Kaarsen Bedrukken

Kaarsen bedrukken met een foto, logo en/of tekst, is de specialiteit van de online kaarsenwinkel

Ieder ontwerp is mogelijk

Je eigen gepersonaliseerde en unieke fotokaars maak je eenvoudig en snel op deonlinekaarsenwinkel.nl. Wij bieden een ruime keuze aan fotokaarsen: dik of dun, rond of vierkant, groot of klein, lang of kort, alles is mogelijk. Buiten onze standaard teksten en foto's is ieder persoonlijk ontwerp op een fotokaars of tekstkaars mogelijk. Door de transfer techniek waarmee wij de kaarsen bedrukken is niets te ingewikkeld en zal ieder detail zichtbaar zijn op de kaars. Je hebt dan ook altijd een unieke persoonlijke fotokaars waarvan er geen tweede in de wereld bestaat. Een met zorg uitgekozen geschenk waarmee u de ontvanger van deze bijzondere bedrukte kaars laat zien hoeveel deze voor u betekent.

Al onze fotokaarsen en tekstkaarsen hebben een stabiel draagvlak, dat de veiligheid bevordert. Je kunt het geschenk van de fotokaars of tekstkaars completeren met onze unieke accessoires. Kies uit diverse mooie kaarsenschalen, onderzetters, of luxe kandelaars.

Fotokaarsen zijn persoonlijk en waardevol.

Fotokaarsen en ook tekstkaarsen zijn een plezier om te maken. De kaarsen zijn uniek en bestaan altijd uit een waardevolle boodschap voor zowel de gever als de ontvanger. Of je nu een herinnering wil meegeven aan een unieke gelegenheid zoals je huwelijk of jubileum of een moment wil vastleggen zoals een geboorte of overlijden, een fotokaars maakt iedere gelegenheid bijzonder.

Je eigen ontwerp

Doordat we ons gespecialiseerd hebben in het maken van fotokaarsen, kunnen we je altijd vakkundig adviseren. We hebben onze eigen collectie aan ontwerpen die we kunnen vastleggen op een kaars, denk hierbij bijvoorbeeld aan een doopplechtigheid, babyshower of trouwerij, maar je kunt natuurlijk ook je eigen ontwerp laten aanbrengen op een van onze fotokaarsen. Dit is wat een fotokaars zo ontzettend leuk maakt. Zo kun je de opening van je nieuwe bedrijfspand op een fotokaars laten vastleggen, maar ook  een vijfentwintig jarig jubileum, een foto van het gouden bruidspaar, de viering van een vriendschap, je favoriete motor of je lievelingshuisdier. Het geven van een fotokaars is bijna even geweldig als het krijgen ervan.

Prachtige afbeelding

De foto wordt op de kaars vastgelegd door middel van de  transfer techniek. Dit houdt in dat een exacte kopie van je foto op de kaars overgebracht wordt waarbij details goed zichtbaar blijven. Het mooie aan bedrukte kaarsen is dat ze er net zo mooi uitzien wanneer ze gewoon worden neergezet als wanneer ze branden, zodat je kunt kiezen of ze moeten worden aangestoken of gewoon voor sier of als aandenken moeten worden bewaard.

 Decoreer je jouw huis met een sfeervolle kaars met foto of tekst!  Of maak je iemand blij met een persoonlijke tekstkaars en/of Fotokaars.