Menu
Je winkelwagen

Fotokaars 100x300

Fotokaars 100x300
Fotokaars 100x300
Fotokaars 100x300
Fotokaars 100x300
Fotokaars 100x300

Het bestellen van je gepersonaliseerde Fotokaars is eenvoudig:

 1. Kies een kaarskleur.
 2. Upload je Foto: Kies je favoriete foto en upload deze naar onze website.
 3. Voeg Tekst Toe (Optioneel): Voeg een naam, datum of speciale boodschap toe om je kaars nog persoonlijker te maken.
 4. Kies een lettertype en kleur tekst.
 5. Ontwerpverzoeken (optioneel) :  Voor als u bijvoorbeeld de tekst boven de foto wilt.
 6. Bestel en Geniet: Plaats je bestelling, en wij zullen met zorg je unieke Fotokaars maken en bezorgen.

Productinformatie:

Creëer Onvergetelijke Herinneringen met Onze Fotokaars (100x300)

Met onze gepersonaliseerde Fotokaars (100x300) breng je jouw meest dierbare herinneringen tot leven met een vleugje warmte en licht. Deze unieke kaars biedt een prachtige manier om speciale momenten te vieren, te herdenken en te delen met geliefden.

Waarom Kiezen voor Onze Fotokaars?

 1. Gepersonaliseerde Magie: Voeg een persoonlijke touch toe aan je kaars door je favoriete foto's en afbeeldingen te uploaden. Zo creëer je een uniek en betekenisvol geschenk.
 2. Veelzijdige Afmetingen: Met een afmeting van 100x300 mm is deze kaars indrukwekkend en opvallend, waardoor je foto's echt tot hun recht komen.
 3. Geschikt voor Elke Gelegenheid: Of het nu gaat om verjaardagen, jubilea, huwelijken, of als gedenkwaardig aandenken, onze Fotokaars past bij elke gelegenheid en voegt een persoonlijke touch toe.
 4. Emotioneel Geschenk: Het geven van een Fotokaars is meer dan alleen een cadeau. Het is een emotioneel gebaar dat herinneringen oproept en geliefden verbindt.


 • Afmetingen: Ø100x300mm
 • Branduren: 150 uur
 • Kleur: wit of ivoor
33,50
Excl. BTW: 27,69

Beschikbare opties:

Kies een bestand of sleep het hierheen.

Creëer Onvergetelijke Herinneringen met Onze Bedrukte Fotokaarsen

Voor wie wil jij een adembenemende, op maat gemaakte kaars met een prachtige foto en/of een betekenisvolle tekst creëren?

Wil je een speciale vriend of vriendin, die een voorliefde heeft voor kaarsen, verrassen met een origineel en persoonlijk geschenk?

Of ben je op zoek naar een uniek cadeau voor de verjaardag van je vader of moeder?

Onze bedrukte fotokaarsen zijn het perfecte antwoord op al deze vragen.

Waarom zou je voor onze fotokaarsen kiezen?

 1. Volledig Aanpasbaar: Jij hebt de touwtjes in handen. Je kunt jouw favoriete foto uploaden en deze laten vereeuwigen op de kaars, samen met de naam van de ontvanger of een hartverwarmende boodschap.
 2. Voor Persoonlijk en Professioneel Gebruik: Of het nu voor vrienden en familie is of als relatiegeschenk of zakelijke promotie, je kunt zelfs je bedrijfslogo op een kaars laten afdrukken.
 3. Unieke Decoratie: Niet alleen voor speciale gelegenheden, maar ook als een blijvende herinnering aan belangrijke momenten in je leven. Denk aan die bijzondere gebeurtenis of je favoriete huisdier als opvallende blikvanger in je huis, een prachtig alternatief voor een fotolijst.

Eén ding is zeker: een fotokaars past bij elke gelegenheid!

Ontdek de magie van onze bedrukte fotokaarsen en geef jouw dierbaren, of jezelf, een geschenk dat niet alleen licht brengt, maar ook warmte en blijvende herinneringen. Bestel vandaag nog en laat de kaarsen de verhalen vertellen.

Tags: foto, fotokaars