Clicky

Categorieën
Uw winkelwagen

Blog van de online kaarsenwinkel RSS Feed

26 apr. Wat kan ik allemaal op een kaars laten afdrukken?
1 1059
Deze vraag krijgen we regelmatig bij de online kaarsenwinkel.De mogelijkheden zijn legio.Het kan een foto zijn van een familielid, vriend of vriendin die je een uniek persoonlijk cadeau wilt geven. Of misschien wil je je lieve huisdier afgedrukt zien op een kaars, zodat je die voor sier in je woonkamer kunt zetten i.p.v een fotolijstje.Misschien he..
13 okt. Kerstcadeaus
0 1229
Elke kerst is het weer hetzelfde liedje!Wat geef ik dit jaar weer als kerstcadeau aan mijn Vader, moeder, vriendin, vriend, neef, nicht, broer, zus, opa, oma of collega.Ben je dat ook zo beu?Dit jaar hebben we de oplossing voor je gevonden!Een gepersonaliseerde kaars met je eigen wensen als persoonlijk cadeau voor de ontvanger van de kaars. Je kunt..
24 sep. Vierkante kaarsen met kristalstructuur
0 2642
Vierkante tafelkaarsen, luxe en stijlVierkante tafelkaarsen zijn dé accessoire die net dat beetje meer oog voor detail weergeeft. De mooie, lange, slanke kaars maakt een zorgvuldig gedekte tafel echt af en zal de nodige complimenten voor de gastheer of -vrouw opleveren. Ook op een salontafel komt de kaars goed tot zijn recht, evenals op een side ta..
24 sep. Fotokaarsen en Tekstkaarsen
0 1664
Kaarsen bedrukkenKaarsen bedrukken is iets dat we met veel liefde en aandacht doen. Het is immers een ultiem persoonlijk geschenk waar de gever en de ontvanger van zullen genieten. Zowel  fotokaarsen als tekstkaarsen worden met veel oog voor detail gemaakt door middel van onze transfer techniek, waardoor een zeer waarheidsgetrouw beeld ontstaat op ..
25 jul. Een unieke Trouwkaars als HuwelijksCadeau
0 2671
Trouwplannen? of ken je iemand die gaat trouwen?Als je gaat trouwen is dat een bijzonder  speciaal en uniek moment in je leven. Het is de dag waarop jullie ‘ja’ tegen elkaar zeggen en elkaar beloven dat jullie als echtpaar samen door het leven willen gaan, in voor- en tegenspoed. Natuurlijk wil je van jullie ‘huwelijksdag’ een bijzonder aandenken.E..
01 aug. Wat moet er nu eigenlijk allemaal op een doopkaars.
1 3462
Wilt u een doopkaars die is aangepast aan uw wensen? Bestel dan vandaag nog uw unieke persoonlijke doopkaars! Wat gaat er allemaal op een doopkaars?Goede vraag. en het antwoord: je wilt niet dat de doopkaars te druk word. het laatste dat je wilt is de kaars volproppen met informatie, het ziet er dan te druk en rommelig uit en je weet niet waar je m..
02 dec. Een geboortekaars als kraamcadeau
0 1281
Wat is er nou leuker om te geven op kraamvisite dan een origineel gepersonaliseerd cadeau.Onze geboortekaarsen zijn voorzien van een leuke originele opdruk, of foto van de pasgeborene, en te personaliseren met de naam van je kindje en de geboortedatum.Dit is een bijzonder mooi cadeau om de trotse ouders te feliciteren met hun pasgeboren baby.Deze l..
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.