Categorieën
Uw winkelwagen

Huwelijkskaars model lint met ringen

Huwelijkskaars model lint met ringen
Huwelijkskaars model lint met ringen
Huwelijkskaars model lint met ringen
Huwelijkskaars model lint met ringen
Huwelijkskaars model lint met ringen

Productinformatie:

Trouwkaars met Lint en Ringen - Een Tastbare Uiting van Liefde

Op zoek naar het perfecte symbool om je trouwdag te vieren of om een bruidspaar mee te feliciteren? Ontdek onze prachtige Trouwkaars met Lint en Ringen, een betoverend stuk dat liefde, eenheid en eeuwige verbintenis viert. Bij DeOnlineKaarsenwinkel.nl begrijpen we hoe belangrijk trouwen is, en we hebben deze kaars speciaal ontworpen om deze kostbare momenten te eren.

Waarom Kiezen voor Onze Trouwkaars met Lint en Ringen?

 1. Symbolische Schoonheid: Onze trouwkaars is met liefde en zorg ontworpen met een subtiel lint en ringenmotief. Het vertegenwoordigt de verbintenis en eenheid van twee zielen die samenkomen in liefde.
 2. Elegante Afwerking: De kaars is met de hand vervaardigd met aandacht voor detail. Het lint en de ringen zijn met precisie aangebracht, waardoor een prachtig kunstwerk ontstaat.
 3. Aanpasbaarheid: Personaliseer de trouwkaars met namen, de trouwdatum of een speciale boodschap om het nog persoonlijker te maken. Neem contact op voor maatwerkopties.
 4. Herinnering voor het Leven: Deze trouwkaars kan een centraal stuk zijn tijdens de trouwceremonie en later een prachtige herinnering vormen die jullie liefde blijvend vastlegt.

Een Liefdevol Geschenk of Een Bijzondere Toevoeging aan Jullie Trouwdag

Of je nu op zoek bent naar een betekenisvol huwelijksgeschenk voor een vriend of familielid of een prachtige kaars voor je eigen huwelijksceremonie, onze Trouwkaars met Lint en Ringen is een tijdloos symbool van liefde en verbintenis.

Laat deze kaars het middelpunt zijn van jullie huwelijksceremonie of geef het als een geschenk dat de liefde en eenheid van het bruidspaar zal vieren. Bestel vandaag nog en geef de liefde een tastbare vorm met DeOnlineKaarsenwinkel.nl.

 

  • Afmetingen: Ø100x200mm of Ø100x300mm
  • Kleur: wit of ivoor
  • Branduren: 120
  24,50
  Excl. BTW: 20,25
  • Voorraad: 5

  Beschikbare opties:

  Gratis verzending vanaf 65,- NL/BE
  Levering 2-4 werkdagen
  Veilig bestellen
  Lid van WebwinkelKeur
  Tags: lint, ringen