• Ruime keuze

 • Lage verzendkosten

 • Persoonlijke Service

 • Snelle Levering

Maak hier heel eenvoudig een Foto/Logo/Tekstkaars!

Uw FotoKaars in 3 Stappen!

 1. Klik op de gewenste kaars.
 2. Upload uw afbeelding en/of voer tekst in.
 3. Klik bestellen en reken af, of winkel nog even verder.
 • Het bedrukken is Gratis!
 • U ontvangt binnen 24 uur een digitaal voorbeeld.
 • Na uw goedkeuring bedrukken we uw kaars.
Ga met de muis over de kaarsen, of klik op de kaarsen voor een voorbeeld

Uw TekstKaars in 3 Stappen!

 1. Klik op de gewenste kaars.
 2. Voer uw tekst in.
 3. Klik bestellen en reken af, of winkel nog even verder.
 • Het bedrukken is Gratis!
 • U ontvangt binnen 24 uur een digitaal voorbeeld
 • Na uw goedkeuring bedrukken we uw kaars.
Ga met de muis over de kaarsen, of klik op de kaarsen voor een voorbeeld

Wilt u liever uw eigen kaars helemaal zelf inrichten met een persoonlijk ontwerp!

Dat kan nu op onze kaarsen design website!

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Een Bedrukte Kaars is een Persoonlijke Kaars!

Onze kaarsen hebben een luxe uitstraling door de mooie kristal structuur en zijn uitermate geschikt om te bedrukken met een Foto, logo en/of tekst.

U kunt een kaars laten maken met een eigen Tekst, Foto of Logo.geheel met eigen ontwerp.

 Dit is een leuk idee voor:

 • Iemand die gaat trouwen.
 • Verjaardag (Sarah/Abraham).
 • Een collega die weg gaat of met pensioen.
 • Iemand waarvan je houdt.
 • Iemand die je een hart onder de riem wilt steken.
 • Ter nagedachtenis aan een dierbare.


Bedrukte kaars als relatiegeschenk

Relatiegeschenken brengen uw bedrijf steeds weer onder de aandacht bij uw (potentiële) klanten. Een goed relatiegeschenk moet daarom perfect passen bij de uitstraling van uw bedrijf. Heeft u al eens gedacht aan een bedrukte kaars met uw logo als relatiegeschenk? De kaars is tijdloos en zal vaak geruime tijd bij iemand op z'n bureau staan. Neem contact op met ons en vraag naar de voorwaarden en prijzen.
 

Bedrukte kaars als trouwbedankje

Wilt u de gasten van uw bruiloft bedanken? Dan kan op verschillende manieren, vroeger deden we dit met bruidssuiker. Heeft u wel eens gedacht aan een bedrukte kaars met een foto van u en uw partner, of met een speciale tekst?
Neem contact op met ons en vraag naar de voorwaarden en prijzen.

In memoriam kaars

De minder leuke momenten van het leven is iemand achterlaten die u dierbaar is. Ook voor deze momenten is een bedrukte kaars een mooie herinnering.
Neem contact op met ons en vraag naar de voorwaarden en prijzen.

Kaars op maat

Wilt u een kaars op maat als relatiegeschenk? Ook dit is geen probleem. Neem contact op met de klantenservice en vertel wat u precies wilt. Hou wel rekening met een levertijd van 4 tot 6 weken.
Neem contact op met ons en vraag naar de voorwaarden en prijzen.

Kaarsen bedrukken met een foto, logo en/of tekst, is de specialiteit van de online kaarsenwinkel

Ieder ontwerp mogelijk

Buiten onze standaard teksten en -foto's is ieder persoonlijk ontwerp op de fotokaars of tekstkaars mogelijk. Door de transfer techniek is niets te ingewikkeld en zal ieder detail zichtbaar zijn. Je hebt dan ook altijd een unieke kaars waarvan er geen tweede in de wereld bestaat. Een met zorg uitgekozen geschenk waarmee u de ontvanger van de bedrukte kaars laat zien hoeveel deze voor u betekent.

Al onze fotokaarsen en tekstkaarsen hebben een stabiel draagvlak, dat de veiligheid bevordert. Je kunt het geschenk van de fotokaars of tekstkaars completeren met onze unieke accessoires

Zoals al onze kaarsen worden ook onze bedrukte kaarsen ambachtelijk gemaakt en met de hand gegoten. Onze grondstof is stearine, een natuurproduct dat niet druipt, weinig roet produceert en geen parfum bevat. Stearine kaarsen hebben een langere brandduur dan standaard kaarsen.

Druktechniek van de kaarsen

De foto wordt op de kaars vastgelegd door middel van de watertransfer techniek. Dit houdt in dat een exacte kopie van je foto op de kaars overgebracht wordt waarbij details goed zichtbaar blijven.

Doordat we onze kaarsen gieten met kristalstearine, een natuurproduct dat niet druipt, blijven de kaarsen prachtig om naar te kijken en komen de foto's niet onder een laag kaarsvet te liggen. Daarbij brandt een stearine kaars langer dan een standaard kaars. Ook als je de kaars niet aan wil steken blijven de kleuren door de jaren heen helder en mooi, mits de kaars niet in de volle zon staat. Omdat de kaarsen een brede onderkant hebben, staan ze stabiel en veilig.

Bij onze accessoires vind je mondgeblazen kaarsenschalen en handgemaakt aardewerk. Deze producten zijn al een cadeau op zich en zullen de fotokaars een bijzonder mooie ondergrond bieden.

Speciale wensen of grote orders

Neemt u voor speciale wensen of grote orders zoals promotie doeleinden of zakelijke relaties even contact met ons op. Voor grote orders hanteren wij aantrekkelijke tarieven. Houd u echter wel rekening met een levertijd van 3 tot 4 weken.

Vanaf 100 stuks worden de kaarsen gedrukt middels zeefdruk techniek.