Menu
Je winkelwagen

Trouwkaars infinity

Trouwkaars infinity
Trouwkaars infinity

Productinformatie:

Trouwkaars "Infinity" - Oneindige Liefde, Oneindige Herinneringen

Jouw huwelijksdag is een viering van liefde die eeuwig zal blijven voortduren, net als het symbool van oneindigheid. Onze "Infinity" trouwkaars vangt de essentie van dit prachtige moment en belichaamt de eindeloze liefde die je met je partner deelt.

Waarom Kiezen voor de "Infinity" Trouwkaars?

  1. Symbolische Schoonheid: Deze trouwkaars is meer dan alleen een kaars; het is een symbool van jouw oneindige liefde. Het kenmerkende infinity-teken is prachtig afgedrukt op de kaars, wat de eeuwigdurende band tussen jou en je partner vertegenwoordigt.
  2. Personaliseerbaar: Maak deze kaars nog specialer door jullie namen en trouwdatum er op af te laten drukken. Hiermee wordt het een uniek aandenken aan jullie huwelijksdag.
  3. Tijdloos Ontwerp: Het elegante en tijdloze ontwerp past perfect bij verschillende bruiloftsthema's en decors, van klassiek tot modern.
  4. Prachtig als Decoratie: Niet alleen tijdens de huwelijksceremonie, maar ook als decoratief element in je huis, zal de "Infinity" trouwkaars je blijven herinneren aan de onbreekbare band die je deelt.
  • Afmetingen: Ø100x200mm of Ø100x300mm
  • Kleur: wit en ivoor
  • Opdruk: goudkleurig
  • Branduren: 120
24,50
Excl. BTW: 20,25
  • Voorraad: 5

Beschikbare opties: