Clicky

Categorieën
Uw winkelwagen

Fotokaarsen

Model: fotokaars
Fotokaars Love te bedrukken met je mooiste foto, logo en/of leukste tekstAfmetingen: Ø100x200mmBranduren: 120 uurKleur: wit of ivoor..
27,50 Excl. BTW:22,73
Model: fotokaars
Fotokaars te bedrukken met je mooiste foto, logo en/of leukste tekstAfmetingen: Ø100x200mmBranduren: 120 uurKleur: wit of ivoor..
27,50 Excl. BTW:22,73
Model: fotokaars
Fotokaars te bedrukken met je mooiste foto, logo en/of leukste tekstAfmetingen: Ø100x300mmBranduren: 150 uurKleur: wit of ivoor..
31,50 Excl. BTW:26,03
Model: fotokaars
Fotokaars te bedrukken met je mooiste foto, logo en/of leukste tekstAfmetingen: Ø70x200mmBranduren: 70 uurKleur: wit en ivoor..
21,50 Excl. BTW:17,77
Model: fotokaars
Fotokaars te bedrukken met een mooie foto en de naam van je lieve poes of katAfmetingen: Ø100x200mmBranduren: 120 uurKleur: wit..
27,50 Excl. BTW:22,73
Model: fotokaars
Fotokaars te bedrukken met een mooie foto en de naam van je trouwe viervoeterAfmetingen: Ø100x200mmBranduren: 120 uurKleur: wit..
27,50 Excl. BTW:22,73
Model: fotokaars
Fotokaars model vierkant, te bedrukken met je mooiste foto, logo en/of leuke tekstAfmetingen: 70x70x200mmKleur: wit ..
23,95 Excl. BTW:19,79
Model: fotokaars
Fotokaars te bedrukken met je mooiste foto, logo en/of leukste tekstAfmetingen: Ø70x350mmBranduren: 180 uurKleur: ivoor..
32,50 Excl. BTW:26,86
Model: fotokaars
Fotokaars te bedrukken met je mooiste foto en/of leukste tekstAfmetingen: Ø80x250mmBranduren: 122 uurKleur: wit en ivoor..
23,50 Excl. BTW:19,42
Model: fotokaars
Fotokaars te bedrukken met je mooiste foto en/of leukste tekstAfmetingen: Ø70x200mmKleur: wit en ivoor..
21,50 Excl. BTW:17,77
Model: fotokaars
Fotokaars te bedrukken met je mooiste foto, logo en/of leukste tekstAfmetingen: Ø80x150mmBranduren: 67 uurKleur: wit en ivoor..
21,50 Excl. BTW:17,77
Model: fotokaars
Fotokaarsmodel golf hoog, te bedrukken met je mooiste foto, logo en/of leuke tekstModel: golf hoogAfmetingen: 100x30x180mmBranduren: 9 uurKleur: wit..
20,95 Excl. BTW:17,31
Model: fotokaars
Fotokaars hart, met kristalstructuur, te bedrukken met je mooiste foto en/of leukste tekst.U kunt de foto gewoon in het originele formaat uploaden, wij maken er dan een mooie ovale uitsnede van. Wilt u de foto liever in zijn originele formaat op de kaars dan is dat geen probleem, u kunt uw wensen opgeven bij ontwerpverzoeken.Wilt u alleen tekst op de kaars kijk dan bij onze tekstkaarsen, die zijn leverbaar in meerdere kleuren.Afmetingen: 80x20x80mmBranduren: 3 uur Kleur: wit..
15,95 Excl. BTW:13,18
Weergeven 1 t/m 13 van in totaal 13

Kaarsen bedrukken met een foto, logo en/of tekst, is de specialiteit van de online kaarsenwinkel

Je eigen gepersonaliseerde en unieke fotokaars bestel je eenvoudig bij deonlinekaarsenwinkel.nl. Wij bieden een ruime keuze aan fotokaarsen: dik of dun, rond of vierkant, groot of klein, lang of kort, alles is mogelijk.

Buiten onze standaard teksten en foto's is ieder persoonlijk ontwerp op een fotokaars of tekstkaars mogelijk.

Door de transfer techniek waarmee wij de kaarsen bedrukken is niets te ingewikkeld en zal ieder detail zichtbaar zijn op de kaars. Je hebt dan ook altijd een unieke persoonlijke fotokaars waarvan er geen tweede in de wereld bestaat.

Een met zorg uitgekozen geschenk waarmee u de ontvanger van deze bijzondere bedrukte kaars laat zien hoeveel deze voor u betekent.

Al onze fotokaarsen en tekstkaarsen hebben een stabiel draagvlak, dat de veiligheid bevordert. Je kunt het geschenk van de fotokaars of tekstkaars completeren met onze unieke accessoires. Kies uit diverse mooie kaarsenschalen, onderzetters, of luxe kandelaars.


Fotokaarsen zijn persoonlijk en waardevol.

De kaarsen zijn uniek en bestaan altijd uit een waardevolle boodschap voor zowel de gever als de ontvanger.

Of je nu een herinnering wil meegeven aan een unieke gelegenheid zoals je huwelijk of jubileum of een moment wil vastleggen zoals een geboorte of overlijden, een fotokaars maakt iedere gelegenheid bijzonder.


Je eigen ontwerp

Doordat we ons gespecialiseerd hebben in het maken van fotokaarsen, kunnen we je altijd vakkundig adviseren.

We hebben onze eigen collectie aan ontwerpen die we kunnen vastleggen op een kaars, denk hierbij bijvoorbeeld aan een doopplechtigheid, babyshower of trouwerij, maar je kunt natuurlijk ook je eigen ontwerp laten aanbrengen op een van onze fotokaarsen.

Dit is wat een fotokaars zo ontzettend leuk maakt.

Zo kun je de opening van je nieuwe bedrijfspand op een fotokaars laten vastleggen, maar ook  een vijfentwintig jarig jubileum, een foto van het gouden bruidspaar, de viering van een vriendschap, je favoriete motor of je lievelingshuisdier.

Het geven van een fotokaars is bijna even geweldig als het krijgen ervan.


Prachtige afbeelding

De foto wordt op de kaars vastgelegd door middel van de  transfer techniek. 

Dit houdt in dat een exacte kopie van je foto op de kaars overgebracht wordt waarbij details goed zichtbaar blijven. 

Het mooie aan bedrukte kaarsen is dat ze er net zo mooi uitzien wanneer ze gewoon worden neergezet als wanneer ze branden, zodat je kunt kiezen of ze moeten worden aangestoken of gewoon voor sier of als aandenken moeten worden bewaard.

Decoreer je jouw huis met een sfeervolle kaars met foto of tekst!  Of maak je iemand blij met een persoonlijke tekstkaars en/of Fotokaars.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.