Menu
Je winkelwagen

Design Kaarsen

Model: design kaars
Handgemaakte design kaars type Aida in de kleuren groen/zwart.Deze bolkaars is met de handgeschilderd en de design kaars heeft een doorsnede van 12 centimeter en is een blikvanger in elke woonkamer.De design kaarsen zijn van hoge kwaliteit en 100% natuurlijke producten gemaakt.Plaats deze design kaars op een mooie glazen schaal of kandelaar en vul dit eventueel aan met decoratie steentjes.prijs is excl schaal..
17,95 Excl. BTW:14,83
Model: design kaars
Deze mooie design kaars van Flugel type puro is 10 centimeter groot in de kleuren wit en oranje. Deze bolkaars is mat afgewerkt en met de hand gemaakt en geschilderd. De design kaars word gemaakt van 100% natuurlijke producten.Prijs is excl schaal!..
9,95 Excl. BTW:8,22
Model: design kaars
Deze mooie design kaars van Flugel type puro is 10 centimeter groot in de kleuren wit en roze.Deze bolkaars is mat afgewerkt en met de hand gemaakt en geschilderd. De design kaars word gemaakt van 100% natuurlijke producten.Prijs is excl schaal!..
9,95 Excl. BTW:8,22
Model: design kaars
Deze aparte design kaars type Spirit heeft een groene kleur met een zilvergrijs biesje in het midden van de bolkaars, de kaars is afgewerkt met een hoogglans lak. Deze design kaars kenmerkt zich in vorm, design en kwaliteit door gebruik van de beste grondstoffen. De design kaars heeft een doorsnede van 12 centimeter en brand circa 50 uur.Prijs is excl schaal!..
17,95 Excl. BTW:14,83
Model: design kaars
Deze mooie design kaars van Flugel type Miro is 8 centimeter groot in de kleuren wit en roze. Deze bolkaars is met de handgemaakt en geschilderd, en met glans afgewerkt De design kaars word gemaakt van 100% natuurlijke producten.Prijs is excl schaal!..
8,95 Excl. BTW:7,40
Model: design kaars
Handgemaakte design kaars Charisma in de kleuren zwart/wit met in het midden een mooi oog, deze bolkaars is met de hand versierd. De design kaars heeft doorsnede van 10 centimeter en is een blikvanger in elke woonkamer.De kaars is van hoge kwaliteit en van 100% natuurlijke producten gemaakt.Plaats deze design kaars op deze mooie bladvormige schaal en leg er wat mooie decoratie steentjes omheen. Prijs is incl. schaal!..
23,50 Excl. BTW:19,42
Model: design kaars
Handgemaakte design kaars type Charisma in de kleuren rood/goud met in het midden een mooi oog, deze bolkaars is met de hand versierd. De design kaars heeft doorsnede van 10 centimeter en is een blikvanger in elke woonkamer.De kaars is ;van hoge kwaliteit en van 100% natuurlijke producten gemaakt.Plaats deze design kaars op een mooie glazen schaal met mooie decoratie steentjes.Prijs is excl schaal!..
13,95 Excl. BTW:11,53
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7

Design kaarsen van Flügel.

Elke Flügel kaars is handgemaakt, u koopt dus een echt unieke kaars.
Deze design kaarsen worden gekenmerkt door het gebruik van een hoge kwaliteit grondstoffen en hebben een afwerking tot in het kleinste detail.
Een design kaars van Flügel is een ideaal cadeau of als blikvanger in uw eigen interieur.