Clicky

Categorieën
Uw winkelwagen

Cadeau Idee RSS Feed

Ben je op zoek naar een origineel cadeau!


Een gepersonaliseerde kaars is een origineel cadeau voor elke gelegenheid, of het nu is voor een bruiloft, een verjaardag, een doop plechtigheid, om een zieke beterschap te wensen, of om iemand sterkte te wensen die net een dierbare heeft verloren.

Onze kaarsen komen in vele vormen, kleuren en formaten. ze worden door ons met de hand bedrukt d.m.v een watertransfer zodat elke afbeelding superscherp op de kaars afgedrukt kan worden.

Er zijn kaarsen waar je een Foto op kan laten afdrukken, andere hebben een mooie afbeelding of een leuke pakkende tekst.

Ook zijn er kaarsen waar een naam en datum op afgedrukt kan worden, zoals de doopkaarsen, communiekaarsen, trouwkaarsen en rouwkaarsen.

Een persoonlijk cadeau in de vorm van een kaars is een cadeau wat de ontvanger niet snel zal vergeten.

26 apr. Wat kan ik allemaal op een kaars laten afdrukken?
1 1059
Deze vraag krijgen we regelmatig bij de online kaarsenwinkel.De mogelijkheden zijn legio.Het kan een foto zijn van een familielid, vriend of vriendin die je een uniek persoonlijk cadeau wilt geven. Of misschien wil je je lieve huisdier afgedrukt zien op een kaars, zodat je die voor sier in je woonkamer kunt zetten i.p.v een fotolijstje.Misschien he..
24 sep. Fotokaarsen en Tekstkaarsen
0 1663
Kaarsen bedrukkenKaarsen bedrukken is iets dat we met veel liefde en aandacht doen. Het is immers een ultiem persoonlijk geschenk waar de gever en de ontvanger van zullen genieten. Zowel  fotokaarsen als tekstkaarsen worden met veel oog voor detail gemaakt door middel van onze transfer techniek, waardoor een zeer waarheidsgetrouw beeld ontstaat op ..
25 jul. Een unieke Trouwkaars als HuwelijksCadeau
0 2670
Trouwplannen? of ken je iemand die gaat trouwen?Als je gaat trouwen is dat een bijzonder  speciaal en uniek moment in je leven. Het is de dag waarop jullie ‘ja’ tegen elkaar zeggen en elkaar beloven dat jullie als echtpaar samen door het leven willen gaan, in voor- en tegenspoed. Natuurlijk wil je van jullie ‘huwelijksdag’ een bijzonder aandenken.E..
02 dec. Een geboortekaars als kraamcadeau
0 1281
Wat is er nou leuker om te geven op kraamvisite dan een origineel gepersonaliseerd cadeau.Onze geboortekaarsen zijn voorzien van een leuke originele opdruk, of foto van de pasgeborene, en te personaliseren met de naam van je kindje en de geboortedatum.Dit is een bijzonder mooi cadeau om de trotse ouders te feliciteren met hun pasgeboren baby.Deze l..
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.