Menu
Winkelwagen

Design Kaarsen

Design kaarsen van Flügel.

Elke Flügel kaars is handgemaakt, u koopt dus een echt unieke kaars.. Deze design kaarsen worden gekenmerkt door het gebruik van een hoge kwaliteit grondstoffen en hebben een afwerking tot in het kleinste detail. Ze worden geleverd met echtheidscertificaat. Een design kaars van Flügel is een ideaal cadeau of als blikvanger in uw eigen interieur.

Model: design kaars
Handgemaakte design kaars van Flügel, type Aida in de kleuren groen/zwart.Deze bolkaars is met de hand versiert en de designkaars heeft een doorsnede van 10 centimeter en is een echte blikvanger in ieder interieur.De Flügel design kaarsen zijn van hoge kwaliteit en van 100% natuurlijke producten gemaakt.Plaats deze design kaars op een mooie glazen schaal of kandelaar en vul dit eventueel aan met decoratie steentjes. Prijs is excl schaal!..
€13,95 Excl. BTW:€11,53
Model: design kaars
Handgemaakte design kaars type Aida in de kleuren groen/zwart.Deze bolkaars is met de handgeschilderd en de design kaars heeft een doorsnede van 12 centimeter en is een blikvanger in elke woonkamer.De design kaarsen zijn van hoge kwaliteit en 100% natuurlijke producten gemaakt.Plaats deze design kaars op een mooie glazen schaal of kandelaar en vul dit eventueel aan met decoratie steentjes.prijs is excl schaal..
€17,95 Excl. BTW:€14,83
Model: design kaars
Zeer exclusieve design kaars type Poesie in de kleur zwart en roze met zilvergrijs biesje in bloem vorm en afgewerkt met een hoogglans lak. Deze design kaars kenmerkt zich in vorm, design en kwaliteit door gebruik van de beste grondstoffen, de design kaars wordt met de handgemaakt en beschilderd dit maakt de kaars zo uniek en exclusief. De design kaars poesie heeft  een grote vlam maar deze walmt niet.Deze mooie design kaars is een echte blikvanger in elk interieur.Prijs is excl schaal!..
€11,50 Excl. BTW:€9,50
Model: design kaars
Deze mooie design kaars van Flugel type puro is 10 centimeter groot in de kleuren wit en oranje. Deze bolkaars is mat afgewerkt en met de hand gemaakt en geschilderd. De design kaars word gemaakt van 100% natuurlijke producten.Prijs is excl schaal!..
€9,95 Excl. BTW:€8,22
Model: design kaars
Deze mooie design kaars van Flugel type puro is 10 centimeter groot in de kleuren wit en roze.Deze bolkaars is mat afgewerkt en met de hand gemaakt en geschilderd. De design kaars word gemaakt van 100% natuurlijke producten.Prijs is excl schaal!..
€9,95 Excl. BTW:€8,22
Model: design kaars
Deze aparte design kaars type Spirit heeft een groene kleur met een zilvergrijs biesje in het midden van de bolkaars, de kaars is afgewerkt met een hoogglans lak. Deze design kaars kenmerkt zich in vorm, design en kwaliteit door gebruik van de beste grondstoffen. De design kaars heeft een doorsnede van 10 centimeter en brand circa 25 uur.Afmetingen: Ø 10cmPrijs is excl schaal!..
€11,50 Excl. BTW:€9,50
Model: design kaars
Deze aparte design kaars type Spirit heeft een groene kleur met een zilvergrijs biesje in het midden van de bolkaars, de kaars is afgewerkt met een hoogglans lak. Deze design kaars kenmerkt zich in vorm, design en kwaliteit door gebruik van de beste grondstoffen. De design kaars heeft een doorsnede van 12 centimeter en brand circa 50 uur.Prijs is excl schaal!..
€17,95 Excl. BTW:€14,83