• Maatwerk product

  • Lage verzendkosten

  • Persoonlijke Service

  • Snelle Levering

Wat zet jij op je Kaars?
Je eigen unieke Fotokaars!
FOTOKAARSEN
Volledig te Personaliseren!
Maatwerk producten

Kaarsen Bedrukken

  • Superscherp bedrukt met je mooiste foto(collage)

  • Superscherp bedrukt met je mooiste Tekst

Ben je nog op zoek naar een origineel en uniek cadeau voor iemand? Geef dan een kaars met foto en/of tekst!

Een kaars met foto of een Persoonlijke Tekst is een uniek cadeau voor een verjaardaghuwelijk, doop, of wanneer je iemand beterschap wilt wensen.

Maar de kaars met foto is ook heel erg leuk om voor jezelf te maken als unieke woondecoratie.

Je kunt de kaars met helemaal zelf ontwerpen met jouw mooiste foto of leukste tekst.

Decoreer je jouw huis met een sfeervolle kaars met foto of tekst!

Of maak je iemand blij met een persoonlijke tekst of fotokaars?

Lage Verzendkosten

​​​NL €5,95 vanaf €45,- gratis

BE €9,50 vanaf €65,- gratis

Klantenservice

Een persoonlijke Tekstkaars, met je eigen Gedicht, Slogan of Liefdesverklaring

Je eigen unieke Tekstkaars!

Een tekstkaars is het ultieme persoonlijke cadeau!

Wie maak jij blij met een unieke tekstkaars?

tekstkaars te bedrukken met een mooie tekst
Wat zet jij op je hart?

Een Bedrukte Kaars is een Persoonlijke Kaars!

Onze kaarsen hebben een luxe uitstraling door de mooie kristal structuur.

(met uitzondering van de stompkaarsen en klokkaarsen)

U kunt een kaars laten maken met een eigen Tekst, Foto of Logo.geheel met eigen ontwerp.

 Dit is een leuk idee voor:


Bedrukte kaars als relatiegeschenk

Relatiegeschenken brengen uw bedrijf steeds weer onder de aandacht bij uw (potentiële) klanten. Een goed relatiegeschenk moet daarom perfect passen bij de uitstraling van uw bedrijf. Heeft u al eens gedacht aan een bedrukte kaars met uw logo als relatiegeschenk? De kaars is tijdloos en zal vaak geruime tijd bij iemand op z'n bureau staan. Neem contact op met ons en vraag naar de voorwaarden en prijzen.
 

Bedrukte kaars als trouwbedankje

Wilt u de gasten van uw bruiloft bedanken? Dan kan op verschillende manieren, vroeger deden we dit met bruidssuiker. Heeft u wel eens gedacht aan een bedrukte kaars met een foto van u en uw partner, of met een speciale tekst?
Neem contact op met ons en vraag naar de voorwaarden en prijzen.

In memoriam kaars

De minder leuke momenten van het leven is iemand achterlaten die u dierbaar is. Ook voor deze momenten is een bedrukte kaars een mooie herinnering.
Neem contact op met ons en vraag naar de voorwaarden en prijzen.

Kaars op maat

Wilt u een kaars op maat als relatiegeschenk? Ook dit is geen probleem. Neem contact op met de klantenservice en vertel wat u precies wilt. Hou wel rekening met een levertijd van 4 tot 6 weken.
Neem contact op met ons en vraag naar de voorwaarden en prijzen.

Kaarsen bedrukken met een foto, logo en/of tekst, is de specialiteit van de online kaarsenwinkel

Ieder ontwerp mogelijk

Buiten onze standaard teksten en -foto's is ieder persoonlijk ontwerp op de fotokaars of tekstkaars mogelijk. Door de transfer techniek is niets te ingewikkeld en zal ieder detail zichtbaar zijn. Je hebt dan ook altijd een unieke kaars waarvan er geen tweede in de wereld bestaat. Een met zorg uitgekozen geschenk waarmee u de ontvanger van de bedrukte kaars laat zien hoeveel deze voor u betekent.

Al onze fotokaarsen en tekstkaarsen hebben een stabiel draagvlak, dat de veiligheid bevordert. Je kunt het geschenk van de fotokaars of tekstkaars completeren met onze unieke accessoires

Al onze  kristalkaarsen worden ambachtelijk gemaakt en met de hand gegoten. Onze grondstof is stearine, een natuurproduct dat niet druipt, weinig roet produceert en geen parfum bevat. Stearine kaarsen hebben een langere brandduur dan standaard kaarsen.

Druktechniek van de kaarsen

Kaarsen bedrukken met watertransfer

Met behulp van watertransfer zijn eenvoudig meerkleurige afbeeldingen zoals foto’s te drukken.  De afbeelding wordt met speciale inkt op een speciale folie geprint en wordt vervolgens in het water gelegd. De film met de afbeelding laat los van van het materiaal en de afbeelding kan worden aangebracht op de kaars. De afbeelding kan zo natuurgetrouw en levensecht op de kaars worden gedrukt.

Doordat we onze kaarsen gieten met kristalstearine,(met uitzondering van de stompkaarsen en klokkaarsen) een natuurproduct dat niet druipt, blijven de kaarsen prachtig om naar te kijken en komen de foto's niet onder een laag kaarsvet te liggen. Daarbij brandt een stearine kaars langer dan een standaard kaars. Ook als je de kaars niet aan wil steken blijven de kleuren door de jaren heen helder en mooi, mits de kaars niet in de volle zon staat. Omdat de kaarsen een brede onderkant hebben, staan ze stabiel en veilig.

Bij onze accessoires vind je kaarsenschalen en aardewerken kaarsenschotels. Deze producten zijn al een cadeau op zich en zullen de fotokaars een bijzonder mooie ondergrond bieden.

Speciale wensen of grote orders

Neemt u voor speciale wensen of grote orders zoals promotie doeleinden of zakelijke relaties even contact met ons op. Voor grote orders hanteren wij aantrekkelijke tarieven. Houd u echter wel rekening met een levertijd van 3 tot 4 weken.

Vanaf 100 stuks worden de kaarsen gedrukt middels zeefdruk techniek.

Misschien vindt u dit ook interessant

Wilt u liever uw eigen kaars helemaal zelf inrichten met een persoonlijk ontwerp!

Je kunt de kaars met foto nu ook helemaal zelf ontwerpen in onze handige foto-editor. Kies jouw mooiste foto en/of tekst en plaats deze in een van de vele mooie kaarsen of kies een van onze leuke designs.om jou unieke persoonlijke kaars te ontwerpen.

Klik op het logo om jou eigen kaars te ontwerpen!