Menu
Je winkelwagen

Geurbranders bolsius creations

Merk: Bolsius Model: waxments brander
Waxmelts brander van Bolsius.Zorgt voor een optimale geurervaring bij het gebruik van de waxmelts.Merk: BolsiusAfmetingen: Ø97x114mmKleur: lichtrozeMateriaal: Keramiek..
9,00 Excl. BTW:7,44
Merk: Bolsius Model: waxments brander
Waxmelts brander van Bolsius.Zorgt voor een optimale geurervaring bij het gebruik van de waxmelts.Merk: BolsiusAfmetingen: Ø97x114mmKleur: ZandMateriaal: Keramiek..
9,99 Excl. BTW:8,26
Merk: Bolsius Model: waxments brander
De vernieuwde waxmelts brander van Bolsius.Zorgt voor een optimale geurervaring bij het gebruik van de waxmelts.Stijlvol en uniek design, uitgevoerd in neutraal wit. Past in ieder interieur.Merk: BolsiusAfmetingen: 94 x 94 x 123 mm (lxbxh)Kleur: WitMateriaal: Keramiek..
6,39 Excl. BTW:5,28
Merk: Bolsius Model: waxments brander
De vernieuwde waxmelts brander van Bolsius.Zorgt voor een optimale geurervaring bij het gebruik van de waxmelts.Stijlvol en uniek design, uitgevoerd in neutraal wit. Past in ieder interieur.Merk: BolsiusAfmetingen: 85 x 85 x 125 mm (lxbxh)Kleur: WitMateriaal: Keramiek..
6,39 Excl. BTW:5,28
Merk: Bolsius Model: waxmelts
Bolsius Accents Waxmelts Giftset A TOUCH OF SUN.Inhoud:1 Bolsius Brander1 Geurchip  Het gewicht van deze geurchips is 495 gram en de geurtijd is tot wel 30 uren.Doe de chip in de brander, steek een theelicht aan en geniet binnen een paar minuten van de vrijkomende geur...
8,95 Excl. BTW:7,40
Merk: Bolsius Model: waxmelts
Bolsius Accents Waxmelts Giftset WELCOME HOME.Inhoud:1 Bolsius Brander1 Geurchip  Het gewicht van deze geurchips is 495 gram en de geurtijd is tot wel 30 uren.Doe de chip in de brander, steek een theelicht aan en geniet binnen een paar minuten van de vrijkomende geur...
8,95 Excl. BTW:7,40
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6

Bolsius Creations geurbranders

De Bolsius Creations geurbranders zijn de nieuwste trend op het gebied van geurkaarsen.

Met een Bolsius Creations geurchip en een Bolsius geurbrander heeft u binnen enkele minuten een heerlijke geur in huis.

Een geur die u geheel naar eigen wens kunt samenstellen uit verschillende aroma’s!

De geurchips of waxmelts plaatst u bovenop de geurbrander en door de warmte van het theelicht smelten de geurchips, waardoor de aroma’s zich verspreiden door uw huis.

De geurbranders zijn in de kleur wit en als vierkant of ellips vorm verkrijgbaar, tevens is er de starter set compleet met geurchips.