Menu
Je winkelwagen

Fotokaars 70x200

Fotokaars 70x200
Fotokaars 70x200
Fotokaars 70x200
Fotokaars 70x200
Fotokaars 70x200

Het bestellen van je gepersonaliseerde Fotokaars is eenvoudig:

 1. Kies een kaarskleur.
 2. Upload je Foto: Kies je favoriete foto en upload deze naar onze website.
 3. Voeg Tekst Toe (Optioneel): Voeg een naam, datum of speciale boodschap toe om je kaars nog persoonlijker te maken.
 4. Kies een lettertype en kleur tekst.
 5. Ontwerpverzoeken (optioneel) :  Voor als u bijvoorbeeld de tekst boven de foto wilt.
 6. Bestel en Geniet: Plaats je bestelling, en wij zullen met zorg je unieke Fotokaars maken en bezorgen.

Productinformatie:

Ontwerp Jouw Herinneringen met de Fotokaars 70x200 - Een Uniek Geschenk voor Elke Gelegenheid!

Wil je een speciaal moment vereeuwigen? Zoek niet verder! Onze Fotokaars 70x200 biedt een betoverende manier om jouw meest dierbare herinneringen te vieren.

Met deze kaars kun je jouw eigen foto laten drukken op een prachtige kaars van 70x200 mm. Of het nu gaat om een romantisch huwelijksmoment, de schattige glimlach van je kinderen, of een mijlpaal die je altijd wilt onthouden, onze gepersonaliseerde fotokaars is een tijdloos geschenk dat de tand des tijds zal doorstaan.


Waarom zou je kiezen voor onze Fotokaars 70x200?

 1. Uniek en Persoonlijk: Maak een blijvende indruk met een kaars die speciaal voor jou is ontworpen. Voeg je eigen foto toe en creëer een uniek stukje decoratie dat je nergens anders zult vinden.
 2. Perfect Cadeau: Of je nu een verjaardagscadeau, jubileumgeschenk, of een aandenken aan een bijzonder moment zoekt, onze fotokaars is de ideale keuze. Het zal zeker een glimlach toveren op het gezicht van de ontvanger.


 • Afmetingen: Ø70x200mm
 • Branduren: 70 uur
 • Kleur: wit en ivoor

22,50
Excl. BTW: 18,60

Beschikbare opties:

Kies een bestand of sleep het hierheen.

Creëer Onvergetelijke Herinneringen met Onze Bedrukte Fotokaarsen

Voor wie wil jij een adembenemende, op maat gemaakte kaars met een prachtige foto en/of een betekenisvolle tekst creëren?

Wil je een speciale vriend of vriendin, die een voorliefde heeft voor kaarsen, verrassen met een origineel en persoonlijk geschenk?

Of ben je op zoek naar een uniek cadeau voor de verjaardag van je vader of moeder?

Onze bedrukte fotokaarsen zijn het perfecte antwoord op al deze vragen.

Waarom zou je voor onze fotokaarsen kiezen?

 1. Volledig Aanpasbaar: Jij hebt de touwtjes in handen. Je kunt jouw favoriete foto uploaden en deze laten vereeuwigen op de kaars, samen met de naam van de ontvanger of een hartverwarmende boodschap.
 2. Voor Persoonlijk en Professioneel Gebruik: Of het nu voor vrienden en familie is of als relatiegeschenk of zakelijke promotie, je kunt zelfs je bedrijfslogo op een kaars laten afdrukken.
 3. Unieke Decoratie: Niet alleen voor speciale gelegenheden, maar ook als een blijvende herinnering aan belangrijke momenten in je leven. Denk aan die bijzondere gebeurtenis of je favoriete huisdier als opvallende blikvanger in je huis, een prachtig alternatief voor een fotolijst.

Eén ding is zeker: een fotokaars past bij elke gelegenheid!

Ontdek de magie van onze bedrukte fotokaarsen en geef jouw dierbaren, of jezelf, een geschenk dat niet alleen licht brengt, maar ook warmte en blijvende herinneringen. Bestel vandaag nog en laat de kaarsen de verhalen vertellen.

Tags: foto, fotokaars