Categorieën
Uw winkelwagen

Trouwkaars Glamour

Trouwkaars Glamour
Trouwkaars Glamour
Trouwkaars Glamour
Trouwkaars Glamour
Trouwkaars Glamour

Productinformatie:

Trouwkaars "Glamour" - De Perfecte Kaars voor Jullie Stralende Huwelijk

Jullie grote dag verdient niets minder dan pure elegantie en tijdloze schoonheid. Onze "Glamour" trouwkaars is een eerbetoon aan de liefde en belofte die jullie met elkaar delen en voegt een vleugje glans en verfijning toe aan jullie huwelijksceremonie.

Waarom Kiezen voor de "Glamour" Trouwkaars?

  • Personalisatie: We begrijpen dat jullie dag uniek is. Personaliseer deze kaars met jullie namen en trouwdatum om een blijvende herinnering te creëren die jullie liefdesverhaal vertelt.
  • Prachtige Decoratie: Na de ceremonie is de "Glamour" trouwkaars een prachtige decoratie voor jullie huis. Het is een tastbare herinnering aan de liefde die jullie delen.

Een Glansrijke Toevoeging aan Jullie Dag

Laat jullie huwelijksdag stralen met de schittering van onze "Glamour" trouwkaars. Of jullie nu een intieme ceremonie hebben of een grootschalig feest, deze kaars zal een onvergetelijke indruk achterlaten.

Bestel vandaag nog en voeg een vleugje glamour toe aan jullie huwelijksceremonie. De "Glamour" trouwkaars is meer dan alleen een kaars; het is een symbool van jullie liefde en de belofte die jullie aan elkaar doen op deze bijzondere dag. Laat jullie liefde schijnen met deze prachtige trouwkaars.


  • Afmetingen: Ø100x200mm of Ø100x300mm
  • Kleur: wit of ivoor
  • Branduren: 120
24,50
Excl. BTW: 20,25
  • Voorraad: 2

Beschikbare opties:

Gratis verzending vanaf 50,- NL/BE
Levering 2-4 werkdagen
Veilig bestellen
Lid van WebwinkelKeur
Tags: huwelijk, bloemen