Deze vraag krijgen we regelmatig bij de online kaarsenwinkel.


Er zijn veel verschillende dingen die je op een kaars kunt laten afdrukken. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar hier zijn enkele populaire opties:

  • Foto's zijn een populaire keuze voor kaarsen. Je kunt een foto van een geliefde, een dierbaar moment, of een mooie herinnering laten afdrukken.
  • Tekst is een andere populaire keuze. Je kunt een citaat, een naam, een datum, of een persoonlijke boodschap laten afdrukken.
  • Symbolen zijn een goede manier om je persoonlijke stijl of interesses weer te geven. Je kunt een symbool van geluk, liefde, of hoop laten afdrukken.
  • Afbeeldingen van dieren, planten, of andere objecten kunnen ook mooi zijn op een kaars.

Het kan een foto zijn van een familielid, vriend of vriendin die je een uniek persoonlijk cadeau wilt geven. Of misschien wil je je lieve huisdier afgedrukt zien op een kaars, zodat je die voor sier in je woonkamer kunt zetten in plaats van een fotolijstje.

Misschien heeft je zoon of dochter wel een hele mooie tekening gemaakt die je op een kaars wil laten afdrukken, ook dat is mogelijk, scan het kunstwerk in, en stuur hem naar ons op zodat wij hem voor je op een kaars kunnen afdrukken, en voor je het weet is hij het pronkstuk in je huis,Maar ook voor bedrijfsdoeleinden is een fotokaars zeer geschikt, wat dacht je van je logo op een kaars als relatiegeschenk, of voor promotie van een project.


Dan heb je natuurlijk ook nog de thema kaarsen zoals doopkaarsen, huwelijkskaarsen, geboortekaarsen, rouwkaarsen, communiekaarsen, valentijnkaarsen, vaderdag / moederdag, en de jubileum kaarsen.


De meeste van deze thema kaarsen hebben we al voorzien van een passende afbeelding en/of tekst, maar er zijn er ook die u zelf van een eigen afbeelding en/of tekst kunt voorzien.


Mocht u nu net niet het ontwerp kunnen vinden wat u voor ogen hebt, aarzel dan niet om ons om hulp te vragen, wij stellen dit namelijk zelfs zeer op prijs.

U kunt dan zelf aangeven wat u graag afgedrukt zou willen zien op de kaars, wij gaan dan aan de slag om te kijken of we dit voor u mogelijk kunnen maken.

U kunt dit aan ons doorgeven via ons email adres info@deonlinekaarsenwinkel.nl of via een reactie onderaan deze pagina.


Nogmaals wij stellen uw inbreng zeer op prijs, dus aarzel niet om vragen te stellen.


Met vriendelijke groet,

Gerda van Beek


Dit zijn onze lieve honden Storm en Binky als voorbeeld afgedrukt op een stompkaars van 80x250mm