Menu
Je winkelwagen

Lampionkaarsen

Model: lampion
Sfeervolle Lampionkaars met een abstracte print.Ontdek elegantie in eenvoud met onze 'Abstract Black Lampion' lampionkaars. Creëer een betoverende sfeer met deze prachtige kaars, die zowel een verfijnde decoratie als een subtiele lichtbron is. Breng een vleugje mysterie in huis en geniet van de warme gloed van deze lampionkaars.Deze bijzondere sfeervolle kaars holt langzaam uit naarmate hij langer brand.Als de kaars aan de binnenzijde is opgebrand, dan kunt u er nog een waxinelichtje in plaatsen. Zo heeft u nog langer plezier van de kaars.Afmetingen: Ø10x12cmBranduren: 65..
12,50 Excl. BTW:10,33
Model: lampion
Sfeervolle Lampionkaars met Aquatic leaf print.Deze bijzondere sfeervolle kaars holt langzaam uit naarmate hij langer brand.Als de kaars aan de binnenzijde is opgebrand, dan kunt u er nog een waxinelichtje in plaatsen. Zo heeft u nog langer plezier van de kaars.Afmetingen: Ø10x12cmBranduren: 65..
12,50 Excl. BTW:10,33
Model: lampion
Sfeervolle Lampionkaars met Bamboo print.Deze bijzondere sfeervolle kaars holt langzaam uit naarmate hij langer brand.Als de kaars aan de binnenzijde is opgebrand, dan kunt u er nog een waxinelichtje in plaatsen. Zo heeft u nog langer plezier van de kaars.Afmetingen: Ø10x12cmBranduren: 65..
12,50 Excl. BTW:10,33
Model: lampion
Sfeervolle Lampionkaars met Cactus print.Deze bijzondere sfeervolle kaars holt langzaam uit naarmate hij langer brand.Als de kaars aan de binnenzijde is opgebrand, dan kunt u er nog een waxinelichtje in plaatsen. Zo heeft u nog langer plezier van de kaars.Afmetingen: Ø10x12cmBranduren: 65..
12,50 Excl. BTW:10,33
Model: lampion
Sfeervolle Lampionkaars met Cockatoo print.Deze bijzondere sfeervolle kaars holt langzaam uit naarmate hij langer brand.Als de kaars aan de binnenzijde is opgebrand, dan kunt u er nog een waxinelichtje in plaatsen. Zo heeft u nog langer plezier van de kaars.Afmetingen: Ø10x12cmBranduren: 65..
12,50 Excl. BTW:10,33
Model: lampion
Sfeervolle Lampionkaars met Flamengo print.Deze bijzondere sfeervolle kaars holt langzaam uit naarmate hij langer brand.Als de kaars aan de binnenzijde is opgebrand, dan kunt u er nog een waxinelichtje in plaatsen. Zo heeft u nog langer plezier van de kaars.Afmetingen: Ø10x12cmBranduren: 65..
12,50 Excl. BTW:10,33
Model: lampion
Sfeervolle Lampionkaars met Flamengo white  print.Deze bijzondere sfeervolle kaars holt langzaam uit naarmate hij langer brand.Als de kaars aan de binnenzijde is opgebrand, dan kunt u er nog een waxinelichtje in plaatsen. Zo heeft u nog langer plezier van de kaars.Afmetingen: Ø10x12cmBranduren: 65..
12,50 Excl. BTW:10,33
Model: lampion
Sfeervolle Lampionkaars met Flamingo Jungle print.Deze bijzondere sfeervolle kaars holt langzaam uit naarmate hij langer brand.Als de kaars aan de binnenzijde is opgebrand, dan kunt u er nog een waxinelichtje in plaatsen. Zo heeft u nog langer plezier van de kaars.Afmetingen: Ø10x12cmBranduren: 65..
12,50 Excl. BTW:10,33
Model: lampion
Sfeervolle Lampionkaars met Flower black  print.Deze bijzondere sfeervolle kaars holt langzaam uit naarmate hij langer brand.Als de kaars aan de binnenzijde is opgebrand, dan kunt u er nog een waxinelichtje in plaatsen. Zo heeft u nog langer plezier van de kaars.Afmetingen: Ø10x12cmBranduren: 65..
12,50 Excl. BTW:10,33
Model: lampion
Sfeervolle Lampionkaars met Flower yellow  print.Deze bijzondere sfeervolle kaars holt langzaam uit naarmate hij langer brand.Als de kaars aan de binnenzijde is opgebrand, dan kunt u er nog een waxinelichtje in plaatsen. Zo heeft u nog langer plezier van de kaars.Afmetingen: Ø10x12cmBranduren: 65..
12,50 Excl. BTW:10,33
Model: lampion
Sfeervolle Lampionkaars met Kingfisher print.Deze bijzondere sfeervolle kaars holt langzaam uit naarmate hij langer brand.Als de kaars aan de binnenzijde is opgebrand, dan kunt u er nog een waxinelichtje in plaatsen. Zo heeft u nog langer plezier van de kaars.Afmetingen: Ø10x12cmBranduren: 65..
12,50 Excl. BTW:10,33
Model: lampion
Sfeervolle Lampionkaars met leaf black print.Deze bijzondere sfeervolle kaars holt langzaam uit naarmate hij langer brand.Als de kaars aan de binnenzijde is opgebrand, dan kunt u er nog een waxinelichtje in plaatsen. Zo heeft u nog langer plezier van de kaars.Afmetingen: Ø10x12cmBranduren: 65..
12,50 Excl. BTW:10,33
Model: lampion
Sfeervolle Lampionkaars met Parrot print.Deze bijzondere sfeervolle kaars holt langzaam uit naarmate hij langer brand.Als de kaars aan de binnenzijde is opgebrand, dan kunt u er nog een waxinelichtje in plaatsen. Zo heeft u nog langer plezier van de kaars.Afmetingen: Ø10x12cmBranduren: 65..
12,50 Excl. BTW:10,33
Model: lampion
Sfeervolle Lampionkaars met Round leaf print.Deze bijzondere sfeervolle kaars holt langzaam uit naarmate hij langer brand.Als de kaars aan de binnenzijde is opgebrand, dan kunt u er nog een waxinelichtje in plaatsen. Zo heeft u nog langer plezier van de kaars.Afmetingen: Ø10x12cmBranduren: 65..
12,50 Excl. BTW:10,33
Weergeven 1 t/m 14 van in totaal 14

Lampionkaarsen zijn de nieuwe trend!

In onze categorie lampionkaarsen vind je een betoverende reeks kaarsen die zowel decoratief als functioneel zijn. Lampionkaarsen zijn een sublieme keuze om een warme, gastvrije sfeer te creëren voor allerlei gelegenheden. Van tuinfeesten tot romantische diners, deze kaarsen zijn perfect om je buitenruimte of interieur te verfraaien. Verken onze lampionkaarsen voor een vleugje magie en een sfeer die de zintuigen betovert.

Deze unieke kaarsen hollen vanzelf steeds verder uit als ze branden en geven een sfeervolle verlichting door hun stuk voor stuk schitterende opdruk.