• Maatwerk product

  • Lage verzendkosten

  • Persoonlijke Service

  • Snelle Levering

Design Kaarsen

Design kaarsen van Flügel.

Elke Flügel kaars is handgemaakt, u koopt dus een echt unieke kaars.. Deze design kaarsen worden gekenmerkt door het gebruik van een hoge kwaliteit grondstoffen en hebben een afwerking tot in het kleinste detail. Ze worden geleverd met echtheidscertificaat. Een design kaars van Flügel is een ideaal cadeau of als blikvanger in uw eigen interieur.

Flügel designkaarsen is gevestigd in Montabaur te Duitsland, daar werkt gekwalificeerd personeel die voor u de kaarsen maken al sinds 1792.

Zij maken met de hand de mooiste kaarsen in verschillende prijsklassen. De ontwerpen zijn perfect tot in de puntjes uitgewerkt en worden gemaakt met verschillende technieken. De kaarsen worden uit fascinatie voor licht en design en een stijlvolle ambiance voor u gemaakt.

Elke kaars is vakkundig en met de hand gemaakt. Ze hebben opmerkelijk veel kenmerken en zijn daardoor uniek en worden van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen gemaakt. Nadat elke kaars klaar is komt er een speciale vernis overheen om de uitstraling van de kaars nog mooier uit te laten komen.

Elk ontwerp van Flügel komt van eigen hand. Het zéér uitgebreide assortiment in allerlei designs is een sieraad in je huis. De kwaliteit van de met de hand afgewerkte kaarsen zorgt voor een rustige en lange brandduur.