Menu
Je winkelwagen

Trouwkaars hartjesboom

Trouwkaars hartjesboom
Trouwkaars hartjesboom

Productinformatie:

Trouwkaars "Hartjesboom" - Laat de Liefde Bloesemen

Onze Trouwkaars "Hartjesboom" is meer dan alleen een kaars; het is een symbool van liefde, verbondenheid en de belofte van een levenslange reis samen. Deze prachtige kaars is perfect geschikt als een uniek en betekenisvol onderdeel van je huwelijksviering of als een speciaal geschenk voor het bruidspaar.

Kenmerken van de Trouwkaars "Hartjesboom":

  1. Gepersonaliseerd met Namen en Datum: Personaliseer de kaars met de namen van het bruidspaar en de trouwdatum om het nog persoonlijker te maken. Deze kaars wordt speciaal voor jullie vervaardigd.
  2. Symbolische Betekenis: De "Hartjesboom" kaars staat symbool voor liefde, groei en eenheid, waardoor het een perfecte aanvulling is op je huwelijksceremonie of een prachtig geschenk voor het bruidspaar.
  3. Verkrijgbaar in twee Kleuren: Kies de kaars in een kleur die past bij je bruiloftsthema en persoonlijke voorkeur. We bieden verschillende kleuropties aan om aan jouw wensen te voldoen.

Bestel vandaag nog deze prachtige trouwkaars en laat de liefde bloesemen op een unieke manier die de tand des tijds zal doorstaan. Het is een symbool van eeuwige liefde en verbondenheid, net zoals de wortels van een hartjesboom diep in de grond groeien.

  • Afmetingen: Ø100x200mm of Ø100x300mm
  • Kleur: wit of ivoor
  • Branduren: 120

24,50
Excl. BTW: 20,25
  • Voorraad: 1

Beschikbare opties:

Tags: huwelijk, hartjes