø80x250mmKleur: wit..
€19,50 Excl. BTW:€16,12