Menu
Je winkelwagen

Windlichten

Model: Windlicht
Luxe groot windlicht handgemaakt van kaarsvet in de kleur bordeaux. Met een mooi marmereffect wat word versterkt als hij brandDe windlichten kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.Zet een blanco refill in je windlicht, dit om te voorkomen dat je windlicht aan de zijkant gaat smelten. Afmetingen: Ø140x240mmLet op! Deze windlicht is licht beschadigd..
6,50 Excl. BTW:5,37
Model: Windlicht
Luxe windlicht handgemaakt van kaarsvet in de kleur blauw. Met een mooi marmereffect wat word versterkt als hij brandDe windlichten kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.Zet een blanco refill in je windlicht, dit om te voorkomen dat je windlicht aan de zijkant gaat smelten. Afmetingen: Ø100x130mm..
7,50 Excl. BTW:6,20
Model: Windlicht
Luxe windlicht handgemaakt van kaarsvet in de kleur bordeaux. Met een mooi marmereffect wat word versterkt als hij brandDe windlichten kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.Zet een blanco refill in je windlicht, dit om te voorkomen dat je windlicht aan de zijkant gaat smelten. Afmetingen: Ø100x130mm..
7,50 Excl. BTW:6,20
Model: Windlicht
Luxe windlicht handgemaakt van kaarsvet in de kleur lila. Met een mooi marmereffect wat word versterkt als hij brandDe windlichten kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.Zet een blanco refill in je windlicht, dit om te voorkomen dat je windlicht aan de zijkant gaat smelten. Afmetingen: Ø100x130mm..
7,50 Excl. BTW:6,20
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4

Windlichten gemaakt van 100% plantaardige was.

Windlicht nodig?, koop er een van kaarsvet!, het zijn blikvangers, zelfs als ze niet branden.

Windlichten zijn echt onmisbaar voor een sfeervolle tuin en interieur.  Een mooi windlicht met een kaarsje is een echte sfeermaker voor zowel voor binnen als buiten. Een klein windlicht zorgt voor een knusse en gezellige sfeer op tafel, terwijl de grote windlichten goed tot hun recht komen op de vloer of buiten op het terras.

Het is heerlijk nagenieten van een zomerse avond in de tuin met een mooi sfeervol windlicht.

De windlichten zijn zowel binnen als buiten te gebruiken!


Bekijk deze bijzonder mooie windlichten op Youtube!